Napisal/-a bluesman Če jul 03, 2008 11:35 am
Lep pozdrav,
zanima me vaše mnenje:
Pred dobrim mesecem dni sem se pogovarjal o nakupu Golfa po naročilu. Ker sem bil v stistki s časom sem prosil za čimprejšnjo dobavo in sporočitev številke šasije zaradi vloge za prometno dovoljenje v tujini.
Ker mi na omenjenen naslovu tega niso mogli zagotoviti sem vprašal če je možno od naročila odstopiti. Vsa korespondenca se je odvijala po elektronski pošti (vso e-pošto imam spravljeno). Prodajalka mi je napisala, da je prekinitev možna, tako, da mi celotno kupnino (2000 €) vrnejo na račun. Sledil je moj mail s št. računa in da prosim za prekinitev. Ker se po enem tednu ni zgodilo nič, sem ponovno pisal kdaj bo nakazilo. Prodajalka mi je napisala :"nakazilo bo sprovedeno danes, vidno jutri". Vse to je bilo pred pribl 14 dnevi. V tem času sem naročil drugo vozilo pri drugi znamki.
Danes pa sem prejel mail od iste prodajalke, da je vozilo šlo v proizvodnjo in da ima zavezane roke glede vrnitve plačila.
Meni se zdi, da je to krivda prodajalke in ne mene. Če bi napisala, da prekinitev ni možna jaz nebi naročeval drugega avta in bi pač počakal. Prepričan sem, da sem upravičen do vrnitve kupnine.
Kaj menite?