Tomo je napisal/-a:Asprex je napisal/-a:sharp je napisal/-a:Coleman je napisal/-a:Chevy je sicer bil zeloooooooooooo glasen avto, ampak po času sta bila z audijem kar ista. Tko da većje čestitke audiju.
Sem pričakoval od avstrijca čas okrog 9 secund.
Jaz sem tud mislu,kakor je bilo enega ropotanja,bi mogel vzletet.
Mel sem občutek, kot da noče pod 11s peljat!
če se ne motim je imel 11.3 kajne? kolko pa že predlani z jeep-om
Punisher je napisal/-a:Kar se je letos zgodilo, upam da se ne ponovi.... havala bogu da je nedi poskrbel za malo vec adrenalina, 11.182, nov slo rekord, dragster bolje da nebi vozo, ker razen zvoka ni bilo videt kaj druagega.
milankregar je napisal/-a:Punisher je napisal/-a:Kar se je letos zgodilo, upam da se ne ponovi.... havala bogu da je nedi poskrbel za malo vec adrenalina, 11.182, nov slo rekord, dragster bolje da nebi vozo, ker razen zvoka ni bilo videt kaj druagega.
Rezultati so razveljavljeni zaradi težav s "štoparco", tako da vprašanje tudi koliko je relaen ta nov rekord ...
ShineR je napisal/-a:samo za info glede unga dragsterja - smo se mal pogovarjal z voznikom in je reku da ima fuuull premal gripa in tud ni vozil s 1300hp ker ni uporabljal nitra. pol bi imel še manj trakcije. drgač mu pa ni problem pod 10 peljat
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost