scmoky je napisal/-a:....jaz bi samo Locota vprašal za fotkanje sem videl da je en na progi bil, bi lahko jaz tudi šel postrašit na progo malo? ...
šinki je napisal/-a:.....@Loco: sam predlog, mogoče bi lahko dogajanje okrog TA predstavil tudi na rally forumu, vsi pač ne spremljajo vseh forumov.
LP
Courage™ je napisal/-a:Hmmm...
No ja... Kaj naj recem... Nevem, nekak ne vidim teh gajb na TAjih. Meni osebno mimo.
LoCo je napisal/-a:Time Attack eventi bodo mišljeni kot trening za izboljšanje svoje vožnje in ugotavljanje limitov avtomobila, ne kot dirka nož na nož. Edini način za dejansko ugotavljanje ali si peljal boljše ali slabše z drugačno linijo, kasnejšim zaviranjem itd pa je to da imaš natančne čase vsakič ko voziš.
Vabljeni ste pa vsi. Če se smatrate za slabše oz. počasnejše voznike od ostalih in vidite da ste počasnejši tudi na progi se navadite gledat ogledala in se umaknite ko pride hitrejši za vami. Noben vam ne bo na haubo šel scat (mogoče ircar) če boste peljal krog 10 sekund počasnej kt ostali.
wuky je napisal/-a:Še vedno je to družaben dogodek, nekateri tekmujejo proti svojim časom, drugi tekmujejo proti ostalim, tretji pa so prišli zgolj se družit in divjat po progi.
šinki je napisal/-a:Po moje bo zadeva kar zabavna za videt, iz avta pa prav prekleto hitra. Men je ideja čist kul. Ma fotr berlingota, res da HDi, in se da peljat izredno hitro, preverjeno.
@Schkorc: datum avtoslaloma pa le do časa objavi.
Bel-Tirid je napisal/-a:najraj bi vs šu nabrisat z tanovmu 1.6čeprov je od prejšnega starega 1.5 dci počasnejši.
Me pa zanima kaj razvažate, že tukej bomo vidl zmagovalca
bojc T je napisal/-a:Hvala, mogoče veš ker hotel je to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov