Saj so tudi vsi (no ja 90% pa sigurno) drugi imeli gume z žeblji - spotaknili so se pa v to, da je večina imela gume za rally Monte Carlo (0,4 cm žeblji), nekateri pa za švedski rally (0,6 cm žeblji, med njimi je bil moj fotr). Seveda se malce pozna, zato bi pribitek tistih 4 sekund še razumel, težko pa sprejmem diskvalifikacijo na koncu.
Se mi zdi hinavsko, saj bi ga potem lahko izločili že na začetku (očitno so vedeli, da gume kao ne ustrezajo če so dajali kazenske sekunde), ampak to pa ne, ker bi potem en avto manj štartal.
No pa kot rečeno preveč se ne splača razburjat, ker gre le za show - me pa veseli, da znajo vsaj poznavalci ocenit, da ni bil trik le v gumah. Verjamem pa da za širšo javnost veliko bolj atraktivno zveni, da je zmagal Mitsubishi in ne Lada (na kar so po moje ciljali organizatorji).
Drgač sem tud jaz težko verjel, da je možno z Lado zmagat v finalu - pa mi je fotr potem malo razložil kje drugi delajo napake. Ena čisto taka banalna je, da je večina (če ne že skoraj vsi) štartala s prvo prestavo, medtem ko je on speljal kar z drugo in je že na štartu pridobil. Ima pa tudi veliko izkušenj na makadamu in snegu, tako da se tud to mora poznat.
No tko, upam da nisem preveč moril, ampak tkole mi prav paše da lahko malo napišem kar mi leži na duši

.