Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po avg 09, 2010 12:55 pm

google it "kovček calibra" klikni prvi link spodaj imaš v drevesni strukturi slike. :) corsa pa je 1a :)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Po avg 09, 2010 4:43 pm

se iskreno opravicujem ce sem koga po nepotrebnem obril z mojim izpuhom.lp m
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Po avg 09, 2010 7:52 pm

Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!

Posebne čestitke Zeleniku za 11,18s @ 210,953 km/h, kar je za FWD in na takšni podlagi (če je še enaka kot takrat ko sem jaz vozil), res SVETOVNO! :twisted:

Ve drugače kdo kaj več povedati o Cosworthu ki je vozil prav tako nizkih 11s?

Hvala @Jay za slike! Kaj pa kaj video materiala fantje, je kaj posnetega? :lol:

Malo mi je edino čudno, saj ni več debat kot v dobrih starih časih, sem pričakoval malo več odzivnosti sedaj po dirki v tej temi.... AMPAK...

...DRUGAČE, pa bi se le na kratko pridružil misli iz citata spodaj:

marko01 je napisal/-a:Ko pogledaš vse rezultate pa strani kreganja pred tem :roll: ste vsi skupaj smešni. samo nabijanje :!:

drugače pa pohvale tekmovalcem lepo ste odvozli.

Koliko napovedi iz prerekanj se je uresničilo? Mislim, da sta naša od prej najhitrejša kar nekako ubranila naslov, ali? :lol:

Še eno vprašanje... in sicer s čem je vozil Vidic? (Mogoče Impreza)? Kakšni podatki? :twisted:
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 09, 2010 8:06 pm

Če sem prav prebral Porsche-ja,golf pa raztura :shock:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
scmoky
Novinec

Napisal/-a scmoky Po avg 09, 2010 8:12 pm

Cosworth ma samo enega ogormnega polža, pa neke stare kleberce gor :D da nebi podvozja kaj spigalo. Pa načeloma je daily driver nima kletke itd. noter

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po avg 09, 2010 8:17 pm

Cosworth naj bi imel okoli 550hp. Točnih podatkov se pa tak za noben avto ne ve :)

je pa porsh tudi kr presenečal z rezultatom. Še več exotike bi morali spravit na drag race :)
Zadnjič spremenil jay, dne Po avg 09, 2010 8:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Po avg 09, 2010 8:17 pm

Men je blo super. Škoda je bilo edino, ko je corsa ucepla in spustila tolko olja da je vse obstalo za skoraj eno uro. Drugače pa Golf iz Maribora je svetovn, prav tako vse Corse, Avstrijska Alfa in Ford. Petka je pa razred zase. Smešn je bil sam en tip s plavim civicom, ko je mogu cel cajt blokadirat, da je bil že sitn. :lol:
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po avg 09, 2010 8:20 pm

tisto pa je že pravi hondaš. Blokadiral pa vgaševal avto vmes... samo da poka :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Po avg 09, 2010 8:24 pm

ključ ni več aktualen, zdaj je v modi launch control :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po avg 09, 2010 8:30 pm

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po avg 09, 2010 8:33 pm

No super, hvala za odgovore! :D

Tako pa je že zanimivo brati, ko vsak nekaj napiše.... :lol:
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Napisal/-a MacAudio Po avg 09, 2010 8:34 pm

jay je napisal/-a:tisto pa je že pravi hondaš. Blokadiral pa vgaševal avto vmes... samo da poka :twisted:

Pa smrtno resen v avtu. :lol:
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po avg 09, 2010 8:34 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:No super, hvala za odgovore! :D

Tako pa je že zanimivo brati, ko vsak nekaj napiše.... :lol:

še malo pa boš mel občutek ki si v murski bil :EE

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po avg 09, 2010 8:36 pm

Ja RES JE, hvala pubeci!! :pivo

Btw. Vidic pa ni da ni, že vse živo ja na Street Race pripeljal, hehe! 8)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
KLOWN
Nov uporabnik

Kraj: Center

Napisal/-a KLOWN Po avg 09, 2010 9:35 pm

MacAudio je napisal/-a:Men je blo super. Škoda je bilo edino, ko je corsa ucepla in spustila tolko olja da je vse obstalo za skoraj eno uro. Drugače pa Golf iz Maribora je svetovn, prav tako vse Corse, Avstrijska Alfa in Ford. Petka je pa razred zase. Smešn je bil sam en tip s plavim civicom, ko je mogu cel cajt blokadirat, da je bil že sitn. :lol:

ma pišuka tu si glasn a ? zakaj pa ga nisi recimo povprašal ka tak ruži?
ko boš tak auto skup spravo se glasi, če te je kaj motilo bi se spravo pa domov, noben te ni zvezal tam, in zdaj spet nekaj pluvaš po hondašah nimaš pa pojma.
Ne Se Jebati

