Cestne dirke, hitrostne preizkušnje, dosežki

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

polo tsi vs cordoba 1.6 si

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 7:08 pm

Kaj menite kakšen bi bil rezultata drag race polo 1.2 tsi gume 185 60 15 vs cordoba 1.6 si 101 ps, letnik 2000, gume 185 60 14 zjebane čist... drag race je sicer že bil vendar me zanima kaj menite kakšni so bli rezultati. uni k že veste vas prosim da ste tiho
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: polo tsi vs cordoba 1.6 si

Napisal/-a King1 To jan 25, 2011 7:10 pm

speedfreak je napisal/-a:Kaj menite kakšen bi bil rezultata drag race polo 1.2 tsi gume 185 60 15 vs cordoba 1.6 si 101 ps, letnik 2000, gume 185 60 14 zjebane čist... drag race je sicer že bil vendar me zanima kaj menite kakšni so bli rezultati. uni k že veste vas prosim da ste tiho

A lahko jest a lahko jest. :cry :cry :cry =P =P

lp

p.s. jest vemmmmmmmmmm

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jan 25, 2011 7:10 pm

Jaz stavim na Cordobo...sej 1.2TSI verjetno ni slab, sam 1.6MPI trga =P Sploh, če voznik čipiran (jst npr.) :mrgreen: :lol:

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti To jan 25, 2011 7:12 pm

Alo saj pa TSI ROX in je valda zmagal :vrum pa še VW je tak da ni šans da ni zmagal :mrgreen:

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To jan 25, 2011 7:18 pm

Bi reku da polo premaga cordobo.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 7:22 pm

ninjeti je napisal/-a:Alo saj pa TSI ROX in je valda zmagal :vrum pa še VW je tak da ni šans da ni zmagal :mrgreen:

cordoba je tud skor vw :mrgreen:

no rezultat je tak, da tsi za malenkost zmaga cordobo, če imam pa vključen ASR pa zgubim totalno....je pa res da ima polo nove gume, cordoba pa cist znucane, bova ponovila tekmo, ko bo cordoba mela nove gume, torej v kratkem.

toliko o superiornosti tsi-ja nad starim 1.6, ki jo tako omenjate na forumu in še ena potrditev več, da je tsi j**c
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To jan 25, 2011 8:17 pm

speedfreak je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a:Alo saj pa TSI ROX in je valda zmagal :vrum pa še VW je tak da ni šans da ni zmagal :mrgreen:

no rezultat je tak, da tsi za malenkost zmaga cordobo, če imam pa vključen ASR pa zgubim totalno....je pa res da ima polo nove gume, cordoba pa cist znucane, bova ponovila tekmo, ko bo cordoba mela nove gume, torej v kratkem.

toliko o superiornosti tsi-ja nad starim 1.6, ki jo tako omenjate na forumu in še ena potrditev več, da je tsi j**c

Najbolj je zanimivo, da imajo drugi vedno slabe gume in ti imaš slab dan. ;) Si moj dober prijatelj ampak jest ti tega ne verjamem. Žal. ;) Mogoče pa si se ti zašaltu oz. nisi dober speljal ( mokra podlaga, kamenje ..... ) :?: Pripelji tega tvojega kolega na srečanje pa pred vsemi probajta to isto kot sta danes brez drugih oči.

Je pa tudi zanimivo, da si isto probal z astro 1.9cdti (88kw) proti cordobi ( 74 kw) in takrat ne vem točno kake gume je imel kdo ampak kolikor se jast spomnim je bil rezultat izenačen ( 1.5 proti 1.5 ) od treh voženj. Se pravi neodločeno. ;) Zdej pa govoriš, da je TSI j**c ker za mišji kur....c stegne cordobo. A v isti sapi oz. nekaj časa nazaj trdiš, da gre astra neprimerno bolj od t.i 1.2, TSI-ja :?: :?:
Zdej pa tega ne razumem.

lp

p.s. poleti pa boš imel ti 215/ 40 r17 on pa 195/50 r15 in to spet nebo enakopravno.
Zadnjič spremenil King1, dne To jan 25, 2011 8:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To jan 25, 2011 8:23 pm

jaz tudi ne verjamem...niti pod razno...!!!

tsi ma do 100 9.7 sek,cordoba pa 11 sek do 100...pa še to---- od 100 naprej je pa še tolk v prid tsi-ju ker turbina nardi svoje...tak da speefreak v tem primeru bi moral zmagati ti....v vsakih pogojih
Zadnjič spremenil im nobody, dne To jan 25, 2011 8:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jan 25, 2011 8:24 pm

brez slik, brez videa ni zanimivo! Torej! se vidimo 26.2. na srečanju , gremo na že znan plac, pa 1:1 pa je to to!

drugače pa mi je ta cordoba sumljiva, saj si že govoril da je bla proti astri cdti kar dobra, da nima ki kakega 2.0 pod haubo al pa 1.8.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 8:34 pm

King1 je napisal/-a:

Najbolj je zanimivo, da imajo drugi vedno slabe gume in ti imaš slab dan. ;) Si moj dober prijatelj ampak jest ti tega ne verjamem. Žal. ;) Mogoče pa si se ti zašaltu oz. nisi dober speljal ( mokra podlaga, kamenje ..... ) :?: Pripelji tega tvojega kolega na srečanje pa pred vsemi probajta to isto kot sta danes brez drugih oči.

Je pa tudi zanimivo, da si isto probal z astro 1.9cdti (88kw) proti cordobi ( 74 kw) in takrat ne vem točno kake gume je imel kdo ampak kolikor se jast spomnim je bil rezultat izenačen ( 1.5 proti 1.5 ) od treh voženj. Se pravi neodločeno. ;) Zdej pa govoriš, da je TSI j**c ker za mišji kur....c stegne cordobo. A v isti sapi oz. nekaj časa nazaj trdiš, da gre astra neprimerno bolj od t.i 1.2, TSI-ja :?: :?:
Zdej pa tega ne razumem.

lp

p.s. poleti pa boš imel ti 215/ 40 r17 on pa 195/50 r15 in to spet nebo enakopravno.

pol pa se zapelj v celje pa boš videl ko si tok pameten, on bo imal 185 55 15 js pa še vedno 185 60 15 torej skor isto dimenzijo.

kar se tiče astra pa polota, astra je imela asr, ki se ni dal izključit kot veš, polo je z vključenim asr ostal za cordobo in to zelo zadaj. nasploh pa sem rekel, da je tsi poskočnejši tm do 100 od astre zarad manjše teže, potem ga pa zmanjka.

Kje sem pa napisal da sem imel slab dan ali karkoli?..kamenja tud ni blo....

lej enkrat si izbijte to superiornost vw ja iz glave, ker za razliko od vas vseh ga js imam in ga vozim vsak dan torej vem kako je na stvari.

če bo po sreči vama dokazeva vse 26.2 da boste utihnil enkrat za vselej, pišuka sm jezen zdle :twisted:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To jan 25, 2011 8:36 pm

OFF
Jebote Patrik pa ti menjaš avte kot za šalo :o

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 8:37 pm

im nobody je napisal/-a:jaz tudi ne verjamem...niti pod razno...!!!

tsi ma do 100 9.7 sek,cordoba pa 11 sek do 100...pa še to---- od 100 naprej je pa še tolk v prid tsi-ju ker turbina nardi svoje...tak da speefreak v tem primeru bi moral zmagati ti....v vsakih pogojih

sej sm zmagu, sam ne za neki velik, z vkloplenim asr sm pa totalno zgubu. na končni bi me pa ta cordoba nesla, ker mam js omejitev na 190...

ne vem od kod vam ideje da bom lasten drago plačan avto pluval sam iz hobija, pač tsi ni to kar eni tle trdijo da je, ponavad taki ki ga še niso vozli, js pa sm naredu preko 5kkm z njim in mi je zal kolk sm dolg in sirok da sm kupu tole jajco.

btw, se že prodaja....

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 8:38 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:brez slik, brez videa ni zanimivo! Torej! se vidimo 26.2. na srečanju , gremo na že znan plac, pa 1:1 pa je to to!

drugače pa mi je ta cordoba sumljiva, saj si že govoril da je bla proti astri cdti kar dobra, da nima ki kakega 2.0 pod haubo al pa 1.8.

a veš da sva se ze hecala s kolegom da boste zihr začel govorit kak ma vsaj 2.0 pod haubo, po moje ma tak 1.8 turbo, ker tsi ja prehiti vse razen veyrona, hujš k chuck noriis

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To jan 25, 2011 8:44 pm

speedfreak je napisal/-a:.... pišuka sm jezen zdle :twisted:

Ne bit, ker škoduje lepoti. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: Sicer pa oba z TSI-jom ne morta bit lepa. :lol: :lol:

lp

p.s. a me boš kej poklical danes :?: =P

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To jan 25, 2011 8:45 pm

sej sm zmagu, sam ne za neki velik, z vkloplenim asr sm pa totalno zgubu. na končni bi me pa ta cordoba nesla, ker mam js omejitev na 190...

ne vem od kod vam ideje da bom lasten drago plačan avto pluval sam iz hobija, pač tsi ni to kar eni tle trdijo da je, ponavad taki ki ga še niso vozli, js pa sm naredu preko 5kkm z njim in mi je zal kolk sm dolg in sirok da sm kupu tole jajco.

btw, se že prodaja....

zdj sm pa jz jezen :) nikakor ni možno da sta bla skor enaka...že po specifikacijah na papirju...pomoje je cordoba neki stunana....pri 100 km/h na uro na dirki bi morala biti po mojih izračunah razlika med avtomobiloma 3 metre...v trenutku ko si imel ti notr 100 km/h
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 8:46 pm

King1 je napisal/-a:

Ne bit, ker škoduje lepoti. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: Sicer pa oba z TSI-jom ne morta bit lepa. :lol: :lol:

lp

ne, ne bom te k sm jezn ker si tok zaslepljen s tem sindromom večvrednosti vw :twisted:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jan 25, 2011 8:49 pm

im nobody je napisal/-a:

btw, se že prodaja....

zdj sm pa jz jezen :) nikakor ni možno da sta bla skor enaka...že po specifikacijah na papirju...pomoje je cordoba neki stunana....pri 100 km/h na uro na dirki bi morala biti po mojih izračunah razlika med avtomobiloma 3 metre...v trenutku ko si imel ti notr 100 km/h

ja itak cordoba je biturbo, sm pozabu omenit :mrgreen:

pa kaj bi blo šele če bi zgubu, kaj je z vami ljudje..sej je zmagu tsi, sam pač za minimalno razliko, sej ma konc koncev sam 4 konje več....kaj ste pa pričakovali, da ga bom pojedel za malo malco, za primerjavo, kot je že moj prijatelj, kije strasten ljubitelj vw :mrgreen: napisal, je astra cdti bla še bližje tej cordobi pa ma 120 konjev

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 To jan 25, 2011 8:50 pm

King1 je napisal/-a:

lp

ne, ne bom te k sm jezn ker si tok zaslepljen s tem sindromom večvrednosti vw :twisted:

:ppppp :ppppp :ppppp :ppppp , pa nič. :)=(:

lp

p.s. podpis pa zmaga na celi črti. :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnjič spremenil King1, dne To jan 25, 2011 8:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 25, 2011 8:51 pm

speedfreak je napisal/-a:lej enkrat si izbijte to superiornost vw ja iz glave, ker za razliko od vas vseh ga js imam in ga vozim vsak dan torej vem kako je na stvari.

če bo po sreči vama dokazeva vse 26.2 da boste utihnil enkrat za vselej, pišuka sm jezen zdle :twisted:

Če ciljaš na domnevno sueriornost VW-ja nasploh, si malo mimo vsekal s tem, da ga drugi nimamo! :D Še vedno ne štekam, zakaj za vraga gre človek kupit NOV avto, ki ga že od začetka sovraži. A ga res nisi niti en kilometer zapeljal, preden si ga kupil al kaj? Če je kdo tu za kritizirat, si to ravno ti, zmetal si lep kup denarja za avto, ki ti gre očitno na jetra in potem vsem na forumu "jokaš" kako "hudo" ti je. WTF?! :mrgreen:

Drugače pa pri takšnem dragu je cel kup dejavnikov, že majhna zamuda na štartu lahko pomeni veliko izgubo, mogoče si štartal preveč agresivno, če ti ASR dela takšne preglavice, mogoče celo on slabše štarta in bi te drugače pustil čisto zadaj, mogoče nove zimske gume vplivajo negativno na pospeške itd.

Vglavnem prodaj že enkrat ta jetra, pa si kupi nekaj, kar ti bo subjektivno bolj pasalo in boš vse slabosti enostavno spregledal (pri Astri nisi pol toliko jamral, pa bi se je tudi dalo pošteno skritizirat). Na takšen način se da čisto vsak avto skur***, ne vem pa zakaj bi ga šel sploh kupovat, če ti ni všeč, verjetno nisi ta denar kar tako "usput" vrgel za njega...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jan 25, 2011 8:57 pm

@speedfreak pa daj no, ne ga prodat, avto je nov pod garancijo veš kaj se je delalo z njemu. Pač avto ima okrog 105 konjev in to je to. Če boš kupil katerokoli drugo znamko ti ne bo nič več dal za te konje. Cordoba je stara šola, zdaj ne vem kako je z težo, ampak ti imaš po moje menjalnik z daljšimi prestavami (manjša poraba) in ni mišljen za drag + tega da ti imaš 1.2 on pa 1.6 in o porabi je po moje kar velika razlika.

Pejta leteči štart, pa ne do 100km/h ampak recimo +150km/h. :D :D
Vrni se na Tekmovanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov