stealth je napisal/-a:Pred 3/4 leta sem od znanca kupil ena stara j***a za prebrodit vmesno obdobje med dvema avtomobiloma. Avto je bil registriran ves čas, le prepisa ni in ni "uspel" naredit. Dobil sem njegovo prometno, zavarovalne police ne, kupoprodajne tud itak da ne. Januarja je registracija prenehala, spet pokličem človeka da bi že naredila končn ta prepis pa mi po krajšem prepričevanju zabrusi da če ga mislim "zajebavat" da sploh ne bo nič s prepisom in mi vrže dol slušalko.
Po pravni poti lahko vložim civilno tožbo, kar pa za 500 evrov tud pod razno ne mislim.
Ker imam tega zadost vozit pa se mi na drug konec Slovenije ne da, bi mu za zahvalo še jaz naredil eno uslugo. Razmišlam, da bi avto dal ciganom, pa naj se vozjo, ali pa da ga dam v dele, tablce mu pa jaz namesto upravne enote uničim...da ne bo revež plačeval, če že nima za prepis denarja.
Če ima kdo še kako idejo je dobrodošla.
nebivedu je napisal/-a:Za obadva - pojdita na prvo pumpo in tankajta povhn tank (s tablicami lastnika) in se odpeljita. Parkrat bosta to naredila in bo lastnik, ki ni naredil kupoprodajne pogodbe kriv avtomatsko. Pol se pa vidva ne oglašajta na telefon vsaj 15 dni, da bo propadla možnost pritožbe in polovičke, nakar vrnita vozila lastniku pred dom - lahko mu vrneta vozili tudi že preden poteče rok za pritožbo. Ampak vrniti pa vozili morata, ker drugače vaju lahko prijavi, da sta vozili ukradla.
Če vam pa kaj zatežita lastnika da bosta vidva morala plačat, pa jima samo povejta, da nima nobenih dokazov (pogodbe) da sta se vidva sploh vozila z vozili.
Oba lastnika bosta potegnila takratko in bosta imela orenk orenk velke probleme - za vsak pobeg iz pumpe je zagrožena kazen 250 do 300 evrov - 3x pobegneš in je kazen zato skor 1000 evrov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost