Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne mar 16, 2008 7:32 pm

primozek69 je napisal/-a:a mmislš,da se je to kr edn zjutri zbudu, pa HEUREKAA!!!, dejmo en zakon nardit. To je posledica dolgoletnih izkušenj,ogromno statističnih raziskav,en kup enga pisrniškega dela in tudi rezultati se že poznajo. Tako,da če hočeš vozit plačej, če ne pa doma namoč noge u kamilce, da boš lažje drug dan peš hodu.

mater ste eni pametni....če je pa vožnja avta danes že skoraj nuja...zakaj pa ti voziš avto, pa prav tako je vsaki ki vozi avto enkrat bil pač voznik začetnik, kar pa ne pomeni da bi zdaj tem ki ga pozneje opravljajo kot si ga ti morali neke dodatne finte zmišljevat........že itq je izpit drag, potem avto, potem registracija in zavarovanje......pa še ponavadi na začetku nimaš bonifikacije, kar pomeni da je že itq drago te pa ti še nato gor zaračunajo 25%...............kaj so normalni, saj počasi bo tako da bodo samo od bogatih staršev otroci delali izpit........kam pa to pelje......primožek saj si ti tudi mel enkrat na frišno izpit, in verjemi ko si mlad nimaš veliko prihodkov, saj to itq veš

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po mar 17, 2008 12:25 am

gasperozimek je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a:od kdaj je pa +25? še dobro da sem zdej zadnje leto mladi za policaje in zavarovalnico in nebo več treba doplačat zavarovanja več.
Aja pa nisem vedo da je zavarovanje za kombija dražje. Kaj mate tak velko nosilnost na kombiju??

sj kombi je isto kot avto, tut nosilnost je ista (skupno do 3500kg). če je pa 25% pa ne vem, to sem prepisal od uporabnika Sin, k zame je že neki časa nazaj kar sem bil mladi voznik
ni letelo na tebe ;)
je blo namenjeno enemu ko je napisal da je zavarovanje drago za kombija(ne da se mi zdej gledat kdo točno), ampak je zavarovanje odvisno od tega kolk nosilnosti ma, na amzsjevi strani pri računanju registracije si lahko to ogledate in upam da vas kdo ne nateguje da se za kombija zavarovanje plačuje po kW.
LP Rok

Gaius
Nov uporabnik

Napisal/-a Gaius Če maj 15, 2008 12:13 am

Prejle me je punca zastrasila, da naj bi neka njena kolegica, ki je sedaj pred kratkim naredila izpit, morala po dveh letih na ponoven ccp oz nevem tocno kaj, skratka na ponoven preizkus znanja, kdo kaj ve o tem?

Izpit sem naredil 4.12.07, se tej zadevi izognem?

Pa se nekaj me zanima, v vozniski mi pise da mi potece izpit 7.2.09, pojma nimam od kje ta datum, namrec 21 let bom dopolnil marca 2009. Pod uradne zaznamke je zabelezena stevilka 220.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če maj 15, 2008 5:24 am

zamenjati boš moral izpit,pač na upravni enoti ti bodo dali novega,ki bo brez tega zaznamka 220.
220 zaznamek je da si mlad voznik-poznam zadevo ker sem lani moral nanovo delati izpit.ker so mi ga vzeli!
tk so men razložili:če opraviš izpit od 18-21 leta starosti,si 3 leta mlad voznik,če ga opraviš od 21 leta naprej, si pa 2 leti voznik začetnik.
v mojem primeru sem jaz voznik začetnik samo za B kategorijo,vse ostle kategorije(A,C,E,G,H),tam pa nisem mlad voznik

Volvo-s60
Novinec

Napisal/-a Volvo-s60 Če maj 15, 2008 6:53 am

Lp,ahko da sem motim vendar ali ni tako da si za državo in organe 2 leti mlad voznik medtem ko si za zavarovalnico 3 leta, kajti opravil sem izpit leta 2006 v izpitu pa imam zapisan datum za zamenjavo leta 2008 torej 2 leti po opravljenem izpitu.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 15, 2008 9:40 am

@Volvo-s60:2 leti oz do dopolnjenega 21tega leta ;) za zavarovalnico pa tak kot si napisal
LP Rok

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi Ne maj 18, 2008 8:44 am

Pol pa zgleda da me adriatic slovenica al ka je že nateguje :? ker js sn plačo 25% več.
Dont drink and drive, just smoke and fly :D
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov