marko01 je napisal/-a:Ko pogledaš vse rezultate pa strani kreganja pred temste vsi skupaj smešni. samo nabijanje
![]()
drugače pa pohvale tekmovalcem lepo ste odvozli.
MacAudio je napisal/-a:Men je blo super. Škoda je bilo edino, ko je corsa ucepla in spustila tolko olja da je vse obstalo za skoraj eno uro. Drugače pa Golf iz Maribora je svetovn, prav tako vse Corse, Avstrijska Alfa in Ford. Petka je pa razred zase. Smešn je bil sam en tip s plavim civicom, ko je mogu cel cajt blokadirat, da je bil že sitn.
KLOWN je napisal/-a:ma pišuka tu si glasn a ? zakaj pa ga nisi recimo povprašal ka tak ruži?
ko boš tak auto skup spravo se glasi, če te je kaj motilo bi se spravo pa domov, noben te ni zvezal tam, in zdaj spet nekaj pluvaš po hondašah nimaš pa pojma.
KLOWN je napisal/-a:MacAudio je napisal/-a:Men je blo super. Škoda je bilo edino, ko je corsa ucepla in spustila tolko olja da je vse obstalo za skoraj eno uro. Drugače pa Golf iz Maribora je svetovn, prav tako vse Corse, Avstrijska Alfa in Ford. Petka je pa razred zase. Smešn je bil sam en tip s plavim civicom, ko je mogu cel cajt blokadirat, da je bil že sitn.
ma pišuka tu si glasn a ? zakaj pa ga nisi recimo povprašal ka tak ruži?
ko boš tak auto skup spravo se glasi, če te je kaj motilo bi se spravo pa domov, noben te ni zvezal tam, in zdaj spet nekaj pluvaš po hondašah nimaš pa pojma.
Dejan_S2 je napisal/-a:Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!
Posebne čestitke Zeleniku za 11,18s @ 210,953 km/h, kar je za FWD in na takšni podlagi (če je še enaka kot takrat ko sem jaz vozil), res SVETOVNO!![]()
Ve drugače kdo kaj več povedati o Cosworthu ki je vozil prav tako nizkih 11s?
Hvala @Jay za slike! Kaj pa kaj video materiala fantje, je kaj posnetega?![]()
Malo mi je edino čudno, saj ni več debat kot v dobrih starih časih, sem pričakoval malo več odzivnosti sedaj po dirki v tej temi.... AMPAK...
...DRUGAČE, pa bi se le na kratko pridružil misli iz citata spodaj:marko01 je napisal/-a:Ko pogledaš vse rezultate pa strani kreganja pred temste vsi skupaj smešni. samo nabijanje
![]()
Koliko napovedi iz prerekanj se je uresničilo? Mislim, da sta naša od prej najhitrejša kar nekako ubranila naslov, ali?![]()
Še eno vprašanje... in sicer s čem je vozil Vidic? (Mogoče Impreza)? Kakšni podatki?
torstorm je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!
Posebne čestitke Zeleniku za 11,18s @ 210,953 km/h, kar je za FWD in na takšni podlagi (če je še enaka kot takrat ko sem jaz vozil), res SVETOVNO!![]()
Malo mi je edino čudno, saj ni več debat kot v dobrih starih časih, sem pričakoval malo več odzivnosti sedaj po dirki v tej temi.... AMPAK...
...DRUGAČE, pa bi se le na kratko pridružil misli iz citata spodaj:marko01 je napisal/-a:Ko pogledaš vse rezultate pa strani kreganja pred temste vsi skupaj smešni. samo nabijanje
![]()
Koliko napovedi iz prerekanj se je uresničilo? Mislim, da sta naša od prej najhitrejša kar nekako ubranila naslov, ali?![]()
Še eno vprašanje... in sicer s čem je vozil Vidic? (Mogoče Impreza)? Kakšni podatki?
daj ne bluzi napamet nobena napoved se ni uresnicila noben ni peljal 10.8 s kvecjemu niti blizu ne .pa ne kriviti zdaj ceste zaradi tega ...kot ponavadi so po dirki sami izgovori da vse drugo krivo .naslov ubraniti pa je lahko ce edini dva avta s takimi konji vozita .je pa med loncaron in igorom kot si ti bluzil prej 2 s razlike da bo bilo komaj 0.3 s pa med avti razlike 250 HP .malo si ti realne pojme prestudiraj ker zgleda nimas pojma fizike in delovanja moci glede na tezo in upora zraka ter proznosti motorja....
torstorm je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!
![]()
daj ne bluzi napamet nobena napoved se ni uresnicila noben ni peljal 10.8 s kvecjemu niti blizu ne .pa ne kriviti zdaj ceste zaradi tega ...kot ponavadi so po dirki sami izgovori da vse drugo krivo .naslov ubraniti pa je lahko ce edini dva avta s takimi konji vozita .je pa med loncaron in igorom kot si ti bluzil prej 2 s razlike da bo bilo komaj 0.3 s pa med avti razlike 250 HP .malo si ti realne pojme prestudiraj ker zgleda nimas pojma fizike in delovanja moci glede na tezo in upora zraka ter proznosti motorja....
Dejan_S2 je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!
![]()
OPA, nekdo se jezi!![]()
Ti je mogoče kdo na žulj stopil?![]()
![]()
Kaj se zdaj na druge spravljaš... prvo pred svojim pragom pometioz. sam SEBE beri kaj si pisal!
![]()
Kaj si TI "grozil" al jaz, kak bodo vsi popušli proti Corsi NA pa Monster Kadett "mimogrede grd ko smrt", kar sem na slikah vido... sori če sem lastnika užalo, ne si gnat k srcu...ipd. (važno da je avto hiter...)
Nikjer nisem opeval da bosta omenjena v 10s vozila, če kje to prebereš si kupi boljše očale...jaz sem SAMO v tvojih "napadih" oz. "izpadih" glede Kovčka, le povedal svoje mnenje
![]()
Glede ostalega, pa če ne veš s kom maš opravka raje ne piši takih cvetk, kot si jih ene navedel, pa saj nima veze...![]()
Tak bom rekel, MOJ čas še pride, pa nič več...
...samo jaz se ne bom zgledoval po tebi in tolkel po osebkih, ki dejansko že držijo nek SUPER čas v roki in pisal kao "samo počakajte da jaz pridem".... no tak kot je bilo sedaj, pol pa qrc od tega...![]()
Kaj bom pa sam dejansko uspel pokazat je pa spet druga zgodba, tak da bom raje tiho o tem in se pustimo presenetiti
Btw. pa sori to @all za nekatere izraze, sem pisal kar po trenutnih občutkih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost