poršejček je napisal/-a:matr mate eni hude!!!!!!!!!!!!!!!!!
dci-ji, hdi-ji, tdi-ji in podobno pa vm letijo 220-240
ne me smejat!pa clioti, 1.4 in 1.6 od 200-220! pišuka ste naivni!
no pa da jaz se za naso makino napisem: 1.8 t, 180 KM, koncna po stevcu krepko cez 240, uradna, zmerjena pri ABT-ju pa celih 232km/h!
tak da fantje ne nabijat kok vam avteki letijo, sploh pa ne me basat k je en napisu da ma alfo 156 dizlasa pa ga je nakuru do 225
dejte se smejat!pa sam tko, tud tanovi vw dizli 130KM nkol ne vidjo koncne vec kot 205, po stevcu tam do 215-220!
djte se zbudit, prstke vn z ritk pa bo svet lepsi!
LP porsejcek
od zdej naprej mora vsak, ki hoče pisat v to temo, končno hitrost pomerit z GPS-om, naknadno pa bo moral prestati še preizkus s poligrafom

...
...števci itak kažejo kar kažejo, natančna odstopanja je skoraj nemogoče predvidt, poleg tega je pa ta tema itak zato, da folk nabija...sicer pa...kaj meni mar, če je nekdo z 1.1 petko letu 200 po vrniškem klancu, pa mel še mal rezerve...dobr zanga

...kdo je pol tuki naiven, tist, ki nabija kolk je letu, al un, ki mu nazaj nabija, da ni šanse...no kdo je bolj naiven

...
...ti se sam ne obremenjevat s takimi stvarmi, da te ne bo mora tlačla, rec mami naj ti pogreje skodelco mleka, pa toplo se zadekej, pa bo svet lepši

...