JohnyR je napisal/-a:Jst se pa sprašujem če ma sploh smisla DRAG po teh pravilih organizirat.
Če smo pošteni, je po teh pravilih čisto vseeno koliko (oz. če) je avto predelan. Lahko pride kdo z serijskim VTi-jem pa nabriše zelo predelanega Peugeot-a 206, in se v tem primeru vozniku Peugeot-a zdi zaman, da je v avto vložil miljon ali več tolarjev.
To je bilo zdaj zelo očitno na 402StreetRace v ZG.
JohnyR je napisal/-a:Jst se pa sprašujem če ma sploh smisla DRAG po teh pravilih organizirat.
Če smo pošteni, je po teh pravilih čisto vseeno koliko (oz. če) je avto predelan. Lahko pride kdo z serijskim VTi-jem pa nabriše zelo predelanega Peugeot-a 206, in se v tem primeru vozniku Peugeot-a zdi zaman, da je v avto vložil miljon ali več tolarjev.
majaCRX je napisal/-a:Evo NOVA, dokončna PRIJAVNICA za street race v SG:
http://freeweb.siol.net/andbor/prijavaSG.doc
VaLe je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Jst se pa sprašujem če ma sploh smisla DRAG po teh pravilih organizirat.
Se strinjam... tudi meni ni preveč všeč.. ni realno oz. ni pravično... moje mnenje.
Lp
VaLe
JohnyR je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Jst se pa sprašujem če ma sploh smisla DRAG po teh pravilih organizirat.
Se strinjam... tudi meni ni preveč všeč.. ni realno oz. ni pravično... moje mnenje.
Lp
VaLe
Največji problem tega sistema se mi zdi to, da lahko nekdo s serijskim avtom odžre nagrado (ponavadi kr lep denar) nekom, ki si jo že zaradi vloženega truda in denarja zasluži.
monster_d je napisal/-a:hm...
Spomn se dragov ko se je bil star sistem, se dobro sam spomnim da sem dragal v rangu opel corse, mela 1.2 in pa 90km jah kaj cem narest pol, dobesedno se poleg usral...
Po starem sistemu prekmurci odnesejo 1/2 pokalov![]()
Zdaj pac ima priloznost da usak draga, in ni tolk odvisno vec od avta ampak od voznika![]()
lp
JohnyR je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:hm...
Spomn se dragov ko se je bil star sistem, se dobro sam spomnim da sem dragal v rangu opel corse, mela 1.2 in pa 90km jah kaj cem narest pol, dobesedno se poleg usral...
Po starem sistemu prekmurci odnesejo 1/2 pokalov![]()
Zdaj pac ima priloznost da usak draga, in ni tolk odvisno vec od avta ampak od voznika![]()
lp
Ni mi jasen tvoj post, ka si ti zmagoval, al uni. Ker kukr sem tle gor bral, si ti kr velik truda vložu v svojga Yugeca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost