zoranwagen je napisal/-a:Srečanje alfistov 25.06. ostane po vsej vrjetnosti skupaj z Bencin Adrenalin žur-om. Pogovori potekajo!
zoranwagen je napisal/-a:Srečanje alfistov 25.06. ostane po vsej vrjetnosti skupaj z Bencin Adrenalin žur-om. Pogovori potekajo!
ND4SPD je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Srečanje alfistov 25.06. ostane po vsej vrjetnosti skupaj z Bencin Adrenalin žur-om. Pogovori potekajo!
Off topic: Bom še jaz mal zasral tle :P
ZW: Zaqua nism pršu na per u Monaco zanč, sem pa LaserJamm-a pol pretepu k tebe ni blo![]()
![]()
PEUGEOT 405 je napisal/-a:ijaaaaaaaaaaaaa to sm mislo,walda veš model..........ne sam jst bi rad mal več zvedu o vsem temu in temu dogotku tko da če ma kdo cajt nej se ponud...
zoranwagen je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:Eno vprasanje!? A bo ta drag ali en bo??, ker jaz sem slisal po Ljubljan, da ne bo nic, ker E`Lecrerc noce podpisat???
Torej?
Drag bo!
Za Leklerkom nebo!
Po LJ se pa govori sam to, kar mi sami povemo!
NoSpeedNoFun je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a:Eno vprasanje!? A bo ta drag ali en bo??, ker jaz sem slisal po Ljubljan, da ne bo nic, ker E`Lecrerc noce podpisat???
Torej?
Drag bo!
Za Leklerkom nebo!
Po LJ se pa govori sam to, kar mi sami povemo!
Zoran car!
Hmm... ej, sej nocm jebat al pa kej, sam govori se tudi, da se vidi, kdo to organizira, da je ze vnaprej obsojeno na propad. Jaz ti samo povem, jaz te ne poznam niti ne poznam nikogar!
Jaz bi ti celo pomagal, ce bi ti lahko...
Aja, pa tistih 150.000 mi nastimaj v belo kuverto prosim, brez okencka, da se ne vidi kaj je notri!![]()
Naj ostanejoi taka pravila!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov