speedfreak je napisal/-a:Kaj menite kakšen bi bil rezultata drag race polo 1.2 tsi gume 185 60 15 vs cordoba 1.6 si 101 ps, letnik 2000, gume 185 60 14 zjebane čist... drag race je sicer že bil vendar me zanima kaj menite kakšni so bli rezultati. uni k že veste vas prosim da ste tiho
ninjeti je napisal/-a:Alo saj pa TSI ROX in je valda zmagalpa še VW je tak da ni šans da ni zmagal
speedfreak je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Alo saj pa TSI ROX in je valda zmagalpa še VW je tak da ni šans da ni zmagal
cordoba je tud skor vw
no rezultat je tak, da tsi za malenkost zmaga cordobo, če imam pa vključen ASR pa zgubim totalno....je pa res da ima polo nove gume, cordoba pa cist znucane, bova ponovila tekmo, ko bo cordoba mela nove gume, torej v kratkem.
toliko o superiornosti tsi-ja nad starim 1.6, ki jo tako omenjate na forumu in še ena potrditev več, da je tsi j**c
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:ninjeti je napisal/-a:Alo saj pa TSI ROX in je valda zmagalpa še VW je tak da ni šans da ni zmagal
cordoba je tud skor vw
no rezultat je tak, da tsi za malenkost zmaga cordobo, če imam pa vključen ASR pa zgubim totalno....je pa res da ima polo nove gume, cordoba pa cist znucane, bova ponovila tekmo, ko bo cordoba mela nove gume, torej v kratkem.
toliko o superiornosti tsi-ja nad starim 1.6, ki jo tako omenjate na forumu in še ena potrditev več, da je tsi j**c
Najbolj je zanimivo, da imajo drugi vedno slabe gume in ti imaš slab dan.Si moj dober prijatelj ampak jest ti tega ne verjamem. Žal.
Mogoče pa si se ti zašaltu oz. nisi dober speljal ( mokra podlaga, kamenje ..... )
Pripelji tega tvojega kolega na srečanje pa pred vsemi probajta to isto kot sta danes brez drugih oči.
Je pa tudi zanimivo, da si isto probal z astro 1.9cdti (88kw) proti cordobi ( 74 kw) in takrat ne vem točno kake gume je imel kdo ampak kolikor se jast spomnim je bil rezultat izenačen ( 1.5 proti 1.5 ) od treh voženj. Se pravi neodločeno.Zdej pa govoriš, da je TSI j**c ker za mišji kur....c stegne cordobo. A v isti sapi oz. nekaj časa nazaj trdiš, da gre astra neprimerno bolj od t.i 1.2, TSI-ja
![]()
![]()
Zdej pa tega ne razumem.
lp
p.s. poleti pa boš imel ti 215/ 40 r17 on pa 195/50 r15 in to spet nebo enakopravno.
im nobody je napisal/-a:jaz tudi ne verjamem...niti pod razno...!!!
tsi ma do 100 9.7 sek,cordoba pa 11 sek do 100...pa še to---- od 100 naprej je pa še tolk v prid tsi-ju ker turbina nardi svoje...tak da speefreak v tem primeru bi moral zmagati ti....v vsakih pogojih
Patrik_A3 je napisal/-a:brez slik, brez videa ni zanimivo! Torej! se vidimo 26.2. na srečanju , gremo na že znan plac, pa 1:1 pa je to to!
drugače pa mi je ta cordoba sumljiva, saj si že govoril da je bla proti astri cdti kar dobra, da nima ki kakega 2.0 pod haubo al pa 1.8.
speedfreak je napisal/-a:.... pišuka sm jezen zdle
speedfreak je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:jaz tudi ne verjamem...niti pod razno...!!!
tsi ma do 100 9.7 sek,cordoba pa 11 sek do 100...pa še to---- od 100 naprej je pa še tolk v prid tsi-ju ker turbina nardi svoje...tak da speefreak v tem primeru bi moral zmagati ti....v vsakih pogojih
sej sm zmagu, sam ne za neki velik, z vkloplenim asr sm pa totalno zgubu. na končni bi me pa ta cordoba nesla, ker mam js omejitev na 190...
ne vem od kod vam ideje da bom lasten drago plačan avto pluval sam iz hobija, pač tsi ni to kar eni tle trdijo da je, ponavad taki ki ga še niso vozli, js pa sm naredu preko 5kkm z njim in mi je zal kolk sm dolg in sirok da sm kupu tole jajco.
btw, se že prodaja....
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:.... pišuka sm jezen zdle
Ne bit, ker škoduje lepoti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sicer pa oba z TSI-jom ne morta bit lepa.
![]()
![]()
lp
p.s. a me boš kej poklical danes![]()
im nobody je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:jaz tudi ne verjamem...niti pod razno...!!!
sej sm zmagu, sam ne za neki velik, z vkloplenim asr sm pa totalno zgubu. na končni bi me pa ta cordoba nesla, ker mam js omejitev na 190...
ne vem od kod vam ideje da bom lasten drago plačan avto pluval sam iz hobija, pač tsi ni to kar eni tle trdijo da je, ponavad taki ki ga še niso vozli, js pa sm naredu preko 5kkm z njim in mi je zal kolk sm dolg in sirok da sm kupu tole jajco.
btw, se že prodaja....
zdj sm pa jz jezennikakor ni možno da sta bla skor enaka...že po specifikacijah na papirju...pomoje je cordoba neki stunana....pri 100 km/h na uro na dirki bi morala biti po mojih izračunah razlika med avtomobiloma 3 metre...v trenutku ko si imel ti notr 100 km/h
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:.... pišuka sm jezen zdle
Ne bit, ker škoduje lepoti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sicer pa oba z TSI-jom ne morta bit lepa.
![]()
![]()
lp
p.s. a me boš kej poklical danes![]()
ne, ne bom te k sm jezn ker si tok zaslepljen s tem sindromom večvrednosti vw
speedfreak je napisal/-a:lej enkrat si izbijte to superiornost vw ja iz glave, ker za razliko od vas vseh ga js imam in ga vozim vsak dan torej vem kako je na stvari.
če bo po sreči vama dokazeva vse 26.2 da boste utihnil enkrat za vselej, pišuka sm jezen zdle
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov