Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So jul 03, 2010 1:28 pm

@Schkorc: jaz pa mislim da bo slo 1.10 (pa se mn) z dobrimi gumami. 1.35 bi moral k turisti vozt
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So jul 03, 2010 1:45 pm

Schkorc, ja faaaaaak. :cry :cry :cry Hudi modeli. Bravo. :tomidelej: Take pa z veseljem spoznam. A bo res treba spet v Krško. :lol: :roll:

Jaz pa rečem, da so sposobni iti močno pod 1:10. :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So jul 03, 2010 7:05 pm

če gre fiesta 67KM 1.02.7 potem bo šlo sigurno pod 1.10.
Sploh si ne predstavljam cestnega avtomobila, ki bi peljal slabše od 1.10 (izvzeti axiami itd...)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
omahens
Nov uporabnik

Kraj: Senovo

Napisal/-a omahens Ne jul 04, 2010 4:41 pm

scmoky je napisal/-a:....jaz bi samo Locota vprašal za fotkanje sem videl da je en na progi bil, bi lahko jaz tudi šel postrašit na progo malo? ...

To sem bil jaz in bom sedaj tudi. Za dostop pa kontaktiraj Domena.

šinki je napisal/-a:.....@Loco: sam predlog, mogoče bi lahko dogajanje okrog TA predstavil tudi na rally forumu, vsi pač ne spremljajo vseh forumov.

LP

Lahko tudi tam objavim, samo nisem vedel, da ne opazite na levi strani zadnje novice iz ostalih pod portalov. Bomo uštimali!

Uporabniški avatar
Schkorc
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Schkorc Ne jul 04, 2010 5:58 pm

Courage™ je napisal/-a:Hmmm...

No ja... Kaj naj recem... Nevem, nekak ne vidim teh gajb na TAjih. Meni osebno mimo.

Eh, ti si čist preresen :D... Itak, da je malo (ali pa zelo :)) mimo videti takšne škatle zraven novih "dirkalnikov", ki so prišli podirati takšne ali drugačne rekorde.
Po drugi strani je pa mogoče komu zanimivo (pač zaradi fore, smeha, zabave,...) videti tudi kaj drugačnega, recimo kaj takšnega kot pri TopGear-u, kjer so poslali tistega Fordovovega Transita na Nordschleife. Ne vem, meni je bilo zanimivo :).

Sem prepričan, da je še precej ostalih takšnega mnenja kot ti, samo tega ne napišejo, ti si pa pač naglas povedal svoje mnenje... saj pa lahko vsak pove kaj si misli ;).

V osnovi mogoče niti ne bi razmišljal, o tem da bi nas spravljal na TA s tako neprimernimi vozili, ampak sem si premislil in se določil, ko sem zasledil prijavljenega VW Tourana :P.

Kar se tiče mene, sem na TA#3 videl kje sem s časom z avtom, ki ga imam namenjenega samo za takšne zadeve. Tako kot je trenutno avto nastavljen mi ga ni užitek za vozit, pa še počasen sem. Nekih drastičnih izboljšav na avtu in pri sebi v tako kratkem času ne bom uspel narediti, zato se mi zdi nesmiselno, da se mučim. Glede na to, da se izredno rad vozim, pa mi je škoda izpustiti tak dogodek in se ga raje udeležim tudi z Aixamom, če bi bilo treba (in če bi ga imel) :D.

Glede na to kar je zapisal organizator na začetku teh TA, mislim da ne bi bilo problema :):
LoCo je napisal/-a:Time Attack eventi bodo mišljeni kot trening za izboljšanje svoje vožnje in ugotavljanje limitov avtomobila, ne kot dirka nož na nož. Edini način za dejansko ugotavljanje ali si peljal boljše ali slabše z drugačno linijo, kasnejšim zaviranjem itd pa je to da imaš natančne čase vsakič ko voziš.

Vabljeni ste pa vsi. Če se smatrate za slabše oz. počasnejše voznike od ostalih in vidite da ste počasnejši tudi na progi se navadite gledat ogledala in se umaknite ko pride hitrejši za vami. Noben vam ne bo na haubo šel scat (mogoče ircar) če boste peljal krog 10 sekund počasnej kt ostali.

wuky je napisal/-a:Še vedno je to družaben dogodek, nekateri tekmujejo proti svojim časom, drugi tekmujejo proti ostalim, tretji pa so prišli zgolj se družit in divjat po progi.

....

šinki je napisal/-a:Po moje bo zadeva kar zabavna za videt, iz avta pa prav prekleto hitra. Men je ideja čist kul. Ma fotr berlingota, res da HDi, in se da peljat izredno hitro, preverjeno.

@Schkorc: datum avtoslaloma pa le do časa objavi.

Daj se zmeni s fotrom, da ti posodi Berlingota za 16.7., pa se nam pridruži :D.

Glede slaloma je pa kot omenjeno sedaj malo drugačna (oz. nova ekipa) in ne bom objavljal dogodka preden ne bodo vsega uredili.

Bel-Tirid je napisal/-a:najraj bi vs šu nabrisat z tanovmu 1.6 :D čeprov je od prejšnega starega 1.5 dci počasnejši.

Me pa zanima kaj razvažate, že tukej bomo vidl zmagovalca

Ne upaš pridet še ti s kengurujem :D :lol:... bi jih bilo zanimivo (no ja saj vem da je relativno :D) primerjati med sabo.

Aja razvažamo pravzaprav nič konkretnega, tako da ne spadamo med tiste ta hitre šoferje, ki se jim vedno mudi ;).

@_B3yBo_: Tist cajt je napisan kar tako ;). Dejansko nam ni pomemben dosežen čas, samo razlika med nami....
Sam če ne bo pod 1:10 šlo, pol pa tud.... :roll: :lol: .

@X-Hair: No vsaj en, ki je navdušen nad idejo :lol: :D. Pa saj pravim, gremo malo za foro, toliko da se navrtimo volana pa da se imamo fajn :).

LP, Primož
Avtoslalom? Več na: www.amd-sempeter.si

inyection
Nov uporabnik

Napisal/-a inyection To jul 06, 2010 6:24 pm

a treba tisti list o predelavah avtomobila na event prnesti ali locotu po zs poslati?

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka To jul 06, 2010 6:37 pm

Prinesti s seboj, če ne ga boš pa na licu mesta izpolnjeval.
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ To jul 06, 2010 9:43 pm

a rabmo spet to ispovnt???
Slika

inyection
Nov uporabnik

Napisal/-a inyection To jul 06, 2010 9:45 pm

Jeaka je napisal/-a:Prinesti s seboj, če ne ga boš pa na licu mesta izpolnjeval.

hvala :)

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka To jul 06, 2010 9:53 pm

Pomoje da samo tisti ki še niso bili
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

Uporabniški avatar
bojc T
Novinec

Napisal/-a bojc T Sr jul 07, 2010 3:15 pm

Kdo ve a se da zakamperat (prespat čez noč) na race landu, ali je mogoče kje v bližini kej tazga? :? :)
Lp bojc T

Uporabniški avatar
BS-speed
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a BS-speed Sr jul 07, 2010 3:30 pm

bojc T je napisal/-a:Kdo ve a se da zakamperat (prespat čez noč) na race landu, ali je mogoče kje v bližini kej tazga? :? :)

Hotel 5-10km stran.
Lp, Boštjan

Uporabniški avatar
bojc T
Novinec

Napisal/-a bojc T Sr jul 07, 2010 4:49 pm

Hvala, mogoče veš ker hotel je to :?:
Lp bojc T

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr jul 07, 2010 4:56 pm

Enga maš v "centru", se ne spomnim imena (nasproti Spara in teh prodajaln), pol maš poceni Belokranjca v Novem Mestu.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jul 07, 2010 4:58 pm

Jeaka je napisal/-a:Pomoje da samo tisti ki še niso bili

pomoje tudi
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr jul 07, 2010 5:06 pm

Hm. Js sm že bil, ampak po ta prvih pravilih, tako da še nisem tega lista prinesel. Imo moram jaz tudi izpolnit :tomidelej:

Uporabniški avatar
BS-speed
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a BS-speed Sr jul 07, 2010 8:40 pm

bojc T je napisal/-a:Hvala, mogoče veš ker hotel je to :?:

Js poznam v Krškem dva hotela in to sta:
- http://www.city-hotel.si/
- http://www.hotel.si/detail.aspx?id_hote ... eSupport=1
Lp, Boštjan

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI Sr jul 07, 2010 9:47 pm

kolega vedno kampira tam ko imajo tekmo z minimotom, ta najbolj zagreti pridejo že v četrtek zvečer in so do nedelje tam

Uporabniški avatar
bojc T
Novinec

Napisal/-a bojc T Če jul 08, 2010 5:32 am

Ok hvala vsem
Lp bojc T

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a wuky Če jul 08, 2010 1:25 pm

Zgleda da bo treba Delivery klaso uvest za tale event :D :D: D