Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
srcnik je napisal/-a:Pa saj ti kar uspeva
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Kavs je napisal/-a:Na tako mali pisti lahko klase razdeliš na: prvi, zadnji, vse štiri pogon in bo še najbolje.
Kaj ti pomaga 350HP in FWD pr 30km/h?
Lahko imaš supersoft slickse pa bo še zmer en j**c.))
eXtreme69 je napisal/-a:A še nsite nehal glede pravilnika? LoCo udar po miz pa ne šmirglat sploh.. pravilnik za 2011 je kakršn je in pika, če komu kej ni všeč pač nej ne hodi na evente.. konec leta bo spet sestanek in vsi ta glavni zbirite predloge do takrat in...
Btw, ful je mal prjavljenih? Ponavad jih je 50+
eXtreme69 je napisal/-a:na oooo?
Aja kdaj bo pa kej seznam prijavljenih?
LoCo je napisal/-a:Kavs je napisal/-a:Na tako mali pisti lahko klase razdeliš na: prvi, zadnji, vse štiri pogon in bo še najbolje.
Kaj ti pomaga 350HP in FWD pr 30km/h?
Lahko imaš supersoft slickse pa bo še zmer en j**c.))
Ne predstavlaš si kolk..
airmike je napisal/-a:Slabo si predstavljaš ker na RL še jaz z mojo podrtijo ne pridem pod 35kmh.
Kavs je napisal/-a:airmike je napisal/-a:Slabo si predstavljaš ker na RL še jaz z mojo podrtijo ne pridem pod 35kmh.
Kolk maš pa minimalno v Imoli, Hungaroringu, Grobniku, Silverstonu, Zandvoortu,....?
Se obešat na vsak detajl, lahko grem gledat na driftbox logo kolk je bil dejansko minimum ko sm bil prvič in zadnjikrat na racelandu. Vem pa, da za risat osmico mi ni treba it v Krško ampak je zadosti že prvi parkečo z dvema stožcema!
Izrazil sem svoje mnenje glede pravilnika - ki dejansko drži, preverjeno v praksi. Kaj vi delate me pa boli k....
za referenco si pa oglej
http://www.kavsmotorsport.com
in ko boš imel kaj podobnega za pokazat, pridi nazaj jamrat kolko si imel minimalno na racelandu.
LP
Kavs je napisal/-a:Nekdo ki vozi avto za 25 čukov ne vem če je lih na slabšem finančnem stanju?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost