Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So jun 07, 2008 1:03 pm

rhino je napisal/-a:Če nardiš pri 18-ih,19-ih,20-ih izpit si mlad voznik do 21 rojstnega dne.Takrat ti torej poteče izpit in ga moraš podaljšati.Če delaš izpit po 21-em rojstnem dnevu pa si mlad voznik(oz. voznik začetnik) 2 leti. V očeh zavarovalnice pa moraš kot mlad voznik 3 leta plačevati višje zavarovanje.

Če se jaz kaj zastopim v zadevo je čist simple.

Mlad voznik si do 21. leta oz. 2 leti po opravljenem izpitu.

Torej če narediš izpit pri 20. si mlad voznik 2 leti do 22. leta...

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino So jun 07, 2008 4:33 pm

FBR je napisal/-a:
rhino je napisal/-a:Če nardiš pri 18-ih,19-ih,20-ih izpit si mlad voznik do 21 rojstnega dne.Takrat ti torej poteče izpit in ga moraš podaljšati.Če delaš izpit po 21-em rojstnem dnevu pa si mlad voznik(oz. voznik začetnik) 2 leti. V očeh zavarovalnice pa moraš kot mlad voznik 3 leta plačevati višje zavarovanje.

Če se jaz kaj zastopim v zadevo je čist simple.

Mlad voznik si do 21. leta oz. 2 leti po opravljenem izpitu.

Torej če narediš izpit pri 20. si mlad voznik 2 leti do 22. leta...

Maš prav,bo držalo.
Sicer pa vseeno če si mlad al star voznik,alkohol ne sodi na cesto :!:
In ne iščete sedaj nekih polovičk in ne vem kaj,ampak plačajte kazen,ki ste si jo zaslužili(še premala je po mojem mnenju)

Uporabniški avatar
trust
Stalni uporabnik

Kraj: Nad Žirmi

Napisal/-a trust So jun 07, 2008 11:15 pm

Resno plačaj TAKOJ, ker, če ne boš ti bo žal. Poznam, kar nekaj ljudi, k so se pošvižgal na kazen danes pa jim je ZELO ŽAL, da niso takoj plačali.
Recimo, da ne plačaš, se ti bodo nekega dne obesili na plačo takrat računaj še + sodniške stroške, če se ti ne bodo mogli na plačo te BODO PA ZAPRLI ZA 30 DNI in, če še ne boš plačal še za 30 dni, dokler ne plačaš.

Tako, da GO plačaj polovičko in si rešen muk.

P.s. Dobro si vedel, da ne smeš piti alkoholnih pijač, isto dela brat se ga napije potem pa gre z avtom domov (joj k ga bodo enkrat dobil).

Ravno sedaj smo imel en primer tukaj naokoli k nekdo ni plačal kazni so ga že s policijo prišli iskat, PLAČAJ NA LICU MESTA AL PA GREŠ V ZAPOR ZA 30 DNI.NO na konc je plačal.

Jest ti hočem samo dobro in to še kako ti hočem dobroin jaz bi brez pomislekov plačal.

Pa pazi, ko boš plačeval polovičko, da ne boš zaokrožil navzdol, če imaš za plačat 505 evrov, polovička je v tem primeru 252,50€ in ne 250€.

lp

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p So jun 07, 2008 11:25 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Ni več enostavno biti mlad... Ko sem bil jaz 21, bi lahko napihal vsak 2. dan.

Mislim, da ti izpita ne morejo vzet.

Jaz danes verjetno ne bi tako lepo preživel mladosti, če bi počel enake stvari in se obnašal enako kot sem se pri svojih 21-ih :)
Slika

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino So jun 07, 2008 11:42 pm

trust je napisal/-a:Resno plačaj TAKOJ, ker, če ne boš ti bo žal. Poznam, kar nekaj ljudi, k so se pošvižgal na kazen danes pa jim je ZELO ŽAL, da niso takoj plačali.
Recimo, da ne plačaš, se ti bodo nekega dne obesili na plačo takrat računaj še + sodniške stroške, če se ti ne bodo mogli na plačo te BODO PA ZAPRLI ZA 30 DNI in, če še ne boš plačal še za 30 dni, dokler ne plačaš.

Tako, da GO plačaj polovičko in si rešen muk.

P.s. Dobro si vedel, da ne smeš piti alkoholnih pijač, isto dela brat se ga napije potem pa gre z avtom domov (joj k ga bodo enkrat dobil).

Ravno sedaj smo imel en primer tukaj naokoli k nekdo ni plačal kazni so ga že s policijo prišli iskat, PLAČAJ NA LICU MESTA AL PA GREŠ V ZAPOR ZA 30 DNI.NO na konc je plačal.

Jest ti hočem samo dobro in to še kako ti hočem dobroin jaz bi brez pomislekov plačal.

Pa pazi, ko boš plačeval polovičko, da ne boš zaokrožil navzdol, če imaš za plačat 505 evrov, polovička je v tem primeru 252,50€ in ne 250€.

lp

Če bi prebral vse, bi že v začetku videl da ima sodnika za prekrške.Tam pa ni polovičke.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov