se vidmo
Drager je napisal/-a:Super!
Tudi sam bi se prijavil in šel vozit, ampak imam prešibak avto in vam bom samo ovira na progi. Vas pridem pa pogledat, to pa sigurno.![]()
L.P.
scirocco12 je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Shkorc je oblubu da prpele 4 ljudi tko da kot kaže event BO!
Bravo!
Jeaka je napisal/-a:Dobi za pivo!
Schkorc je napisal/-a:Če bi slučajno slučajno bil dež (čeprav ga ne bo), je večina za to da se event vseeno izvede, ali da se ga prestavi? Prejšnji teden sem po dolgem času spet vozil na RL po dežju, pa je edina zanimiva stvar bila vožnja na ročno, pa še za to ni bil pogon na pravi strani
. Pa še novih gum ne bom mogel sprobati, na dežju
.
Schkorc je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Shkorc je oblubu da prpele 4 ljudi tko da kot kaže event BO!
Bravo!Jeaka je napisal/-a:Dobi za pivo!![]()
Če bi slučajno slučajno bil dež (čeprav ga ne bo), je večina za to da se event vseeno izvede, ali da se ga prestavi? Prejšnji teden sem po dolgem času spet vozil na RL po dežju, pa je edina zanimiva stvar bila vožnja na ročno, pa še za to ni bil pogon na pravi strani
.
BTW Ima kdo kakšna ugodna luštna 15" ALU platišča 4x100 za prodati?
LP, Primož
Schkorc je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Shkorc je oblubu da prpele 4 ljudi tko da kot kaže event BO!
Bravo!Jeaka je napisal/-a:Dobi za pivo!![]()
Če bi slučajno slučajno bil dež (čeprav ga ne bo), je večina za to da se event vseeno izvede, ali da se ga prestavi? Prejšnji teden sem po dolgem času spet vozil na RL po dežju, pa je edina zanimiva stvar bila vožnja na ročno, pa še za to ni bil pogon na pravi strani
.
BTW Ima kdo kakšna ugodna luštna 15" ALU platišča 4x100 za prodati?
LP, Primož
Courage™ je napisal/-a:Ni driftanje prepovedano ?
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Drager je napisal/-a:Super!
Tudi sam bi se prijavil in šel vozit, ampak imam prešibak avto in vam bom samo ovira na progi. Vas pridem pa pogledat, to pa sigurno.![]()
L.P.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov