Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Ne maj 04, 2008 10:34 am

yugo_tuning je napisal/-a:a če že imaš eno obvestilo na avtu-ti lahko dajo še enega?

Ne poskušaj na ta način da boš enga starga svojga dal za brisalc, ker tolk so pa da pogledajo kdaj je bil vročeno obvestilo redarstva, in če ugotovijo da si jih hotu okol prnes ne bo nč dobrga rata. V primeru pa da je od tistega dne in istega parkiranja potem se ne bat da bi dobil še enga.

Sin
Nov uporabnik

Napisal/-a Sin To maj 13, 2008 4:02 pm

Vprašanje,ki ga bom zastavil tukaj.
Namreč danes sem dobil obvestilo redarstva,ker sem pred Sparom parkiral na parking plac za invalide, ki je zmeraj prazen.
Sem mislil ,da ker je tam zastonj parking pa se trgovski center je da ne bo nihče gledal.pa sem se zajebal.
Ok, kot pravijo vsaka šola nekaj stane in bo očitno tudi mene moja, ampak vprašanje koliko.
Na obvestilu ki sem ga dobil, piše da je treba plačat 80€ in da bom račun dobil po pošti.
Zdej me samo zanima ali tudi v tem primeru velja tista,da če plačaš v roku 8 dni se ti znesek prepolovi?

lp

Sin

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To maj 13, 2008 4:40 pm

polovička bo zihr, torej 40€, rok za polovičko je pa ( nism prepričan) 16 dni celo...

Sin
Nov uporabnik

Napisal/-a Sin To maj 13, 2008 8:27 pm

Thx za odgovor.
Samo zdej me še zanima ali ta rok začne teči od danes, ali od takrat ko dobim položnico domov?
Ker zdej nimam nobenega računa in nimam kam za plačat računa.

lp

Sin

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To maj 13, 2008 8:29 pm

od takrt ko dobiš še ostale uradne dokumente.

Uporabniški avatar
deki988
Novinec

Kraj: N. Gorica

Napisal/-a deki988 To maj 13, 2008 8:43 pm

Bom kar tle zastavil uprasanje ko sem že opazil govora o policiji in sicer nekje sm zasledil na forumu, če te ponoči ustavijo policaji in če pač nimajo tistih floroscentnih brezrokavnikov(odsevnik), da se je mogoče izognit kazni, kajti po predpisih bi jih namreč morali imeti?
Meni pa se je sinoči to zgodilo in sicer tudi kazen je bila :lol: , zdej me pa zanima če kdo kaj ve o tem a je to res al je en post več takrat bil napisan? :D

L.p. Dejan
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov