Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jul 21, 2008 11:31 am

Crypto je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
Crypto je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče. Za te lizinge je treba bit zaposlen za nedoločen čas, al se lahko dobi lizing če si za določen čas zaposlen?
Ne rabis nedoločenega. Pač položnice dobivaš, ko pa ne moreš plačevat pa vrneš avto in je!
lp

To 100% velja pri vseh lizing-dajalcih, da dobiš lizing, če si samo za določen čas zaposlen?

pokličeš in vprašaš, menim pa da je pri večini tako, saj je konkurenca huda.. ;) jaz nisem rabo niti 1 plačilne liste pokazat ko sem na nlbju za avto rihtal..

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jul 21, 2008 11:45 am

DaDek je napisal/-a:
Crypto je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
Crypto je napisal/-a:Mene pa zanima sledeče. Za te lizinge je treba bit zaposlen za nedoločen čas, al se lahko dobi lizing če si za določen čas zaposlen?
Ne rabis nedoločenega. Pač položnice dobivaš, ko pa ne moreš plačevat pa vrneš avto in je!
lp

To 100% velja pri vseh lizing-dajalcih, da dobiš lizing, če si samo za določen čas zaposlen?

pokličeš in vprašaš, menim pa da je pri večini tako, saj je konkurenca huda.. ;) jaz nisem rabo niti 1 plačilne liste pokazat ko sem na nlbju za avto rihtal..

normalno osebn dokument in bančna bo zadostovala (kolega-študent je imel lising pa nikjer ni delal)...ker če ne plačaš zgubiš v tem primeru premičnino ( avto), ki pa tako ali tako ni tvoja last dokler ga ne odplačaš

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po jul 21, 2008 3:35 pm

hribko je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:
Psepi je napisal/-a:
fare je napisal/-a:
lp

Kar je baje v SLO kar dokaj pogosta zgodba :roll: :-P

vsi čefuri kupujejo bmw 5ke in audije na to finto, tak sem vsaj jaz slišal po mbju.

ja itak da delajo tako,da saj nekaj časa pičijo tipe :P

pravilno razmišljanje.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po jul 21, 2008 5:10 pm

[/quote]Ne rabis nedoločenega. Pač položnice dobivaš, ko pa ne moreš plačevat pa vrneš avto in je!
lp[/quote]

js mislim da ti ga prej uni vzamejo kot ga ti vrneš :D prt akih stvareh so zelo hitri

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po jul 21, 2008 5:22 pm

za leasing ne rabiš bit zaposlen,vzameš pač naprimer fotra al pa koga drugega ki je zaposlen za nedoločen čas kot poroka al kak se že temu reče in lahko dobiš avto tudi če si klošar pa živiš pod koroškim mostom
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov