Pravilnik
Online prijavnica
VABLJENI!
a_sist je napisal/-a:so asfalt kaj popravili?
Kovcek je napisal/-a:Zanimivo...online prijave počasi kapljajo...prijavljena sta že dva bimoto opla
sablač je napisal/-a:nov asfalt.zakon.se vidmo..
torstorm je napisal/-a:sablač je napisal/-a:nov asfalt.zakon.se vidmo..
bomo videli ce bo nov asfaltce bodo nekaj z suhim krpali je bv...
Kovcek je napisal/-a:torstorm je napisal/-a:sablač je napisal/-a:nov asfalt.zakon.se vidmo..
bomo videli ce bo nov asfaltce bodo nekaj z suhim krpali je bv...
Asfalt je že narejeni![]()
Niso nič na suho krpali, ampak so pofrezali v globino konkretne kose in na novo asfaltirali....pa prosim da nehate z antireklamo
Kavs je napisal/-a:Prav dosti tako hitrih avtov, da bi jih par lukenj iz linije vrgl pr pospeševanju v SLO tako ali tako ni, tako da se brezveze zarqdi tega sekirat in tle po forumu kontra pisat!!!
Če si pa eden izmed njih se pa kej vidimo na Santa Podu....jst bom sicer na tribuni ker me ta del avto športa ne mika kej dost, te bom pa z veseljem gledal in spodbujal!!!
ales. je napisal/-a:Kavs je napisal/-a:Prav dosti tako hitrih avtov, da bi jih par lukenj iz linije vrgl pr pospeševanju v SLO tako ali tako ni, tako da se brezveze zarqdi tega sekirat in tle po forumu kontra pisat!!!
Če si pa eden izmed njih se pa kej vidimo na Santa Podu....jst bom sicer na tribuni ker me ta del avto športa ne mika kej dost, te bom pa z veseljem gledal in spodbujal!!!
res je se strinjam ampak mislim da je kr nekaj takšnih avtov v sloveniji ki so konkretno predelani in takšni potrebujejo ravno cesto!!!
da pokažejo svoj max.
ker osebno pridem na dirko zarad takšnih kot so igor(kovček)in ostali da jim na koncu čestitam ker se res trudijo da bi blo kej v sloveniji glede tega športa
in mislim da je uspeh pri nas sploh zorganizirat dirko ne pa se pogovarjat o asvaltu in nim je uspelo vse to čestitke se vidimo
santapod je pa tudi meni žeja sedeti na tribuni in uživati
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov