Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Po Mariboru....

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 8:52 am

Vladek, ne se sekirat saj je jaz tudi nisme videl ;). Sta bile z Alenkico v "ilegali", sej veš tiha voda bregove dere. Pa še skoz sta najbrž okrog avta skakali - sta ga hoteli čimbolj napilit :D :D. Mal se hecam ;).
Slika Slika

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Če okt 03, 2002 9:04 am

;) :)

Glede na to, da sem Alenkici za dirko povedala jaz, sem morala iti z njo. Pa itak bi šla! ;) :)

Danes zjutraj sva se šla z enim Polotom, kdo bo boljši. In sem tako vesela, da sem ga uspela prehiteti (štartala sva na zeleno luč ;))! Samo, škoda, ker je bila prekmalu kolona in je bilo treba ustaviti... Je bil pa krasen trenutek! :)

Z Alenkico sva spoznali Lupusa, ki je enkrat vmes prišel do naju, ko sva se ravno greli v avtu. No, predvsem jaz sem se grela... ;) Pa sva šli z njim pozdravit še ostale. Kje ste bili, ne vem...

Lupusa sva prosili, naj vse forumovce, ki jih bo še "našel" (revež bogi je hodil naokoli in nabiral forumovce...) pozdravi v najinem imenu. Sva se šli nazaj gret... ;)

Pa da izkoristim priliko: bo letos še kaka podobna dirka, ki se je lahko udeležimo...?

PS: Vabilo na kavo še vedno velja... :)

Suzana

DavKo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a DavKo Če okt 03, 2002 10:20 am

Hi

Ah, saj zdaj bi se pa res lahko kdaj ze dobili vsi skupaj :)
Kaka pijacka cisto dovolj, ce je pa se kaka tortica zraven, se pa ne bomo branil :)

LP
David
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 10:23 am

Tuki so pa linki do slik nastopajočih "avtomobilizmovcev":

Najprej DrSergioDJ (Fiat Bravo):
http://users.volja.net/toyman/sale/sergio.jpg

Še najbolje uvrščeni, GFors (Honda Civic):
http://users.volja.net/toyman/sale/gfors.jpg

Susijina kolegica Alenka (Peugeot 206):
http://users.volja.net/toyman/sale/susi.jpg

In moja malenkost ;)(Toyota Carina II):
http://users.volja.net/toyman/sale/sale.jpg
Slika Slika

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Če okt 03, 2002 11:35 am

:) Hvala! :)

Hm... En zadržek imam, kar se kave tiče... Pojma nimam o avtomobilih - zdi se mi, da čedalje manj, če sem iskrena... ;) ... Vas pa z veseljem "pridem spoznati"! :)

In kdaj bo kavica...? Pa kje...?
Pa moja odgovora: najraje kak petek ali soboto. Za kraj mi je pa vseeno - navijam za okolico LJ in primorsko... Morje pa polna luna! :)

;)

Cmoka,

Suzana

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Če okt 03, 2002 11:59 am

Suzi zdej mi je pa res zal da nism su v Mb da bi te koncno vidu! :D :D hehe, zdej po pa res treba se en srecanje organizirat, pa mogoce mal prej pa tko okolica Lj pa to?! ;)

4Sale ale ti si bolj tak organizatorski tip, da bi mogoce en srexanje organiziral :D , pa tko da en datum postavmo mal bolj naprej, da si folk cas (dopust, bolnisko) vzame :D

Jest sam upam da mi bo uspel tale post poslat, ker me racunalnik u iber zajebava!
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 12:17 pm

Uh kaj naj rečem :) - smo se že tut dogovarjal za en indoor karting srexanje(tm). Saj ni nujno, da se vsi podimo z unimi gajbicami tam po stezi, ker je itak tut barček tam (LJ-BTC) in pač lahko tam posedamo in "forumiziramo". Če pa koga prime gre pa lohk rejsat. Sam tortic tam nimajo ;).

Druga varijanta je pa kaj takega v stilu piknika, sam eno fajn lokacijo bi blo pa treba ubost.

Bi blo tut fajn če bi vsak vsaj približno napisu termin, ki mu odgovarja - pa tko računite, da če se zdaj začnemo dogovarjat bo srexanje(tm) čez kakšnih 14 dni - a je to v redu? (Jaz osebno za piknik nimam časa tist vikend 12. in 13. oktobra, kaj "manjšega" bi pa šlo)

Povejte katera varijanta se vam zdi boljša. Pa če ma kdo še kakšno idejo ali pa organizacijske težnje naj kar pove :).
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 03, 2002 12:44 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Re: Re: Po Mariboru....

Napisal/-a Sierrator Če okt 03, 2002 2:17 pm

GFors pravi:
Kaj pravte na nedeljo 27/10/2002? Takrat bi lohk mel ljudje čas, glede na to da je nedelja.

Hi hi hi...
Da b' te Bog uslišal!
Veš, to je zelo relativno. Zame recimo je vikend premaknjen na ponedeljek in torek (pa še vsaka druga sreda). Tako pač je. Nimamo vsi normalnih služb.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Susi13
Nov uporabnik

Napisal/-a Susi13 Če okt 03, 2002 2:22 pm

Navijam za indor karting, vendar znajo biti tudi pikniki prav zabavni... :)

Bilo bi pa krasno vedeti malo prej! :)

Suzana

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Če okt 03, 2002 3:03 pm

Piknik :) hmm men tud sede una varianta v BTC ju, samo zakaj vedno srexanje(tm) prot konc mesca, takrat men ze gnar poide :( :D , zakaj bi pa z gokarti dirkal, ce lahko kar po BTC ju dirkamo z avtomobili, sej bo pa se bolj zanimivo, a je kdo igral GTA, al pa Carmageddon :D :D :D, postavmo en kup sodnikov po BTC ju tko da belezijo kolk extra tock si nabral! :D kdor zbije v dolocenem casu najvec nic hudega slutecih pescev, dobi najvec tock! (ok ce povozis malega modrega pedra pa itak zmagas! hehe :D mater jest sm za zdravt! ;) :)
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
AnDrO__
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a AnDrO__ Če okt 03, 2002 5:16 pm

Pozdravljeni fareri.

Moram se opravičit, ker se mi zdi da enostavno nisem iz istega filma kot vi. Zakaj? Hm…
Aja dojel sem, da je to forum skupine posameznikov, ki med seboj držijo kot rit in srajce in en drugega prepričujejo kako so dobri po drugih, ki jih ni gor pa po domače rečeno pljuvajo.A ni forum javni in je zaželjeno in dobrodošlo mnenje vsakega.Zgleda da v tem primeru ni tako. Oziroma kot razumem gre za to, da tudi tisti, ki niso del vas in pridejo na ta forum morajo sprejet vas kot najboljše med najboljšimi. Torej se vam opravičujem, ker žal nisem Christian Daner in torej ne poznam avtomoto športa dovolj dobro, da bi lahko dajal kritike na vas. Pol se vam iskreno opravičujem. Ampak zastavilo se mi je eno vprašanje. Kako naj vas tudi hvalim, če nimam pojma? Aja saj res kaj je to sklopka, ko že toliko debate teče o njej, mi lahko keri pojasni, ker nam tovaršica v šoli tega nikdar ni povedalaJJ

Na tem forumu je zgleda vplivnost in znanje pogojeno z številom PS v avtu, ki ga voziš oz. katerega lastnik si. Spet se vam opravičujem, ker žal nisem lastnik Gemballe biturbo GTR 600 in zato se ne smem oglašat na forumu. SORRY In iz tega sledi, da če bi želel bit kdaj v vaši družbi bi moral imet najmanj Stealth B6 s končno hitrostjo 330 km/h in pospeškom 3,6 s od 0-100. Sorry tudi tega nimam. Ampak niste ravno vi tolkli po tem, da ste vi super čeprav imajo drugje še boljši tuning kot ga imate vi in da ne smem nič proti vam. Zakaj pa vi pol tolčete po tistih, ki imajo resnici na ljubo beli avto s črnimi odbijači? Zelo zanimivo. In poleg tega se spuščate še v osebne žalitve in svoje slabosti prikrivate z izpostavljanjem slabosti drugih. Zelo zrelo za vaš forum za katerega želite, da ima nek IMAGE.

Ampak dobro, da sem vas spoznal, ker sem do zdaj cel čas živel v zmoti in včasih pograjal delo naše vlade. Ampak od zdaj naprej vem, da če želiš grajat delo vlade ne rabiš met pojma o ničemer samo da si premije in šele potem lahko grajaš.

Še drugo pa bi osebi, ki je znala bit zelo žaljiva napisal, da jaz nisem očkov sinček in bi z njegovim perjem sral po cestah. Če maš s kom takšne izkušnje idi do njega in mu to direkt povej, ne da pa svojo jezo razmetavaš po drugih.

Oprostite PRFOKSI!!!:)
Guter Sex ist nur ein Vorspiel fur fahren mit BMW.

AnDrO

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 03, 2002 5:35 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 5:40 pm

Uhhh, Saxoman a si ti mal forum zgrešu. A si prepričan, da nisi tale post hotel dati na http://www.mobisux.com/tabla/ubbthreads.php - se mi zdi, da imajo tamle to za nacionalni šport (pa ne da bi imel kaj proti mobusux tabli).

Če boš malce pogledal na ostale forume boš videl, da je ravno ta eden redkih za katerega velja ravno nasprotno od vsega tega kar si ti naštel. In lahko mi verjameš, da si vsi želimo, da bi tako tudi v bodoče ostalo.

Sploh se ne mislim prerekat, ampak po pravici povedano se pa tudi ne morem prepričat v ignoranco tvojega posta. Sam si lepo povedal, da je forum namenjen izražanju mnenj (tudi izmenjavi informacij), vendar pa se bo treba malo bolj potruditi, da svojo kritiko spraviš v obliko mnenja in ne (skoraj) žalitve. Še enkrat bi rad izpostavu, da obstaja več vrst kritike in mislim, da se ne motim če rečem, da si izbral ravno tisto, ki ti je postregla s točno takšnim odzivom nad katerim si sedaj ogorčen. Res ne vem kaj si pričakoval. Upam, da si sam res tako "open minded" in mirno preneseš čisto vsako besedo na svoj račun - po postih sodeč dvomim.

Toliko z moje strani in še enkrat: do sedaj smo se na tem forumu "prepirali" kulturno, naj tako tudi ostane.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 5:45 pm

Aja, glede meetinga - jst tut mislim, da ne bi blo tko slabo če bi se res kar na kartingu dobili. Sploh ker bo od zdej naprej vreme vse bolj vprašljivo. Še kakšne ideje za datum? Pa že zdej mal napište kdo je sploh zainteresiran. Saxoman, upam da prideš (resno), da tam (če ne že prej) pokadimo pipo miru ;) :).

Ehhh, ste se vsi spravil na to mojo bogo sklopko :D :D - na neki se pa moram zgovarjat za slab cajt, hehe. Nobenmu ne bom nič kazal kako mi sklopka drsi :D, ker lahko še kdo ugotovi, da mi v resnici sploh ne ;). Mal heca - da popravimo vzdušje :D.

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 03.10.2002 ob 17:50 GMT]
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če okt 03, 2002 6:41 pm

4Sale pravi:
Uh kaj naj rečem :) - smo se že tut dogovarjal za en indoor karting srexanje(tm). Saj ni nujno, da se vsi podimo z unimi gajbicami tam po stezi, ker je itak tut barček tam (LJ-BTC) in pač lahko tam posedamo in "forumiziramo". Če pa koga prime gre pa lohk rejsat. Sam tortic tam nimajo ;).

Druga varijanta je pa kaj takega v stilu piknika, sam eno fajn lokacijo bi blo pa treba ubost.

Bi blo tut fajn če bi vsak vsaj približno napisu termin, ki mu odgovarja - pa tko računite, da če se zdaj začnemo dogovarjat bo srexanje(tm) čez kakšnih 14 dni - a je to v redu? (Jaz osebno za piknik nimam časa tist vikend 12. in 13. oktobra, kaj "manjšega" bi pa šlo)

Povejte katera varijanta se vam zdi boljša. Pa če ma kdo še kakšno idejo ali pa organizacijske težnje naj kar pove :).

jst prnesem rostilj :D

Uporabniški avatar
AnDrO__
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a AnDrO__ Če okt 03, 2002 7:02 pm

O.K. fantje če mi bo termin ustrezal z veseljem pridem. Takoj sem za akcije.

Jaz sem odprt človek za vse in sem seveda zato, da stopimo skupaj in še kaj pametnega nardimo. Nikakor pa nisem da se kregamo in drug drugega kledamo grdo. Jaz morm priznat da velikokrat kaj prvociram, da se ljudje enostavno mogoče malo zbudijo, da se da marsikaj nardit.

Recimo bikeri v Sloveniji so že kr fajn aktivni zakaj nebi bili še mi.

V slogi je moč pa upam, da če se bomo za kaj zagnali nebo odpovedala sklopka:))))).
Guter Sex ist nur ein Vorspiel fur fahren mit BMW.

AnDrO

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Če okt 03, 2002 7:47 pm

Prav zaradi tega , ker se na tem forumu izmenjavajo mnenja oziroma razlike v mnenjih na kulturen način kot je rekel 4Sale mi je ta forum všeč . Če že pride do provokacij se le te umirijo na primeren način.
Glede tega mislim , da je ta forum daleč pred ostalimi, pa čeprav je "manjši".
Da ne bo kdo mislil , da imamo vsi stunane avte . Moj je čista serijska izvedenka , foruma pa se udeležujem enostavno zaradi želje po širitvi znanja ( več glav več ve ;) ) in ker se moje zanimanje do avtomobilov in z njim povezanih tem ne konča pri tem kako priti od točke A do točke B .
Glede teme srečanje :
Me kar zanima kart verzija . Od MB do LJ pa je tudi samo 1,5 ure vožnje.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če okt 03, 2002 8:11 pm

kdk pravi:
Od MB do LJ pa je tudi samo 1,5 ure vožnje.

hum..ali manj :D

sam je treba na provide pazt :D

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 03, 2002 8:50 pm

Jah kar se tiče lokacije. Sej veste kako je - vedno je mal bolj neugodno za koga. Upam, da boste tisti, ki imate mal daljšo pot do LJ vseeno prišli :). Potem smo zato, da bi kar tole gokart varijanto ubodl, piknik pa pustimo za pomlad.

No sej, ko se bomo okvirno dogovoril bomo tole debato prestavil pod splošno in še tam "izpilili" podrobnosti. A štima?
Slika Slika
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov