Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

bluesman
Novinec

Problemi s Porsche Slovenija

Napisal/-a bluesman Če jul 03, 2008 11:35 am

Lep pozdrav,

zanima me vaše mnenje:

Pred dobrim mesecem dni sem se pogovarjal o nakupu Golfa po naročilu. Ker sem bil v stistki s časom sem prosil za čimprejšnjo dobavo in sporočitev številke šasije zaradi vloge za prometno dovoljenje v tujini.

Ker mi na omenjenen naslovu tega niso mogli zagotoviti sem vprašal če je možno od naročila odstopiti. Vsa korespondenca se je odvijala po elektronski pošti (vso e-pošto imam spravljeno). Prodajalka mi je napisala, da je prekinitev možna, tako, da mi celotno kupnino (2000 €) vrnejo na račun. Sledil je moj mail s št. računa in da prosim za prekinitev. Ker se po enem tednu ni zgodilo nič, sem ponovno pisal kdaj bo nakazilo. Prodajalka mi je napisala :"nakazilo bo sprovedeno danes, vidno jutri". Vse to je bilo pred pribl 14 dnevi. V tem času sem naročil drugo vozilo pri drugi znamki.

Danes pa sem prejel mail od iste prodajalke, da je vozilo šlo v proizvodnjo in da ima zavezane roke glede vrnitve plačila.

Meni se zdi, da je to krivda prodajalke in ne mene. Če bi napisala, da prekinitev ni možna jaz nebi naročeval drugega avta in bi pač počakal. Prepričan sem, da sem upravičen do vrnitve kupnine.

Kaj menite?

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Če jul 03, 2008 11:42 am

ce je slo vse prek email-ov mas to shranjeno in mislim da ni tvoja napak ce so ti obljubili da dobis denar nazaj tko da zahtevaj denar
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Če jul 03, 2008 11:56 am

Ti se obrni na njenega nadrejenega in razlozi kaksna je situacija.
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

bluesman
Novinec

Napisal/-a bluesman Če jul 03, 2008 12:13 pm

Lep pozdrav,

saj sem se pogovarjal z njim in mi je dal skoraj za prav. Sem mu posredoval pošto. Pravi, da se mora pogovoriti še z njo ampak verjetno čaka na pravno mnenje. Danes naj bi dobil odgovor, zato me zanima kaj menite o tej zadevi. Po e-pošti je stvar precej jasna se mi zdi.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 03, 2008 12:16 pm

Počakaj do ponedeljkoa, da se uskladijo. Če ne bo nič od njih, jih pokliči in ukrepaj dalje. Samo če je tko kot praviš, boš mel v kratkem dnar na računu.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost