Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Schkorc je napisal/-a:Tale novica za event je bila objavljena 5.aprila, dan kasneje so bila vsa mesta (z dodatnimi rezervami) že zapolnjena. Nekateri niso/nismo vedno na internetu in takšni bodo imeli pomoje kar precej težav priti na kak event. Je kdo že razmišljal, če bi bilo izvedljivo te vožnje prosto po prešernu malo zorganizirati, omejiti in tako mogoče omogočiti sodelovanje večim interesentom?
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Jeaka je napisal/-a:taki izgovori, jst sm prvič niso na mestu, sej ni proga dolga 25-50km ampak 1km tko da se proge hitro navadiš. Kar zajebeš lahko hitro v naslednjem krogu popraviš.
Schkorc je napisal/-a:Pazite, da vam tale TA ne bo preveč uspel, ker drugače bo AŠ zavonjal zalužek....
Se pa tale Time Attack sliši obetavno, čeprav po drugi strani mogoče malo (ali pa čisto) preveč spominja na navaden trackday? Kaj če bi se zadeva še malo raztegnila?
V osnovi je sicer lov na najhitrejši čas zamišljen OK, ampak mi ni povsem jasno "točkovanje" udeležencev. Če prav razumem bo več tekmovanj in se bo iz vseh teh tekmovanj izbralo najhitrejši čas? Načeloma je super (pod pogojem), ampak zakaj se mi zdi, da bodo "tekmovalci" vedno (vsaj po veliki večini) eni in isti? V tem primeru takšno "točkovanje" mogoče ni najbolj primerno.
Tale novica za event je bila objavljena 5.aprila, dan kasneje so bila vsa mesta (z dodatnimi rezervami) že zapolnjena. Nekateri niso/nismo vedno na internetu in takšni bodo imeli pomoje kar precej težav priti na kak event. Je kdo že razmišljal, če bi bilo izvedljivo te vožnje prosto po prešernu malo zorganizirati, omejiti in tako mogoče omogočiti sodelovanje večim interesentom? Če so trackdayi (ki so večinoma kmalu razprodani) namenjeni temu, da se konkretno navozimo, potreniramo,... bi lahko potem tukaj imeli možnost pokazali kaj znamo (tudi če ne vidimo objave prvi dan).
In ne, ne mislim, da bi se naredilo iz tega tekmovanje kot je avtoslalom... potrebno bi bilo samo vodenje evidence na samem dogodku, da bi se vedelo kdo je koliko vozil in določiti število krogov (to drugo je že narejeno), ostalo lahko ostane kot je zaimšljeno.
Če bi na posameznih eventih bila prisotna tista redna večina, ki jo predvidevam, se lahko poleg absolutno najhitrejših časov "točkuje" že posamezne evente, itd....
Toliko zaenkrat....
LP, Primož (ki bom moral tokrat SPET samo gledati)
Urshy_STi je napisal/-a:Jeaka je napisal/-a:taki izgovori, jst sm prvič niso na mestu, sej ni proga dolga 25-50km ampak 1km tko da se proge hitro navadiš. Kar zajebeš lahko hitro v naslednjem krogu popraviš.
Odvisn kok hitr dojames progo. jaz recimo sem bil v celem dnevu mislim da 6x na progi in vsakic sem imel boljsi cas. Zacel sem nekje z 58s koncal pa s 56.**(ne vem tocno) in pomoje da bi lahko se par desetink pridobil, sam zadnje desetinke dobivat je najtezje, dan pa je prehitro mimo, pa se zmatran si. Tko da za prvic ni pogojev da postavis "zase" najboljsi cas, edin ce expresno hitro dojemas progo. Mislm da takih pa ni velik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost