Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Porsche SLO-amaterji!!!

Napisal/-a fare Če jul 03, 2008 8:13 pm

In tako se tudi velemočnemu Porscheju zgodi to da mi pred 1 mesecem na mojo zahtevo pošljejo izračun k predčasnemu odplačilu jaz lepo to nakažem še isti dan dan kasneje pokličem in mi potrdijo da je nakazilo sprejeto. Mine mesec dni jaz pa se lepo dobivam položnice za odplačilo krede! Mimogrede od njih se nisem dobil nobenga potrdila da je dolg v celoti poravnan imam pa bancno potrdilo o placilu določenega zneska?
Je možno da so mi zafurali plačilo ina da bo še samo po meni?
lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 03, 2008 8:58 pm

Če je za davčno dost, da dokažeš z izpisom prometa, da si nekaj nekam nakazal... Briga tebe kaj pa kam so oni dal tist dnar.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če jul 03, 2008 9:28 pm

Kot ti je napisal že Agitator. Potrdilo o nakazilu je dovolj da dokažeš svojo prav. Če so se zmotili oni naj pa popravijo. Kdaj pa kdaj se pač zgodi, da razne finančne ustanove "pozabijo" na kakšno takšno zadevo. V mojem poslu imam dnevno opravka s krediti na prodajnem mestu in bi bil krepko presenečen kolikokrat se kaj takšnega pripeti. Potem pa stranko pošljemo v banko in bančni uslužbenec z nasmeškom ugotovi: "Oprostite gospod, tale kredit ste pa res že pred pol leta odplačali samo mi smo pozabili umakniti trajnik z vašega računa...."

Tako da veselo nazaj do njih, daj jim kopijo (ampak res samo kopijo) potrdila o plačilu, oni pa ti naj TAKOJ dajo potrdilo da imaš res poplačane dolgove. Evidenca ki jo vodi banka je kot si opazil zelo slaba.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

bluesman
Novinec

Napisal/-a bluesman Ne jul 06, 2008 7:40 am

Dve teme nižje sem imel tudi jaz probleme s to firmo. Važno je, da imaš PISNO dokumentacijo, ki pokaže da si odplačal. Potem bojo tudi oni kar ažurni. Vsaj v mojem primeru je bilo tako.

Dokler smo se po telefonu šli kdo je kaj rekel in kdo kaj obljubil ni bilo nič. Potem pa sem poslal del dokumentacije (kopije seveda) in je bila stvar rešena v enem dnevu. Res pa je, da sem jim rekel, da bo naslednji klic od mojega odvetnika in je mogoče tudi to kaj pripomoglo. Sem bil malo pod stresom :x

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Ne jul 06, 2008 11:03 pm

V takem primeru jim samo pošlješ na uradni mail ali pa po pošti pismo, v katerem si krepko razočaran nad njihovim početjem in poveš da upajo da se zadeva hitro uredi, kajti naslednje pismo sigurno ne bo od tebe ampak od tvojega odvetnika.

Tudi oni lahko pogledajo kdo jim je že odplačal in kdo ne, in ponavadi kaj hitro najdejo svojo napako in se ti opravičijo.

Kakorkoli se pa takšne stvari v današnjem svetu pogosto dogajajo, saj je število kreditov enormno prav tako, ljudje ki so na delu so le ljudje in napake se dogajajo. Važno je na napake opozoriti ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov