Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

gregor1111
Nov uporabnik

Kraj: Radovljica

Parkiranje na pločniku....malo drugače

Napisal/-a gregor1111 Po jun 02, 2008 11:23 am

Pred kratkim sem dobil listek od redarja za 80 EUR ker sem pred blokom parkiral na pločniku. Ker je na tej cesti pred blokom znak prepovedan promet za vsa vozila...z dopisom dovoljeno samo za stanovalce, me zanima ali obstaja kakšna osnova za izpodbijanje te kazni. Poleg tega naj pripomnim še to da so na drugi strani cestišča nadstrešnice, ki pa jih niso vse v lasti stanovalcev tega bloka, ampak v njih parkirajo z vseh drugih blokov ti pa nikoli ne dobijo listkov....ku****....tko da me zanima tudi to kako je to v naši pravni državici mogoče, da redar enega kaznuje, drugega zraven, ki je isto v prekršku pa ne in če je možno vložiti kako uradno pritožbo glede redarske službe....

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po jun 02, 2008 11:53 am

Pritožba je vedno možna, v pravnem pouku ti piše v kolkem času in na kater naslov se vloži. Drugo pa je če boš kej dosegu s pritožbo.

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po jun 02, 2008 1:03 pm

si se že kakemu redaju mal zasrav :lol: :lol: pritožba je pa vedno možna sam tudi jaz mislim da neboš kaj dosegu v naši˝pravni državi˝ :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po jun 02, 2008 1:47 pm

težko boš kaj dosegel,raje zdaj plačaj polovičko,kot pa potem celoto in še kakšne stroške zraven
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov