Kiko je napisal/-a:Slišu sem, da se v Krškem tut odvija ilegalni street race.Je to res?Pa če mi prosim poveste kje.Aj bok!
lebica je napisal/-a:Zadnc se je en gorenc neki užigu s Peugotom 106 turbo disel bele barve sam je popušu.
lebica je napisal/-a:Ja sej mi v Belikrajni mamo tud vaške dirke sam mi mamo bl vijugaste vaške poti no sej hitrosti so pa približn iste kot prvas na ravnini.![]()
Zadnc se je en gorenc neki užigu s Peugotom 106 turbo disel bele barve sam je popušu.
Drgac smo pa zanc ob 4:00 h organizirali dirko po celovški v ljubljani hitrosti so bile velike (nismo upoštevali svetlobne znake (semaforje)) ker jih prnas nimamo!!![]()
Pazite se naslednjih avtomobilov:
Renault Clio Baccara 1.8 (115KM)
Renault Twingo 1.2 16v (90KM)
VW golf 2 GTD INTERCOLER (90KM
Praproty RACING TEAMEE
lebica je napisal/-a:Ja sej mi v Belikrajni mamo tud vaške dirke sam mi mamo bl vijugaste vaške poti no sej hitrosti so pa približn iste kot prvas na ravnini.![]()
Zadnc se je en gorenc neki užigu s Peugotom 106 turbo disel bele barve sam je popušu.
Drgac smo pa zanc ob 4:00 h organizirali dirko po celovški v ljubljani hitrosti so bile velike (nismo upoštevali svetlobne znake (semaforje)) ker jih prnas nimamo!!![]()
Praproty RACING TEAMEE
_VeNoM_ je napisal/-a:lebica je napisal/-a:Ja sej mi v Belikrajni mamo tud vaške dirke sam mi mamo bl vijugaste vaške poti no sej hitrosti so pa približn iste kot prvas na ravnini.![]()
Praproty RACING TEAMEE
LAO IZIVAM LASTNIKA TWINGOTA 1.2 90KM za dragatt!!!da vidim vseh teh 90KM
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov