Fullback je napisal/-a:Me zanima katerga polota maš...predvidevam da classica al pa kv oz. star model?!
Sicer mam doma teste polotov in omenjena mašina na je na testu zmogla 163km/h...
Tko da se tut sam nagibam k temu, da števec nekoliko pretirava-morada tudi zaradi menjane dimenzije pnevmatik...povej kaj več, ker me res zanima ...
kej več
Ato je stra 6 mesecev in ima še vse original gor. Plevmatike so 165/55/R14 (zimske). Mašina: Polo 1.9 SDI (64km).
To je to. Pa brez zamere ampak sem ga stisnu na ravnici dobrih 160km/h + (ne pretiravam niti za en kiometer! Sej slike dobiste, ko bom dobu kabel, da lahko jih dam sz mobitela na računalnik), 180 pa sem šou tko, da sem ga najprej dal do maximuma na ravnici, se pravi 160+km/h, potem pa je pršu klanc navzdol (ni nevem kako hud), sam pa je dovolj dolg, da so lahko obrati popolnoma lahko prišli do blokade, ki je nekje pri 4000 + obratih in je blo že slišat motor, da ne gre več, ker je blokada.
To je to.
Ne bi se rad kregal o tem, sam mi pa gre na živce, da ti potli nekdo prav v tej temi govori lažnjivec.
Verjetnost, da je te ta hitrost dokaj točna je tudi to, da je pred mano vozu frend (dovolj daleč, da ni bilo zaveterja) citroen ksaro 1.9 TDI. Sicer to ni bila ista vožnja, sam smo tiskrat oba vozila 170 km/h, ne boste verjeli, skozi tunel golovec, kjer je zdej radar in je miljon folka plačalo zdej kazen. No midva sva imela to srečo, da smo bla tm par dni prej, preden je začel obratovat. :P