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Po avg 09, 2010 9:43 pm

KLOWN je napisal/-a:ma pišuka tu si glasn a ? zakaj pa ga nisi recimo povprašal ka tak ruži?
ko boš tak auto skup spravo se glasi, če te je kaj motilo bi se spravo pa domov, noben te ni zvezal tam, in zdaj spet nekaj pluvaš po hondašah nimaš pa pojma.

je tebi uspelo od 75 postov enega skup spravit, ki nebi koval honde v nebesa in se pizdakal na druge?
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Po avg 09, 2010 9:47 pm

KLOWN je napisal/-a:
MacAudio je napisal/-a:Men je blo super. Škoda je bilo edino, ko je corsa ucepla in spustila tolko olja da je vse obstalo za skoraj eno uro. Drugače pa Golf iz Maribora je svetovn, prav tako vse Corse, Avstrijska Alfa in Ford. Petka je pa razred zase. Smešn je bil sam en tip s plavim civicom, ko je mogu cel cajt blokadirat, da je bil že sitn. :lol:

ma pišuka tu si glasn a ? zakaj pa ga nisi recimo povprašal ka tak ruži?

Kaj ga napadaš saj se nič ni zlagal ... civic je res brezveze nažigal / kuru bencin dobro jebal svoj motor in naša ušesa ... z tem se po moje strinja 90% folka, ki je bilo prisotno v MS zraven mene je bil recimo par z majhnim otrokom ... ko bo zrasel bo sigurno sovražil Honde :D
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po avg 09, 2010 9:50 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!

Posebne čestitke Zeleniku za 11,18s @ 210,953 km/h, kar je za FWD in na takšni podlagi (če je še enaka kot takrat ko sem jaz vozil), res SVETOVNO! :twisted:

Malo mi je edino čudno, saj ni več debat kot v dobrih starih časih, sem pričakoval malo več odzivnosti sedaj po dirki v tej temi.... AMPAK...

marko01 je napisal/-a:Ko pogledaš vse rezultate pa strani kreganja pred tem :roll: ste vsi skupaj smešni. samo nabijanje :!:

Koliko napovedi iz prerekanj se je uresničilo? Mislim, da sta naša od prej najhitrejša kar nekako ubranila naslov, ali? :lol:

Še eno vprašanje... in sicer s čem je vozil Vidic? (Mogoče Impreza)? Kakšni podatki? :twisted:

daj ne bluzi napamet nobena napoved se ni uresnicila noben ni peljal 10.8 s kvecjemu niti blizu ne .pa ne kriviti zdaj ceste zaradi tega ...kot ponavadi so po dirki sami izgovori da vse drugo krivo .naslov ubraniti pa je lahko ce edini dva avta s takimi konji vozita .je pa med loncaron in igorom kot si ti bluzil prej 2 s razlike da bo bilo komaj 0.3 s pa med avti razlike 250 HP .malo si ti realne pojme prestudiraj ker zgleda nimas pojma fizike in delovanja moci glede na tezo in upora zraka ter proznosti motorja....

torstorm je napisal/-a:
Dejan_S2 je napisal/-a:Čestitke vsem zmagovalcem, ter tudi vsem v 11s in 12s za dobre čase!

daj ne bluzi napamet nobena napoved se ni uresnicila noben ni peljal 10.8 s kvecjemu niti blizu ne .pa ne kriviti zdaj ceste zaradi tega ...kot ponavadi so po dirki sami izgovori da vse drugo krivo .naslov ubraniti pa je lahko ce edini dva avta s takimi konji vozita .je pa med loncaron in igorom kot si ti bluzil prej 2 s razlike da bo bilo komaj 0.3 s pa med avti razlike 250 HP .malo si ti realne pojme prestudiraj ker zgleda nimas pojma fizike in delovanja moci glede na tezo in upora zraka ter proznosti motorja....

by the way valji avtoelektronike lazejo krepko tako da je tudi vprasanje koliko je konjev realno v drugem avtomobilu.smo sprobali razliko istega avtomobila se na drugih valjih .

nevem kaj eni bluzite prevec glede takih super časov , ko se enkrat pa nikdar več ne doseže tak čas, pa še to v extremno super pogojih , z popolno trakcijo smolo na stezi, mogoce veter v hrbet,nagib steze naprej pa kaj še.... to kaj se povprečno vozi je zame čas ki se lahko trdi da se vozi .

Drugače pa dirka je bila super, lepo izpeljano, edino z vracanja v boxe bi lahko razporejali malo boljse pa gor usmerjali direkt pa potem notri nazaj na mesta .
Explozija motorja v corsi pa je dala malo vec dela za čiščenje steze hehe :D ze se daje drug motor notri preizkusen .... :)

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po avg 09, 2010 10:45 pm

torstorm je napisal/-a:

OPA, nekdo se jezi! :twisted:

Ti je mogoče kdo na žulj stopil? :bonk :D

Kaj se zdaj na druge spravljaš... prvo pred svojim pragom pometi :cry oz. sam SEBE beri kaj si pisal! :mrgreen:

Kaj si TI "grozil" al jaz, kak bodo vsi popušli proti Corsi NA pa Monster Kadett "mimogrede grd ko smrt", kar sem na slikah vido... sori če sem lastnika užalo, ne si gnat k srcu :mrgreen: ...ipd. (važno da je avto hiter...)

Nikjer nisem opeval da bosta omenjena v 10s vozila, če kje to prebereš si kupi boljše očale :shock: ...jaz sem SAMO v tvojih "napadih" oz. "izpadih" glede Kovčka, le povedal svoje mnenje ;)

Glede ostalega, pa če ne veš s kom maš opravka raje ne piši takih cvetk, kot si jih ene navedel, pa saj nima veze... :D

Tak bom rekel, MOJ čas še pride, pa nič več...

...samo jaz se ne bom zgledoval po tebi in tolkel po osebkih, ki dejansko že držijo nek SUPER čas v roki in pisal kao "samo počakajte da jaz pridem".... no tak kot je bilo sedaj, pol pa qrc od tega... :wink:

Kaj bom pa sam dejansko uspel pokazat je pa spet druga zgodba, tak da bom raje tiho o tem in se pustimo presenetiti :EE

Btw. pa sori to @all za nekatere izraze, sem pisal kar po trenutnih občutkih :)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po avg 09, 2010 11:24 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
torstorm je napisal/-a:

OPA, nekdo se jezi! :twisted:

Ti je mogoče kdo na žulj stopil? :bonk :D

Kaj se zdaj na druge spravljaš... prvo pred svojim pragom pometi :cry oz. sam SEBE beri kaj si pisal! :mrgreen:

Kaj si TI "grozil" al jaz, kak bodo vsi popušli proti Corsi NA pa Monster Kadett "mimogrede grd ko smrt", kar sem na slikah vido... sori če sem lastnika užalo, ne si gnat k srcu :mrgreen: ...ipd. (važno da je avto hiter...)

Nikjer nisem opeval da bosta omenjena v 10s vozila, če kje to prebereš si kupi boljše očale :shock: ...jaz sem SAMO v tvojih "napadih" oz. "izpadih" glede Kovčka, le povedal svoje mnenje ;)

Glede ostalega, pa če ne veš s kom maš opravka raje ne piši takih cvetk, kot si jih ene navedel, pa saj nima veze... :D

Tak bom rekel, MOJ čas še pride, pa nič več...

...samo jaz se ne bom zgledoval po tebi in tolkel po osebkih, ki dejansko že držijo nek SUPER čas v roki in pisal kao "samo počakajte da jaz pridem".... no tak kot je bilo sedaj, pol pa qrc od tega... :wink:

Kaj bom pa sam dejansko uspel pokazat je pa spet druga zgodba, tak da bom raje tiho o tem in se pustimo presenetiti :EE

Btw. pa sori to @all za nekatere izraze, sem pisal kar po trenutnih občutkih :)

vem kaj skup delas pa od kod imas motor ;) tvoji frendi so mi povedali :P no upam da cimprej to spravis skupaj.
pa ni nic v tem smislu ,,samo pocakajte da jaz pridem,, jaz gledam na rezultate realno ki sem jih v zivo videl pri vseh teh avtomobilih eni pa se pac hocejo povaziti .pa nima veze , tak ne razumes o cem sem vse te poste govoril :)
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost