Road Runn3r je napisal/-a:Hja če to pravi model k je oba avta mel in jih tud probal na moč pol bi čist verjel.
menjekul je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:Ja, da se malo pohvalim...hehehe!!
![]()
![]()
![]()
ej zoran,si edini z modrim v ljubljanisem zadnjič enega videl (ko se je peljal) pa se mi je zdelo,da niso bile take felne kot tvoje.je še kdo z modrim cliotom?
menjekul je napisal/-a:ti zoran si se peljal v novem miniju Sme zanima kako dela njegovih 163KM. sicer zgleda mi res fukiš je tudi bistveno dražji od cliota..ampak vseeno...podobne mašine.
kako se mini S pelje![]()
(če zoran ne ve,naj kdo drug napiše,če seveda ve :P )
zoranwagen je napisal/-a:Tu lahko vidiš rezultate od DSF "njihov traktest" res je, da je malo kratka proga!
Road Runn3r je napisal/-a:Drugač pa TT me je odbil že k sm slišo da so zarad razporeditve teže uteži not nabil.
zoranwagen je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:sploh ne vem čemu ta post zoran,če si ti en redkih,ki vsak dan uživa tole zadevico.
Ja, da se malo pohvalim...hehehe!!
menjekul je napisal/-a:ti zoran si se peljal v novem miniju Sme zanima kako dela njegovih 163KM. sicer zgleda mi res fukiš je tudi bistveno dražji od cliota..ampak vseeno...podobne mašine.
kako se mini S pelje![]()
(če zoran ne ve,naj kdo drug napiše,če seveda ve :P )
Punto_GT je napisal/-a:Ku češ da se ne dovol!![]()
![]()
![]()
![]()
Kar se tiče pa cliota:
1. Ni vreden te cene
2. Napihnjeni konji
3. Ku je rekla moja prjatlca enkrat, da clio je avto za punce in da kadar vidi fanta not se ji zdi prou čudno![]()
![]()
in še prou je mela.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov