Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Gorgh
Novinec

Zavarovalnica odstopila od škodnega primera izpred 2 mescev.

Napisal/-a Gorgh Po jul 21, 2008 2:32 pm

Torej, naj na kratko predstavim tole zadevo:

19.05.2008 sem bil udeležen v prometni nesreči na križišču v Trzinu (Nič kriv) Voznik minitovornaka KIA K 2700 na polno skozi rdečo priletel meni bočno spredaj na levi strani, ko sem speljal z zeleno lučjo - podpisal in priznal krivdo voznik tovornjaka.

Še isto uro sem odšel na zavarovalnico Triglav, kjer so mi ocenili škodo (spredaj nove luči, nov odbijač, okrasne letve, nov pokrov motorja etc). Uglavnem vse je že poštimano, razen na odbijač čakam že 2 mesca, kar mi gre tud že mal počas na živce (kao nej nebi blo več za dobit nove v Angliji - MG ZR 160, letnik 2002).

Danes pa dobim pošto od zavarovalnice Triglav z zadevo: Obvestilo o odstopanju škodnega primera.

Citiram vzrok odstopa (kot je napisano v pismu):

"Priloženo Vam ostopamo v reševanje dokumentacijo v zvezi z zgoraj navedenim škodnim primerom. Ugotovili smo, da ima zavarovanec vozilo zavarovano pri vaši zavarovalnici."

Piše točno tako kot sem napisal tu (nekakšno čudno in nerazumljivo spisan prvi stavek).

Kaj naj tu sedaj storim? Kam se obrnem.

Drugače sem avto popravljal preko naloga pri uradnem MG ROVER serviserju u Lj, pa drugače me ne bi skrbelo, ampak imam še odbijač za dobit, ker ga niso sposobni u sveh mescih zrihtat, pa me zanima če so lahko kakšne težave zdej????

KAj mi svetujete, kam, kaj, kako?

Hvala za pomoč,
lp,
jure

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po jul 21, 2008 3:01 pm

pojdi s tem pismom na zavarovalnico in jih vprašaj kako in kaj,kaj oni s tem mislijo.
potem boš pa tko videl kaj ti bodo povedali

recept
Novinec

Re: Zavarovalnica odstopila od škodnega primera izpred 2 mes

Napisal/-a recept To jul 22, 2008 6:56 am

Gorgh je napisal/-a:Torej, naj na kratko predstavim tole zadevo:

Citiram vzrok odstopa (kot je napisano v pismu):

"Priloženo Vam ostopamo v reševanje dokumentacijo v zvezi z zgoraj navedenim škodnim primerom. Ugotovili smo, da ima zavarovanec vozilo zavarovano pri vaši zavarovalnici."

Rekel bi, da im aš ti vozilo zavarovano pri Trigalvu, soudeleženec pa ga ima nekje drugje (saj si pogledal, ko sta pisala evropsko poročilo a ne?). Precej verjetno je sporočilo samo kopija sporočila, poslanega na soudeleženčevo zavarovalnico.

Vseeno pa preveri na svoji zavarovalnici, če to res drži.

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To jul 22, 2008 7:16 am

To si dobil samo v vednost, da je tvoja Zavarovalnica Triglav odstopila dokumentacijo povzročiteljevi zavarovalnici in s te zavarovalnice boš dobil poravnavo.

Vse je ok tako, da brez panike 8)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov