svizc je napisal/-a:Glih dons sva z frendom k je mal dl iz kranja vn gledala 3 modele na kroslah, valda motor je tak da se dobesedno neda dat tablice gor, kaj sele da to pizdarijno registriras. In je frend reku "vids, z takmule motorjam se ti pa dobesedno j**e lahk". Res da je bla masina ene 250ccm, ornk stroj, sam z takmu pa res nevem ce te lahko dobijo, spizdis za salo. Jah glede kazni sm sam prsu mal prasat kako je z tem, po domac povedan se mi pa j**e za kazni :P
sebaveh je napisal/-a:Dovolj je da te kdo (najbolje kar kakšen lastnik) vidi zraven in poslika ter prijavi. Te brez skrbi najdejo![]()
Najprej se prepričaj čigava je zemlja, ne pa da eni mislite da se lahko vozijo vsepovsod
svizc je napisal/-a:Evo neboste verjel, kot vsoda, glih dons je moja mt(jest sm ZE polnoletn) dobila po posti pismo v katerem pise da me okrajno sodisce vabi k njim in da BODO ZACELI postopek o prekrsku ki se je zgodil 21.07.2005. Evo zdej mam se tocn datum kdaj se je to zgodil. Pise da mam pravico vzet sabo se prico, sam sta frenda glih takrt v soli pa jih nam mogu sabo vzet.
Tud tolk so kreteni debilni da so dal moji mtki pa men isti datum rojstva![]()
, in pa pise poleg tega da sva jest in moja mat se mladoletna.
Zaslisanje mam pa cez mesec in pol![]()
Matevz S. je napisal/-a:Po vseh pravilih bi morala dobit kazen tvoja mama ali oče, ker sta opustila dolžno nadzorstvo nad mladoletnikom, ne glede na to ali sta bila takrat, ko si se vozil z mopedom doma ali ne!
Pa še povej sodnici, da ti mopeda ni vzel, kot bi to moral storiti, pa po to storila sodnica. Moped gre po novem Zakonu o prekršku seveda v uničenje.
drift.king je napisal/-a:Matevz S. je napisal/-a:Po vseh pravilih bi morala dobit kazen tvoja mama ali oče, ker sta opustila dolžno nadzorstvo nad mladoletnikom, ne glede na to ali sta bila takrat, ko si se vozil z mopedom doma ali ne!
Pa še povej sodnici, da ti mopeda ni vzel, kot bi to moral storiti, pa po to storila sodnica. Moped gre po novem Zakonu o prekršku seveda v uničenje.
haha kaj teb ni jasn če maš paperje za motor ti ga ne morjo uzet(edin če nimaš sabo paperjev, pa greš loh kasnej ga iskat na postajo) pa kazni ne morjo napisat če si mladoletn....kašna mami pa oči haha
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov