Napisal/-a Aston Če apr 17, 2008 1:30 pm
Pozdravljeni
Imam manjšo težavo, pred dobrim letom sem prodal 30 let star neregistriran avto.Kupcu je bil takoj všeč, plačal je dogovorjeno vsoto in ga odpeljal.Zapletlo pa se je pri prepisu, ko je kupec odpeljal avto sem mu dal vse papirje in dokumentacijo od avta, če se prav spomnim sem mu dal prej tudi moje podatke, ker je prej rekel, da bo sestavil kupoprodajno pogodbo.Dogovorila sva se, da se bova v parih dneh dobila in naredila prepis.Vendar vsakič, ko sem ga poklical je imel nek izgovor, da nima časa in podobno, pozneje se mi ni niti oglasiv več.Tako, da imam občutek, da ne želi narediti prepisa.Ni mi čisto jasno zakaj ne ali bo morda imel avto za dele nevem, meni je rekel, da ga bo obnovil.Skrbi pa me predvsem zato, ker se bojim, da bom imel zato kakšne probleme, ker je avto še vedno napisan name.Nekdo mi je rekel, da zna bit to hud problem in da bi mogel nujno naredit prepis.O kupcu pa ne vem skoraj nič tako, da skoraj ne morem priti v kontak z njim.Vem, da je tudi moja krivda saj bi moral vztrajati, da takoj narediva prepis ali, da mi da svoje podatke.Kaj mi svetujete in kakšne probleme bi lahko imel.
Hvala Lp