Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Ne apr 09, 2006 9:04 pm

Najbolj všeč mi je prva slikca na prvi strani :D

Ostale so pa tudi :bow :bow

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne apr 09, 2006 9:17 pm

mloncar itaq obvladaš :P
Zanima me kaj je bilo dejansko narobe z G3 VR6 od "green-a"?
Kaj je bil vzrok odstopa? Sam sicer nisem videl ampak so mi drugi rekli

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Ne apr 09, 2006 9:25 pm

mloncar- je fotografija hobi al se prezivljas s tem? ce se ne, bi se lahko... verjetno. :shock:
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

GodOfAll
Novinec

Kraj: Fračji dol

Napisal/-a GodOfAll Ne apr 09, 2006 9:28 pm

Tomo je napisal/-a:Zanima me kaj je bilo dejansko narobe z G3 VR6 od "green-a"?

Sicer tega tudi jaz ne vem. Mu je pa na treningu hladilno tekočino vn ruknlo, točn vzrok mi je pa neznan.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 09, 2006 9:33 pm

GodOfAll je napisal/-a:Sicer tega tudi jaz ne vem. Mu je pa na treningu hladilno tekočino vn ruknlo, točn vzrok mi je pa neznan.

Pregrevanje? Teranje v blokado na štartno-ciljni ravnini? :roll: Zakaj je bil v 4ti diviziji? Turbo? Slike gume? Saj avto je bil sicer zelo lep, samo tiste japonske črke.--> Človek kup si japonca ne pa na Golfa to leimat! :?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Ne apr 09, 2006 9:39 pm

Symon je napisal/-a:Zakaj je bil v 4ti diviziji? Turbo? Slike gume? Saj avto je bil sicer zelo lep, samo tiste japonske črke.--> Človek kup si japonca ne pa na Golfa to leimat! :?

Kompresor. :twisted:
Avto je lep in dobr trga... iskreno upam da ni kej hujšega. Smo pa najprej ugibal da je kam nasedu (avto zgleda precej nizek spredaj) in prebil hladilnik za vodo.. ampak pol ko sm mal svetu zravn sm slišu bl komentarje v stilu.. ena cev se je snela. No kakorkoli, upam da bo čimprej in čimcenej vse okey.

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Ne apr 09, 2006 10:01 pm

Tomo je napisal/-a:mloncar itaq obvladaš :P
Zanima me kaj je bilo dejansko narobe z G3 VR6 od "green-a"?
Kaj je bil vzrok odstopa? Sam sicer nisem videl ampak so mi drugi rekli

jst sm biu tapru pri njemu.. ..reku je, da motor lepo dela, problem je z menjalnikom oz nekaj okoli prenosa. verjetno se mu je to naredilo pri tistem skoku.

GorazdO je napisal/-a:mloncar- je fotografija hobi al se prezivljas s tem? ce se ne, bi se lahko... verjetno. :shock:

to je čist ljubiteljsko in zaenkrat še nimam nič od tega :roll: upajmo na boljše čase ;)

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Nov uporabnik

Napisal/-a A3Turbo4Life!!! Ne apr 09, 2006 11:14 pm

GodOfAll je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:Zakaj je bil v 4ti diviziji? Turbo? Slike gume? Saj avto je bil sicer zelo lep, samo tiste japonske črke.--> Človek kup si japonca ne pa na Golfa to leimat! :?

Kompresor. :twisted:
Avto je lep in dobr trga... iskreno upam da ni kej hujšega. Smo pa najprej ugibal da je kam nasedu (avto zgleda precej nizek spredaj) in prebil hladilnik za vodo.. ampak pol ko sm mal svetu zravn sm slišu bl komentarje v stilu.. ena cev se je snela. No kakorkoli, upam da bo čimprej in čimcenej vse okey.

Sem ga danes srečal in z avtom je vse ok. ;)

Bye
Slika

Boost safe, Round about 4 Bars

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Ne apr 09, 2006 11:32 pm

A3Turbo - imas namen postimat podvozje? Nam gledalcem se je zdelo, da se nekam velik guncaš... :-P sploh tam iz "jame" ven
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Po apr 10, 2006 12:51 am

Zdravo

Za začetek bi pohvalil vse, katerim se včeraj ni zahvalilo. Torej zahvala vsem ostalim organizatorjem, ki so/smo se dejansko nagarali do neomoglosti. Zahvala vsem članom (in nekaj nečlanom) kluba, ki so pomagali, da je bilo vse tako kot je bilo in garali od petkovega dopoldneva do večera in celotno soboto od šeste ure do noči, zahvala vsem redarjem, ki so priskočili na pomoč, zahvala športnim funkcionarjem, seveda pohvale tudi vsem voznikom (sploh začetnikom za pogum) in vsem ostalim, ki sem jih trenutno pozabil.

Prireditev je bolj ali manj uspela. Večina jih je zadovoljnih nekaj pa jih/nas meni, da bi lahko bilo bolje.

Obiskovalcev je bilo rahlo nad pričakovanji, sploh gledalcev. Zato je prišlo do rahlo do pretežne zmede na parkiriščih za gledalce in tekmovalce (boksi). Z veliko truda in napora nam je uspelo razporediti vozila v boksih, vozila gledalcev pa so nam povzročala malo več preglavic, saj je bilo namenjeno "parkirišče" rahlo nezaželjeno ampak žal nismo dobili soglasij za ostale površine v okolici. Problematična so bila v bistvu samo nižja vozila, katera so se v večini preusmerjala (kolikor sem lahko osebno pomagal) drugam.
Za zamudo s pričetkom tekmovanja (tekmovanje se ni smelo začeti brez njih) je krivo PGD Šempeter, ki nas ni obvestilo, da kljub dogovoru ne bodo prišli, zato smo po dobri uri (predvidevali smo da gre za zamudo) priklicali PGD Andraž, ki so prišli nemudoma.
Za (po besedah nekaterih, ki so me ustavljali) zamudo tehničnih pregledov mislim, da nismo krivi mi, ker je to delo opravljal tehnični komisar od AŠ2005, prav tako je njegova naloga, da avtomobili ustrezajo kriterijom.
Kar nekaj prahu je dvignil črni Clio dCi, ki je bil prijavljen v diviziji 1, to smo opazili in bili tudi opozorjeni, zato smo ga prestavili v divizijo 2, vseeno pa je obdžal štartno številko, ki mu je bila dodeljena ob prijavi. Kje se je potem zalomilo ne vem, verjetno je prišlo do napake pri časomerilski ekipi, zaradi tega je kasneje bil uvrščen na 3. mestu v 1. diviziji.
Veliko prahu so dvignili tudi nekateri ostali avtomobili. Z A3Turbo4Life se popolnoma strinjam. Koliko avtov je dejansko ustrezalo diviziji v kateri so vozili ne vem, dejstvo je da jih kar nekaj ni ustrezalo. Za to so v prvi vrsti krivi lastniki avtomobilov oz. vozniki le teh, ter kot omenjeno tehnični komisar iz AŠja. Osebno pa menim, da je zelo težko do pretežno nemogoče tehničnem komisarju preveriti vse stvari, zato obstaja na koncu možnost protesta, zato parc ferme. Vem, da je bil kdo zelo jezen, saj je zato zgubil stopničke, ampak ne vem zakaj so jih poslušali naši klubski ŠFji, če je na koncu možen protest. Verjamem, da jih večina ne želi vložit protest, da ne bi padale zamere, ampak mi vseeno nismo krivi in nam za to ni treba zamerit.

Ne glede na vse sem bil zelo zadovoljen, saj se je prireditve udeležilo kar nekaj sploh novih voznikov, nekateri res s čisto serijskimi avtomobili, zadovoljen pa sem tudi s številom obiskovalcev, katerih skoraj celoten delež se je v celotnem dnevu zamenjal 3 krat (po vsaki vožnji). Vseh ljudi na prireditvi (vključno s tekmovalci, redarji, organizatorji, in dejstvom da so se obiskovalci redno menjali) je bilo ogromno, če ima kdo kaj več predstave kot jaz glede števila lahko pove njegovo oceno (po nekaterih ocenah baje cca. 400 ljudi na enkrat). Tisti, ki so bili pametni so bili za trakom na levi ali desni strani, nekateri pa so se hladili v senci dreves na drugi strani.

Za vse, ki jih zanimajo uradni rezultati bi naj bili objavljeni jutri na naši strani ( www.amd-sempeter.si ).

Graje in pohvale seveda dobrodošle.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Po apr 10, 2006 8:52 am

Symon je napisal/-a:Sem pa posnel tudi svojo vožnjo ampak je velika 85mega. :lol:

boš objavu posnetek?
zelo enostavno ga lahko zmanjašš.. ..importaš ga v Windows media player in ga enostavno shraniš na disk (tukaj lahko naštimaš koliko bo zasedel filmček). nato ga pa lahko uploadaš npr. na rapidshare.de

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Nov uporabnik

Napisal/-a A3Turbo4Life!!! Po apr 10, 2006 9:35 am

GorazdO je napisal/-a:A3Turbo - imas namen postimat podvozje? Nam gledalcem se je zdelo, da se nekam velik guncaš... :-P sploh tam iz "jame" ven

Ja zelo veliko se guncam :lol:

Imam pa v planu tudi porihtat podvozje, v bistvu bi ga že moral imeti porihtanega, ampak eBay je pač eBay :evil:

Če bi imel podvozje porihtano, bi še lahki iztisnil ven kakšno sekundo ali dve ;)

schkorc: kot sem že rekel, organizacija je bila na nivoju. Zamere samo do AŠ in do določenih tekmovalcev.

Bye
Slika

Boost safe, Round about 4 Bars

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Napisal/-a mloncar Po apr 10, 2006 9:56 am

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po apr 10, 2006 11:15 am

Pozdravljeni! Po celem dnevu rehabilitacije spet nekako živim :)

Najprej sem dolžen VELIKO zahvalo vsem članom AMD Šempeter in tudi drugim, ki so nam nesebično priskočili na pomoč in pripomogli k uspešni organizaciji prireditve. BREZ VAS NAM NE BI USPELO! Tukaj bi predvsem izpostavil najožje sodelavce, ki so bili prisotni že od same ideje v gavah pa vse do posprevljenih klopi na prireditvi:
- GREGOR ŠKAPIN,
- PRIMOŽ ŠKORJANC in
- MARKO KRIŽAN.

Zahvala gre tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so tekmovanje omogočili iz finančne strani:
* MOJ RADIO
* AVTODELI IVA D.O.O.
* COCA COLA
* PIZZERIJA VELUN
* DIVJAK INŽENIRING D.O.O.
* IN.PU.T, TADEJ PUCELJ S.P.
* SLIKOPLESKARSTVO ALBIN HERMAN S.P.
* WEBO MARIBOR D.O.O.
* VEKOSLAV NAPRET S.P.
* JELEN & ZAVRŠNIK D.N.O.
* AVTOOPTIKA DUCMAN
* AVTOSERVIS BLATNIK STANKO S.P.
* GOSTIŠČE ŠTORMAN
* VULKANIZERSTVO BLAŽ KRIŽNIK S.P.

Hvala tudi vsem tekmovalcem za tako veliko udeležbo, obenem pa sem jim tudi (osebno jaz) dolžen opravičilo za napačno kalkulacijo časovnice. Predvideni trije krogi vsake vožnje bi tekmovanje zavlekli vse do jutra. Bomo poskrbeli, da do te napake drugič ne bo prišlo.

Zavedamo se tudi vseh težav pri razvrščanju v divizije in tu bomo vsi trije klubi - organizatorji pokalnega prvenstva skupaj z zvezo AŠ 2005 delali na neki rešitvi, ki bi celotno stvar postavila v neke čimbolj pravične okvirje. Je pa res, da bo potrebno nekako pritisniti na zavest samih tekmovalcev, da bodo že sami poskrbeli za prijavo v pravo divizijo. Tu gre pohvala predvsem Draganu, Borutu in še komu, ki bi svoj avto dejansko brez problema lahko prijavili v nižje divizije, a to ne bi bilo pošteno. Sam pa sočustvujem z vsemi tistimi, ki lahko visoko na stopničkah dvignejo pokal in se ob tem zavedajo, da so tam pravzaprav po goljufiji :cry:

Skratka... Upam, da ste bili v večini vsi (tako tekmovalci kot gledalci) z samim dogodkom zadovoljni in da se na ostalih petih tekmovanjih za Pokalno prvenstvo Slovenije vidmo še v večjem številu.

Sašo Friedrich, AMD Šempeter

specialc
Nov uporabnik

info

Napisal/-a specialc Po apr 10, 2006 1:40 pm

Alo, alo!
Info iz druge roke: G3 VR6 ima odlomljeno desno axo pri križnem zglobu. Avto že popravljajo, tako, da upajmo, da bo sodeloval že na drugem avtoslalomu. :lol:
Drgače pa je bilo super, organizacija kul!
Glede na to, da sem po petih letih zopet slalomiral, čeprav v serijskem avtu, mislim, da je šlo kar vredu. :D
specialc z vami

Uporabniški avatar
J4CK
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter

Napisal/-a J4CK To apr 11, 2006 10:30 pm

Pohvale še iz moje strani vsem organizatorjem AMD Šempetra!

Pohvalil pa bi predvsem naslednje tekmovalce, ki so iz okolice Šempetra oz. člani društvu AMD Šempeter:

V DIVIZIJI 1:
1. mesto Dejan Blatnik Renault Clio 1.4
2. mesto Škorjanc Primož Renault Clio 1.4
3. mesto Hrastovec Robert Renault Clio 1.5 TDI
Slika

V DIVIZIJI 2: 2. mesto Škapin Luka Renault 5 GT
Slika

V DIVIZIJI 4: 1. mesto Vidic Branko Subaru Impreza STI
Slika

ŽENSKE: 2. mesto Ribič Jasmina VW Beatle
Slika
Noben avto ne pije več kt pa lahko voznik!!!

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Marko_mx-3 Če apr 13, 2006 7:51 pm

Eno hitro informacijo bi prosil...

A se bo res slalom tudi vBTC-ju odvijal? In to celo dvakrat. Pa če šteje tudi za državno prvenstvo?

http://www.btc-city.com/novica.php?ID=48

GodOfAll
Novinec

Napisal/-a GodOfAll Ne apr 16, 2006 6:00 pm

Kle nic ne pise: http://www.as2005.si/koledart.asp
Je pa to že blo včasih.

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Napisal/-a Schkorc Ne apr 16, 2006 6:11 pm

@Marko_mx-3: Ta novica je iz arhiva za leto 2003 :P, tak da letos nič BTCja.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Marko_mx-3 Ne apr 16, 2006 6:18 pm

Pol pa upss :oops: Pa sem še gledal za datumom pa ga nikjer nisem videl
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov