LoCo je napisal/-a:...
Eventov bo zato toliko, da lahko vsak napolni tistih 6 ki se jih je treba udeležit za prvenstvo - noben ne pričakuje da bi bili vsi na vseh eventih, prav tako pa smo glede na število udeležencev na prvem eventu mal prekalkuliral in sicer: če bi delal event enkrat na 5-6 tednov bi imel na majskih/junijskih eventih 80 avtomobilov, kar pa definitivno ni sprejemljivo. Posledično večja frekvenca eventov in bolj normalno število ljudi in posledično bolj kvaliteten event.
Tole si pa zelo politično napisal

. Napisano lahko razumeš tudi drugače. Namreč za nekatere je to tako kot, da bi alkoholiku rekel saj ti ni treba vedno piti. Če ima možnost, da se ga lahko napije, potem se bo pač poskusil napiti... In če bo za nas xy eventov, bomo nekateri poskusili priti na vseh xy eventov (mislim da bo takšnih vedno več) in potem pade ta teorija o normalnem številu ljudi in kvalitetnih eventih

.
LoCo je napisal/-a:In peugeot nima sekvence, niti polavtomatskega niti dog-box menjalnika. Samo krajša prestavna razmerja.
A se samo meni tole smešno sliši

?.. Po moji oceni je "vrednost" predelanega menjalnika 90% v krajšem (dirkalnem) prestavnem razmerju, ali je to prestavljanje sinhrono ali ne, pa niti ne igra tako velike vloge.
croma_man je napisal/-a:če pogledaš folk ki vozi grobnike in folk ki vozi raceland...se ne pokrivajo.
To ti misliš

...
BTW A greš ti kaj pogledati dol v soboto?
airmike je napisal/-a:...
Jaz jim zavidam....majo izbiro kam bojo šli za vikend dirkat. Vsak nima te izbire

Pač se bojo mogli odločit kaj bi raje: gledli rdeči 106 v rit na RL ali lotuse in ultime na Grobniku

...
Ampak res je (pre)veliko izbire

. Recimo dve leti nazaj se je še precej stokalo, ker se nisi imel kje voziti, sedaj se pa stoka, ker je toliko eventov natrpanih skupaj, da še avtov ne uspemo pripravljati

.
Čisto mimo je pa to, da "pravi" (oziroma bolje rečeno uradni) dirkači nimajo skoraj kje vozit, ker počasi (s takšnim nadaljevanjem) ne bo nobene prave dirke več in s težkim srcem gledajo dirkalnike pod "kozolcem", teh "amaterskih" dirk se pa ne smejo udeležit

.
BTW Koliko je takih "pacientov", ki gredo 8.4. na TA, naslednji dan na Grobnik, naslednji vikend pa na Hill Climb?... jst upam da bo avto zdržal (Renault pa take fore

)

.
LP, Primož