Lp
Jasminko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:ok če že organizatorjev ni,pa ˝gledalci˝ pokomenterejte tolerabmo komentarje glede tega..
jst sm zasicer nebi to počev takrat ko je legalno ker je preveč folka, jst mam pa nepredelan sesalc
rok46 je napisal/-a:Jasminko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:ok če že organizatorjev ni,pa ˝gledalci˝ pokomenterejte tolerabmo komentarje glede tega..
jst sm zasicer nebi to počev takrat ko je legalno ker je preveč folka, jst mam pa nepredelan sesalc
sej u tme je fora,da folk mal vid,kaj zmore mal predelan sesaucilegalnih je dost,zto je bla ideja o legalnem drag racu
Jasminko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Jasminko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:ok če že organizatorjev ni,pa ˝gledalci˝ pokomenterejte tolerabmo komentarje glede tega..
sej u tme je fora,da folk mal vid,kaj zmore mal predelan sesaucilegalnih je dost,zto je bla ideja o legalnem drag racu
sej to mi je jasn
sej drgac to vids kr na cesti
vcasih sm se jst mev predelanga, zdej pa original za prevoz do sluzbe pa nazaj
če nc druzga pridm pogledat ce bo
mogoce se udelezim obeh dragov
rok46 je napisal/-a:Jasminko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Jasminko je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:ok če že organizatorjev ni,pa ˝gledalci˝ pokomenterejte tolerabmo komentarje glede tega..
sej to mi je jasn
sej drgac to vids kr na cesti
vcasih sm se jst mev predelanga, zdej pa original za prevoz do sluzbe pa nazaj
če nc druzga pridm pogledat ce bo
mogoce se udelezim obeh dragov
skuter je zmeri fain,sm če nimaš predelanga nimaš kej praskat :P k če bi se pelalo drga race bi večinoma high end predelave ble,to pa ma že konkretne končne številke :P do službe pa nazaj pa polet res ni bolšga k to,če ni neke relacije
Damjan19 je napisal/-a:poznam to limanje na skuterju:z gilero runner z 80ccm kitom...u madona...125 sm šel pa sem se pol spomnu na kakih gumah se pelem in sem kr spustu gas...![]()
zdi se mi pa...hm...sej ne vem...avta ob bok skuterju nimaš kej tiščat. bi blo pa zanimiv gledat kak se skuterja tolčeta med sabo...
neki si pisel o tej sceni na tujem?jz o tem nč ne vem...a lahk kej več poveš.
Damjan19 je napisal/-a:motor je od kolega...
smo pa delal z njegovim fotrom na vikendu: cilinder smo povrtal in dal večji bat not...zj nism glih mojster pa ti ne vem povedat kerega, neke Malossi forega je pa tak težk dobit, da te glava peče. ko je zaribu, je kolega na novga čaku 3 mesce, da je iz IT prispel.
M|t3k je napisal/-a:Kozlo daj malo popravi link, meni ne delajo.
Me pa res zanima runnerca z R1.. ne pozabit da ima R1 1KM/kg....
bOnZy je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:poznam to limanje na skuterju:z gilero runner z 80ccm kitom...u madona...125 sm šel pa sem se pol spomnu na kakih gumah se pelem in sem kr spustu gas...![]()
zdi se mi pa...hm...sej ne vem...avta ob bok skuterju nimaš kej tiščat. bi blo pa zanimiv gledat kak se skuterja tolčeta med sabo...
neki si pisel o tej sceni na tujem?jz o tem nč ne vem...a lahk kej več poveš.
prvo kot prvo 80cc kit ne obstaja pa da se na tripalnce postavs70cc je največ kr se dobi
80cc je te je mogoče serviser nategnu, uglavnem to ni res in nikol ne bo
![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost