Bom čisto na začetku napisal, ker drugače ne bo nihče prebral

... Če ima kdo še kakšno fotko od rumenega Clia 3, se priporočam

...
srcnik je napisal/-a:Schkorc je napisal/-a:@srcnik: Ne boš verjel, časi so bili že včeraj

... zakaj nisi prišel malo pofirbcati?
Pa daj nehaj že počasi frizirat tisti motor, boš ja raketo naredil

... se ne splača, ker pol bomo protestiral

...
Hehehe, ko bi ga ta čas res friziral

Pa mislim da zaradi gore potrganih vijakov in zdaj še prebitega bloka ne bo kaj bolj divji

Sem pa mislil pridet z motorju, pa je tule že popoldan deževalo, pa me je minilo

BTW, ka si se ti ženil prejšnji vikend? Sem bil ravno v preboldu na sladoledu, ko ste se vsi mimo peljali, pa rs v ospredju z "najetim" voznikom

?
Saj vem, da ga ne friziraš, sam bomo vseen protestiral

... Ampak vseeno bi si lahko prišel malo lušte delati, pa da dobiš malo svežega zagona za šraufanje

. Pa ne z motorjem no... z drugim avtom, vozit

.
@BTW Ja res je

... Bi pa mogu videt en teden prej, tisto (mučenje) je bilo bolj zanimivo

(TimeAttack malo drugače

- to bi morali naredit na RLju, se ne bi imel nihče volje in moči pritoževati

... saj bi prilepil kakšno fotko pa je preveč off

).
Symon je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Bi pa prosu vse, ki so včeraj vozli brez vzvratnih ogledal da si jih do naslednjega TA namontirajo. V idealnih pogojih ( zadnja runda pred škropljenjem ) sem zgubil 3 po občutku res hitre kroge, ker se nekateri neznajo/nočejo umikat.
A potem je bilo takih asov več.

Ne sam saj veš, ljudje ne vidijo nazaj čeprav blendaš. Edina varianta je, da se usedeš na hupo dokler se ne umaknejo.

Kaj misliš s tem, če je bilo več takšnih? Saj pa jih je bilo že pri tebi več

... Ampak saj pa ja nisi bil prvič na TAju, ali se ti je to dejansko naredilo prvič

? Kakorkoli, jst sem Luku navil ušesa, čeprav mi ne bi bilo treba, ker mu jih je že LoCo (čisto preveč

). Luka je zaradi tega "navijanja ušes" globoko užaljen, ker se kot prvič niti ne počuti najbolj krivega, kot drugič, ker se je to zgodilo prvič, in ne prvič na tem TAju, ampak prvič odkar sploh vozi in predvsem zadnjič, ker je zaradi tega izpadlo kot, da je en lolek, ki je prvič na dirki in nima pojma za kaj se gre na TAju.
Večina njegovih voženj (trenutno ko je počasen) res ni najbolj primernih za tak dogodek (vožnja po idealni liniji), ker uživa, ko se vozi hitro in se zafrkava na počez

(čeprav on pravi, da bi bil z normalno vožnjo in s tako počasnim avtom, drugače še počasnejši

). Meni te njegove "čudne" vožnje niso najbolj všeč, ampak dokler ne bo odletel s piste oziroma jo kakorkoli posvinjal, ali s tem oviral katerega drugega voznika, mu ne mislim še bolj težiti kot mu že. Tako je bilo tudi vseh 115 krogov, ki jih je naredil v petek, razen tiste ene serije voženj. Ampak zaradi takšnih neumnih voženj je pa pač bolj opazen in prej na tapeti.
Symon, z Lukom sta se po vožnji baje pogovorila in upam, da si se pomiril

. Luka dejansko NI videl, da si mu blendal. Seveda je videl, da se voziš za njim, ampak ne pa da mu blendaš! (Mogoče je bila pa njegova čudna čelada kriva

). On te je (kot v čisto VSAKI vožnji čisto VSE ostale) spustil naprej, da on potem sam zase uživa, dokler ga kdo ne dohiti. Zato mu niti najmanj ni bilo jasno zakaj si se mu potem, ko te je on spustil naprej, ti začel umikati in vztrajati pri tem, da te on prehiti nazaj? Pač te je potem prehitel, ti pa si se mu vozil za ritjo. Itak da je to videl, tako kot je videl, da si ga na momente spustil par metrov naprej in se mu spet prilepil na rit, ampak res pa dejansko ni videl da mu blendaš! Pač vedel je, da se voziš za njim ni pa polagal pozornosti na to kaj za njim počneš. Če bi ga ti dohitel na progi bi se ti umaknil (kot se vedno vsem), ker pa si ga namenoma spustil naprej, pa si je mislil, da se pač (iz pojma nimam kakšnega razloga) hočeš voziti za njim... malo sam pri sebi razmišljam, da on ve, da ti rad snemaš (recimo že na tistem roadtripu, ko smo bili skupaj, ter seveda na RLjih) in si je mogoče mislil, da želiš za spremembo posneti še enega "b*****" na RLju... ne vem, to bi recimo jst razmišljal, če bi bil na njegovem mestu.
Je pa res takšnih primerov, ko se znajdeš pred počasnejšim voznikom/avtomobilom, precej in vedno več (ampak nekateri smo se že sprijaznili s tem). V večini primerov se mi zdi, da če se ima kdo namen umakniti, to stori še preden ga v bistvu sploh dohitim. Taki se najpogosteje umaknejo/mo (ustavijo/mo) na ravninah izven idealne linije, ter počakajo/mo in potem nadaljujejo/mo z vožnjo. Precej redki so takšni, ki se umaknejo po tem, ko se pelješ za njim kak ovinek ali dva. Takšnih se mi sploh ne ljubi priganjati, ker obstaja zelo velika možnost, da se mi ne bo umaknil več krogov (če se sploh bo). Zato se raje za par sekund ustavim sam, ga spustim kakšne pol kroga naprej in potem nadaljujem z vožnjo. Škoda živcev, da bi vedno zganjal dramo (recimo takšno kot so jo na enem izmed letošnjih TAjev, ko sem resno mislil, da se bodo stepli zaradi tega

, ampak res ni veliko manjkalo

).
Res je precej večji problem pri res hitrih voznikih (z res hitrimi avti), ko naletijo na počasnejše, ampak ostali (
Symon, tudi recimo
ManIAK in tudi jaz spadamo med ne-najhitrejše avte

) pa lahko v takšnih primerih globoko vdihnemo, se ustavimo preštejemo do deset in nadaljujemo z vožnjo. V večini primerov bo problem že tako rešen.
Symon, ker si ravno dal posnetek (EDIT: pardon posnetek je samo na RK forumu), na katerem že takoj po začetku voženj z blendanjem in hupanjem na polno "mučiš" tisto Astro, ki ni toliko hitrejša od tebe, da bi jo dohitel, če bi si jo malo spustil naprej. Sploh enostavno je to rešiti na začetku (takoj po vstopu na pisto). Saj pa nikjer ne piše, da MORAMO potem, ko skupaj en za drugim zapeljemo na pisto, tako tudi en za drugim peljati ogrevalni krog, saj pa si lahko naredimo malo prostora pred sabo in, če vidiš pred sabo počasnejše, ki se ne umaknejo, ko bi jih rad prehitel, se ustaviš, vse spustiš pol kroga naprej in zelo zelo verjetno imaš prosto pot do konca voženj.
Saj o tem oviranju smo že precej pisali/govorili. Dejansko razen, da se avtomobile nekako organizirano (po časih) pošilja na pisto, druge rešitve ni. To pa je (trenutno) "neizvedljivo".
Ena izmed najslabših rešitev je napi....vanje folka, ki se ne umika. Mogoče, če bi za čisto vse veljalo enako bi še nekako bilo, ampak nekateri bodo neopaženi več eventov, drugi pa ne. V tem primeru bi bila boljša "rešitev" uporaba modrih zastavic, ampak to bi se moralo potem ves čas izvajati. Kakorkoli pa so v končni fazi res vsi plačali in se imajo vsi pravico boriti za svoj najboljši čas. To pomeni, da imajo tudi najpočasnejši pravico ovirati nekoga čisto cel krog (zaradi tega sta potem za oviranega uničena dva kroga in ne eden)! In tist en cel dolgi krog bo že preveč za tiste s slabimi živci.
Ima kdo kakšno idejo kako to izboljšati?
BTW
@Symon, ali je možno priti do večjih fotk (čisto za osebno rabo, ne v "komercialne" namene

)?
markokoz je napisal/-a:edit: v tass klasi pa jih je bilo res malo, sem pričakoval večji naval
Kako si lahko pričakoval večji naval v novi klasi

?? Konec lanske sezone se je nekaj ljudi začelo pripravljati za lanski TAM razred, ki ga letos potem ni bilo oziroma je letos bil precej spremenjen. Zato so nekateri letos že obupali in začeli razprodajati stvari. Nova klasa je bila objavljena en teden pred eventom. In kako se naj v tako kratkem času avtomobili pripravijo na nov razred? Počakaj še malo, upam da se bo precej TASa prestavilo v novo klaso

.
@Bucko99: Za prvič si se odlično izkazal, vidiš da so bile vse skrbi odveč...
BTW A servis si že naredil na avtu, ali pa vsaj olje dolil

?
LP, Primož