A ne najdeš pravilnika, ali je prezahteven?
Aja, kolikor sem seznanjen je zanimanja kar precej za 19.3.
LP, Primož
drmocar je napisal/-a:Si en teden prezgoden
markokoz je napisal/-a:Mene pa zanima če bo zjutri kak sestanek voznikov (vsaj tistih ki so prvič)? Kako je glede umikanja, čiščenja za sabo itd.
Da se ne zgubim dol
Schkorc je napisal/-a:markokoz je napisal/-a:Mene pa zanima če bo zjutri kak sestanek voznikov (vsaj tistih ki so prvič)? Kako je glede umikanja, čiščenja za sabo itd.
Da se ne zgubim dol
Sestanek je vedno bil in verjetno vedno bo, predvsem zaradi novincev in takšnih ki pozabljajo. Na kratko: če te LoCo grdo pogleda, potem hitro pomisli, kaj si naredil narobe in se začni kesati in odpravljati napako
. Drugače si pa na tvoja zastavljena vprašanja lahko že sam odgovoriš, če uporabiš malo zdravega razuma in logičnega razmišljanja
. Torej glede na to, da je to tekmovanje na najboljši čas ne zadržuješ hitrejših za sabo več kot 1 krog (če je možnost in če ni ravno tvoj najhitrejši krog lahko seveda že prej daš prostor). Če si hitrejši od voznika pred tabo ti ni potrebno znoreti, če ti ne da takoj prostora, ampak ga mogoče pustiš malo naprej in odvoziš svoje v miru, pa če svinjaš potem pometaš
. Kakšen spodrsljaj se lahko naredi vsakemu, ponavljajoče "košnje trave" pa morajo že vozniku dati vedeti, da tako ne bo šlo naprej.
Primer (5:20min->): http://www.youtube.com/watch?v=yd8gbrGndJQ
LP, Primož
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
tuning 4 ever je napisal/-a:Živjo!
Zanima me samo v katero klaso padem jaz z hondo crx 90 1.6 16v ? Na avtu so koni amortizerji in druge vzmeti in gume toyo r888 ?
Pa zanima me ša kakšno je zanimanje za 19.3 ?
Hvala za odgovor!
zlabon je napisal/-a:tuning 4 ever je napisal/-a:Živjo!
Zanima me samo v katero klaso padem jaz z hondo crx 90 1.6 16v ? Na avtu so koni amortizerji in druge vzmeti in gume toyo r888 ?
Pa zanima me ša kakšno je zanimanje za 19.3 ?
Hvala za odgovor!
Tole pa mislim da vem katera CRX je![]()
![]()
Lansko sezono najhitrejša v stock klasi??
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
ManIAK je napisal/-a:Dež bo. Jeba.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost