marko01 je napisal/-a:Kaj kompliciras pocakaj da potece zavarovanje pa pol naradi prepis in vse ostalo
Senad je napisal/-a:skoraj nemorem verjet da ti je brat to naredil...
matjazek je napisal/-a:Senad je napisal/-a:skoraj nemorem verjet da ti je brat to naredil...
Ja, js tudi nisem mogel verjet, dokler se to ni zgodilo.
ŠE mama mi je rekla takrat, ko sem mu dal denar, da naj narediva prepis, ampak sem ji rekel, da kaj takega že ni mogoče in se mi ni mudilo s prepisom.
No...zdaj pač je kar je. Samo v opozorilo sem napisal.
LP, M.
čare je napisal/-a:matjazek je napisal/-a:Senad je napisal/-a:skoraj nemorem verjet da ti je brat to naredil...
ŠE mama mi je rekla takrat, ko sem mu dal denar, da naj narediva prepis, ampak sem ji rekel, da kaj takega že ni mogoče in se mi ni mudilo s prepisom.
LP, M.
če bi meni to naredil brat bi mu zobna krtačka lavfala v prazno...Pogodbo overi in vozilo prepiši nase,doplačaj zavarovanje tisti pa kar bo brat nazaj dobil od zavarovalnice pa naj ti vrne če si zavarovanje letos plačal ti,če pa ga je on je pa itak njegov denar in boš mirno spal.Drugače pa mislim da se tako kot ti misliš lahko voziš,ko pa poteče registracija pa ga prijaviš nase pa gas
matjazek je napisal/-a:čare je napisal/-a:matjazek je napisal/-a:Senad je napisal/-a:skoraj nemorem verjet da ti je brat to naredil...
LP, M.
če bi meni to naredil brat bi mu zobna krtačka lavfala v prazno...Pogodbo overi in vozilo prepiši nase,doplačaj zavarovanje tisti pa kar bo brat nazaj dobil od zavarovalnice pa naj ti vrne če si zavarovanje letos plačal ti,če pa ga je on je pa
itak njegov denar in boš mirno spal.Drugače pa mislim da se tako kot ti misliš lahko voziš,ko pa poteče registracija pa ga prijaviš nase pa gas
Pogodbe ne morem overit, ker to lahko naredil le "prodajalec", to pa je v tem primeru brat. Brez pogodbe tudi prepisa nase ne morem naredit. Zavarovanje pa je itak poteklo že dolgo nazaj...
Ali obstaja kaka druga opcija?
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ne moreš vrjet. jaz bi mu tudi zobe zbil in znalo bi se zgodit, da pride ponoči do kratkega stika in avto zgori :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov