Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr mar 16, 2005 5:43 pm

Devil The Kidd je napisal/-a:Ponovno. Pred eno uro avtocesta iz ljubljane v postojno Polo 1.9 SDI (64km) 180 km/h.
Res da je biv klanc en mal dol, sam imam pa še tri priče zdraven, da ne bo kdo pametoval :? :roll: :D :D

Pol se lohka enkrat zmenmo pa potrdimo to hitrost s GPSom ugibam?

Slika
Zadnjič spremenil TITan, dne Sr mar 23, 2005 10:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Žan
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a Žan Sr mar 16, 2005 6:37 pm

Po ravnini nam gre tok...ima pa +180KM...

Slika

Drgač to da števci lažejo različno vem tut js, ko je kolegu v Audiju 1.9TDI 130KM (+chip) kazalo 225km/h, mi pa smo šli mim njega pa nam je le 200km/h kazal...[/img]

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr mar 16, 2005 6:47 pm

Devil The Kidd je napisal/-a:Ponovno. Pred eno uro avtocesta iz ljubljane v postojno Polo 1.9 SDI (64km) 180 km/h.
Res da je biv klanc en mal dol, sam imam pa še tri priče zdraven, da ne bo kdo pametoval :? :roll: :D :D

takoj lahko odbiješ vsaj 15 km/h zaradi števca
podpis

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr mar 16, 2005 6:47 pm

Super je da nobenmu ne vrjamete, k napise kolko je sel po stevcu. Men takisto niste verjeli za 250km/h, pa avto zelo hitro pride na 230km/h potem pa se vedno leze. Pa napisano je da ima 245km/h koncno. Stevc laze, ampak ali so uporabniki krivi in lazejo?

Odnos do uporabnikov na tem forumu je beden
Slika Slika

Devil The Kidd
Nov uporabnik

Kraj: Topolc 15

Napisal/-a Devil The Kidd Če mar 17, 2005 3:15 pm

lublancan je napisal/-a:

ja sej strinjam, čeprav mislim, da ne lih 15, kkh 5 pa ja. Ker smo sli sz digitalnim stevcem na drugem avtu 194, navaden pa je kazal 200.

Point je v temu, da se nekateri ljudje tle na forumu delajo, da smo nekateri lažnjivci. No sej slikca bo kmalu :evil: :roll: :lol: :lol: :lol:
One More Beer, Heavy Metal Music And I'm Just Fine!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če mar 17, 2005 4:26 pm

Devil The Kidd je napisal/-a:Point je v temu, da se nekateri ljudje tle na forumu delajo, da smo nekateri lažnjivci. No sej slikca bo kmalu :evil: :roll: :lol: :lol: :lol:

sorry ampak....
PIZD@ MATERINA A boš dojel da avto z 60 KM NIKOLI ne bo videl 200kmh!!!
160 al pa mal več ok 180 je že iluzija!!!!
jaz tudi lahko števec tako naštimam da mi pri 40 kmh kaže 200kmh!!!

realno tvoja SDI po ravnici ne bo videla 180 kmh (pa še to sem preveč reku!!!)

sej sploh ne bom nič več reku razen, ja sej ti vsi verjamemo....
lp

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če mar 17, 2005 5:01 pm

Devil The Kidd je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:

ja sej strinjam, čeprav mislim, da ne lih 15, kkh 5 pa ja. Ker smo sli sz digitalnim stevcem na drugem avtu 194, navaden pa je kazal 200.

Point je v temu, da se nekateri ljudje tle na forumu delajo, da smo nekateri lažnjivci. No sej slikca bo kmalu :evil: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kaj je folku da misl da so digitalni števci pa tist tapravo? Aja pa slikcam čist nič ne verjamem nažalost (priložena slikca k grem jaz 220 brez volana povrh :lol: ):
Slika

Slika
Zadnjič spremenil TITan, dne Sr mar 23, 2005 10:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če mar 17, 2005 5:07 pm

Gricko je napisal/-a:
Devil The Kidd je napisal/-a:Point je v temu, da se nekateri ljudje tle na forumu delajo, da smo nekateri lažnjivci. No sej slikca bo kmalu :evil: :roll: :lol: :lol: :lol:

sorry ampak....
PIZD@ MATERINA A boš dojel da avto z 60 KM NIKOLI ne bo videl 200kmh!!!
160 al pa mal več ok 180 je že iluzija!!!!
jaz tudi lahko števec tako naštimam da mi pri 40 kmh kaže 200kmh!!!

realno tvoja SDI po ravnici ne bo videla 180 kmh (pa še to sem preveč reku!!!)

sej sploh ne bom nič več reku razen, ja sej ti vsi verjamemo....
lp

Se podpišem eni res take buče valijo seveda ne vsi. Moj avto ima 60KM in mi gre po števcu do 170 se pravi to je realno 5km manj pa smo končali, nevem kaj bi eni radi povedli s takim nabijanjem :roll:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če mar 17, 2005 5:12 pm

Me zanima katerga polota maš...predvidevam da classica al pa kv oz. star model?!
Sicer mam doma teste polotov in omenjena mašina na je na testu zmogla 163km/h...

Tko da se tut sam nagibam k temu, da števec nekoliko pretirava-morada tudi zaradi menjane dimenzije pnevmatik...povej kaj več, ker me res zanima ...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo Če mar 17, 2005 5:16 pm

okej, jaz blazno nerad tole povem....ker laganje pri hitrostih
zelo(ponavljam, ZELO) variira. Torej, mercedes S klasa naj bi lagala za kak
kilometer pri hitrosti 250km/h pa tko naprej do hyundayev ki se ponavadi drzijo repa razpredelnice. (laganje do 21 km/h ali več pri 180 km/h)

Vozim golfa serije 3, 1.4 , 60KM in po števcu je šla zadeva po klancu dol proti obali mal cez dvesto. Trije ljudje v avtomobilu. Jasno je da taka hitrost se zdalec ni bila dosezena. Morda, realno okoli 185, ker je bil klanec. To je to.

Nesmiselno bi se bilo prepirat koliko komu laze, ker zadeva ni enaka niti pri dveh enakih atomobilih. Je pa dejstvo, da so stevilke pri vecjih hitrostih vecje, jasno ane?
Moj avto naprimer pri 50 laze za tri km/h. Golf serije 4 enako. Audi a4 letnik 99 prav tako....

Tko da je mal smesno gledat koga ki je pameten in zatrjuje kolk gre nekomu drugemu avto po stevcu.

Razprava je nesmiselna, ker je do pravilnih rezultatov tezko priti....

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če mar 17, 2005 5:16 pm

Fullback je napisal/-a:

Me zanima katerga polota maš...predvidevam da classica al pa kv oz. star model?!
Sicer mam doma teste polotov in omenjena mašina na je na testu zmogla 163km/h...

Tko da se tut sam nagibam k temu, da števec nekoliko pretirava-morada tudi zaradi menjane dimenzije pnevmatik...povej kaj več, ker me res zanima ...

Je mogu bit kr ornk klanc dol..... Moj dizlček zmore po ravnem 150.....
Drgač in predora u slo. konjicah pa je letel že 180..... kar pa je peta blokada.... kaj morš pozna pride do 4000 obratov :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Pe mar 18, 2005 6:57 am

Tule imate zlo zanimivo stran, katera je po avtomobilih, ki jih jaz poznam zelo točna, tko da mal poglejte pa se (NEKATERI!!!) že enkrat sprijaznte in mal pomirte!

http://www.globalcar.com/datasheet/

Sicer Golf SDI, sam za približno primerjavo bo:

0-100km/h: 18.7 s :oops:
Top speed: 160 km/h
Power to weight: 52.51 bhp/ton

L.p.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne mar 20, 2005 2:49 pm

Bosko001 je napisal/-a:Tule imate zlo zanimivo stran, katera je po avtomobilih, ki jih jaz poznam zelo točna, tko da mal poglejte pa se (NEKATERI!!!) že enkrat sprijaznte in mal pomirte!

http://www.globalcar.com/datasheet/

Sicer Golf SDI, sam za približno primerjavo bo:

0-100km/h: 18.7 s :oops:
Top speed: 160 km/h
Power to weight: 52.51 bhp/ton

L.p.

Tale stran je tko zgresena da kr smrdi.
fak
Prvic do 100km/h so vse zgresene tudi po 1 sec. Koncne hitrosti pa po 50km/h
Slika Slika

Uporabniški avatar
leoncupra
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Koseze

Napisal/-a leoncupra Ne mar 20, 2005 3:23 pm

za nove avte se mi zdi da kr drzijo podatki...je pa res da kje kej odstopa....
recimo za volvota D5 XC90 vem da je tehnicna 185km/h pa smo se pos tevcu pelal tud 205.....tko da itq lahko tocno hitrost poves samo z gsnim GPSom.... tud to sm sprobu in res pri te hitrosti laze za 20 km/h.....
Slika
Black Magic Beeza FR

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Po mar 21, 2005 11:33 pm

GPS hitrost
Honda civic Type-r

http://www.zebusvids.de/Video/GPS-Wintersetup.wmv

to pa karta te gps voznje. kot se vidi ni tak natančo blo,

Slika

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing To mar 22, 2005 3:00 pm

mistervegas je napisal/-a:GPS hitrost
Honda civic Type-r

http://www.zebusvids.de/Video/GPS-Wintersetup.wmv

to pa karta te gps voznje. kot se vidi ni tak natančo blo,

Slika

ka si ti tam fuku al ka?
lep pozdrav audi racing

Slika

Devil The Kidd
Nov uporabnik

Kraj: Topolc 15

Napisal/-a Devil The Kidd So mar 26, 2005 9:33 pm

Fullback je napisal/-a:

kej več
:)
Ato je stra 6 mesecev in ima še vse original gor. Plevmatike so 165/55/R14 (zimske). Mašina: Polo 1.9 SDI (64km).
To je to. Pa brez zamere ampak sem ga stisnu na ravnici dobrih 160km/h + (ne pretiravam niti za en kiometer! Sej slike dobiste, ko bom dobu kabel, da lahko jih dam sz mobitela na računalnik), 180 pa sem šou tko, da sem ga najprej dal do maximuma na ravnici, se pravi 160+km/h, potem pa je pršu klanc navzdol (ni nevem kako hud), sam pa je dovolj dolg, da so lahko obrati popolnoma lahko prišli do blokade, ki je nekje pri 4000 + obratih in je blo že slišat motor, da ne gre več, ker je blokada.
To je to.

Ne bi se rad kregal o tem, sam mi pa gre na živce, da ti potli nekdo prav v tej temi govori lažnjivec.
Verjetnost, da je te ta hitrost dokaj točna je tudi to, da je pred mano vozu frend (dovolj daleč, da ni bilo zaveterja) citroen ksaro 1.9 TDI. Sicer to ni bila ista vožnja, sam smo tiskrat oba vozila 170 km/h, ne boste verjeli, skozi tunel golovec, kjer je zdej radar in je miljon folka plačalo zdej kazen. No midva sva imela to srečo, da smo bla tm par dni prej, preden je začel obratovat. :P :D :D :D
One More Beer, Heavy Metal Music And I'm Just Fine!

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny So mar 26, 2005 9:38 pm

z mojo xr2i sm jo največ pelu 210km/h...več ji ne znese za enkrat :lol:

rezekvr6
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a rezekvr6 Po mar 28, 2005 5:14 pm

vw vr6 golf turbo(485ps) km/h 290. golf brez blokad

Uporabniški avatar
vepar