LUCKY

pernat_b je napisal/-a:Ma na tovornjaki smo zeli ven blokade( oz. varovalko), 760 pa je blo na njo vloženo okoli 8mil sit! tak da ma not stari on nitroja do tur.........Vglavnem jaz bi ga mel!
Če bi mi ga kdo tanko pa registriro....
lp
bp
PEUGEOT_S16 je napisal/-a:TechnoBoy je napisal/-a:Yugo -> 210
Legacy -> 220
Verjetno sprašuje za dejansko hitrost in ne za hitrost ki ti jo pokaže doma narejen števec, če pa ti gre res 210km/h potem pa bi imel željo da mi to pokažeš v praksi na avtocesti ker če ti gre res tolk potem se bova lahko skupaj vozila, ker gre meni ravno toliko po tovarniških podatkih in bi te res rad videl ob boku.
Če maš čas lahko že danes popoldne ali pa kateri koli dan po tretji uri, najdeš me pa vsak dan v C&C-ju.
Lp, pa brez zamere!
goba je napisal/-a:woolf: prazen tank maš![]()
woolff je napisal/-a:goba je napisal/-a:woolf: prazen tank maš![]()
he he, ko sva letela po bugarski je cel čas lučka gorela. Tankala sva po ca 120 km od te slike in še je bilo v rezervoaju skoraj 80 l nafte tak, da ni blo panike. Kuril pa je izjemno nizkih 25 l/ 100 km po računalniku. Skoraj nisem mogel verjeti pa še tovor sva vlekla.
pernat_b je napisal/-a:Ma na tovornjaki smo zeli ven blokade( oz. varovalko), 760 pa je blo na njo vloženo okoli 8mil sit! tak da ma not stari on nitroja do tur.........Vglavnem jaz bi ga mel!
Če bi mi ga kdo tanko pa registriro....
lp
bp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost