Sale je napisal/-a:Jah po enih informacijah je to najbolša Mazda na svetu :P , po drugih se samo Nekdo preveč hvali, po tretjih so pa na mobisuxu nekateri le extra alergični na to osebo in njegovo Mazdo
![]()
.
HUGO_BOSS je napisal/-a:K0zM0 je napisal/-a:nimam cajta zj vsega brat, sam tam piše da se na nekih nočnih dragih zbere 300-400 folka!!! A to pr nas???![]()
ker nevem no... nevem...
![]()
JA.. tako je
ob vrhuncu sezone nas je tudi do kake 300-400kom.
K0zM0 je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:K0zM0 je napisal/-a:nimam cajta zj vsega brat, sam tam piše da se na nekih nočnih dragih zbere 300-400 folka!!! A to pr nas???![]()
ker nevem no... nevem...
![]()
JA.. tako je
ob vrhuncu sezone nas je tudi do kake 300-400kom.
ok res nism v tem, sam-sej to govorimo o takih neuradnih polnočnih dragih?!![]()
a to je 400 folka a l ''tekmovalcev'' ker:
a) če je tok tekmovalcev zaka se pol to ne organizira
b)če je tolk gledalcov se pol ni treba čudit da je po cajtngah... :P
ne štekam čist...ops:
ops:
maky je napisal/-a:Matt je napisal/-a:samo enkrat mormo se Makyja prepricat da bo peljal en drag. :P :P :P če upa
prepriči mojo punco :P :P :P
jaz bom pa vozil na uradnih![]()
![]()
Pugi je napisal/-a:maky je napisal/-a:Matt je napisal/-a:samo enkrat mormo se Makyja prepricat da bo peljal en drag. :P :P :P če upa
prepriči mojo punco :P :P :P
jaz bom pa vozil na uradnih![]()
![]()
Ker beden izgovor, pa zmer je sam na dragih...![]()
Maky, če ti je škoda avta, povej tko, ne pa da se neki matraš v skalo, itak te bo vsak razumel, ker je point tvojega avta styling... Podobno kot mojega.![]()
Joža ti kr požen, z avtam nima bit kej, edin če boš sklopko žgal...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost