_morfeus_ je napisal/-a:Passat TDI 130 KM (bil peljan) 205 po stevci...![]()
lp
A si preveč gledu reklamo za un film al kaj ?????!!!!!!
bocky je napisal/-a:jest.... hitrost..
pes: cca 5km/h
tecem: okol 25-35 km/h odvisen kolk hitr je un za mano,
kolo: se ne vozm,
moped: cca 120 polini zip sp,
motor: R1 cca 280 kot sopotnik,
avto: moj 206 S16 230km/h po klancu dol, drgac lambo murchelagio okol 300km/h,
...
...
...
aja boeing 747: v Orlando, kva pa vem a je mozn da okol 1000 km/h? pomoje prej 800.
:Pops: kr eno tekmovanje,.... naj jaci je tist k s is svojim vozilom pelje najhitrejs, .
G.T. je napisal/-a:bocky je napisal/-a:jest.... hitrost..
pes: cca 5km/h
tecem: okol 25-35 km/h odvisen kolk hitr je un za mano,
kolo: se ne vozm,
moped: cca 120 polini zip sp,
motor: R1 cca 280 kot sopotnik,
avto: moj 206 S16 230km/h po klancu dol, drgac lambo murchelagio okol 300km/h,
...
...
...
aja boeing 747: v Orlando, kva pa vem a je mozn da okol 1000 km/h? pomoje prej 800.
:Pops: kr eno tekmovanje,.... naj jaci je tist k s is svojim vozilom pelje najhitrejs, .
JA KAJ POL SE HVALŠ TLE !!!!!!!! d**** OPICA GLUPA
ZgAgEc je napisal/-a:aha no pol bo pa en napisu me je radar dobu k sm vozu 50,5 po naselju...pa bote vsi pizdili...ja d**** kako mors hehe smesni ste...
Yugo koral 45: 145km/h komej pol mi je pa ze blokada zacela pet,pol je su pa kolega med vozno vn,sm mu haubo odpru,je blokado vn spulu..pol sm pa nos tipko stisnu,...pol sm se pa vs premocen zbudu
Defender je napisal/-a:Ja po AC je bilo...Pa ja rečmo da so tud specifikacije pomembne zaradi same lege in ker odsek ni ravno zelo dolg je treba kar hitro šaltat in vlečt gor.Pa še nekaj.Motorji so hudičevo hitri le z kakšnim majhnim posegom v njihove "možgane".Sicer realna hitrost rečmo da je bla tam okoli 280+, nevem koliko digitalni števec laže.
X-Hair je napisal/-a:Defender je napisal/-a:Ja po AC je bilo...Pa ja rečmo da so tud specifikacije pomembne zaradi same lege in ker odsek ni ravno zelo dolg je treba kar hitro šaltat in vlečt gor.Pa še nekaj.Motorji so hudičevo hitri le z kakšnim majhnim posegom v njihove "možgane".Sicer realna hitrost rečmo da je bla tam okoli 280+, nevem koliko digitalni števec laže.
No, ko so ravno temo dvignili bom se malo posvinjal, ker tale defender pa ni od muh. :P A si potem malo za cestninsko postajo poletelJe pa res da nimam obcutka kak to poleti do 200. Se pravi kje je bil tale odsek kolkrkol je ze kazal stevec. Se to itak ni bistvo, ker za 50km/h itak ne more lagat.
P.S. lahko me tudi kam posljes, samo ostrizt me neops:
Treska je napisal/-a:vozu sm:
Škoda octavia 1.6, 210 km/h (pa nimam ispita, niti polnoleten nisem)
pelu sm se pa u:
Audi A8- 4.2, 240km/h
Golf 3- 2.0 16V, 250km/h
damjan je napisal/-a:Treska je napisal/-a:vozu sm:
pelu sm se pa u:
Audi A8- 4.2, 240km/h
Golf 3- 2.0 16V, 250km/h
TI MALO BUČE PRODAJAŠ A?
škoda je šla mogoče 210 edin po višnjegorcu navzdol proti ivančni(pa še to ne) al pa proti ljubljani.....
pa golf 2.0 16V tud mislim da ni šel 250.......
malo bi te treba že zarad vožnje brez izpita
damjan je napisal/-a:Treska je napisal/-a:vozu sm:
pelu sm se pa u:
Audi A8- 4.2, 240km/h
Golf 3- 2.0 16V, 250km/h
TI MALO BUČE PRODAJAŠ A?
škoda je šla mogoče 210 edin po višnjegorcu navzdol proti ivančni(pa še to ne) al pa proti ljubljani.....
Tomaz40 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:Treska je napisal/-a:vozu sm:
pelu sm se pa u:
Audi A8- 4.2, 240km/h
Golf 3- 2.0 16V, 250km/h
TI MALO BUČE PRODAJAŠ A?
Pomoje gre 1.6 škoda tut preko 210. In sicer če se pelješ po severni Triglavski steni dol, pa z nogo porivaš, pa še glavo morš mal skrit za volan, da ma avto manjši zračni upor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost