Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe jul 25, 2008 12:12 pm

Če smo že pri odvetnikih (avtorju teme - obvezno z odvetnikom! in poslušaj Psepija!) - ve kdo za kakšne odvetnike, ki so specializirani za podobne primere (avtomobilske, odškodninske itd). Lahko bi odprli novo (sticky?) temo, kjer bi naredili seznam takih odvetnikov - npr po pokrajinah/mestih, po razmerju cena/kakovost, po trudu, zavzetosti in hitrosti itd.

To bi marsikomu pomagalo, saj je zoprno iskat kar tam enega (z vsemi mislimi o njegovi zanesljivosti in ceni + mislimi o letih tožarjenja), zato se nekateri v to, da bi šli do odvetnika niti ne spuščajo. Bi pa šli, če bi od več ljudi (s foruma) nekdo bil pohvaljen. Plus to, da taki odvetniki postanejo znani in že samo dopis ali prihod s takim odvetnikom pripravi bolj razumne v solidno poravnavo.

Dolgoročno bi taki specializirani in solidni odvetniki morda najbolj pomagali k ureditvi razmerja prodajalec/kupec.

lp

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Pe jul 25, 2008 12:48 pm

Esem zelo dober predlog! Se absolustno strinjam, ker to pa je ze visek.

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Pe jul 25, 2008 3:39 pm

Sam osebno ti priporočam odvetniško družbo Zakonjšek-Rupnik-Stankić :tomidelej:

Naslov: Čufarjeva 1 , 1000 Ljubljana. Pomojem najbolje da se oglasiš kar osebno. Zelo prijazni in se poistosvetijo s tvojim primerom, prav tako ti bodo svetovali kaj se da, kaj se ne da, kaj bo zate koliko časa trajalo in kaj je najbolje itd. . ;)

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jul 25, 2008 5:57 pm

debata razdeljena ker se mi zdi, da taka tema manjka na forumu ter da bi pomagala veliko uporabnikom.

zatorej naprošam vse aktivne, da naj opišejo svoje izkušnje .le te naj vsebujejo vsaj predmet obravnave, izbranega odvetnika, rezultat, okvirne stroške ter splošno mnenje o uspešnosti/neuspešnosti izbranega odvetnika.
SlikaSlika

XSARA Hdi
Nov uporabnik

Napisal/-a XSARA Hdi Po jul 28, 2008 6:54 am

maky je napisal/-a:debata razdeljena ker se mi zdi, da taka tema manjka na forumu ter da bi pomagala veliko uporabnikom.

zatorej naprošam vse aktivne, da naj opišejo svoje izkušnje .le te naj vsebujejo vsaj predmet obravnave, izbranega odvetnika, rezultat, okvirne stroške ter splošno mnenje o uspešnosti/neuspešnosti izbranega odvetnika.

Odvetniška pisarna Biber Tomislav, Pleteršnikova 32, 1000 Ljubljana 01/436-36-67

moja izkušnja, iz prometne nesreče kjer smo bili trije poškodovani, sem jaz šel k tej pisarni prijatelja pa k enemu v Domžale. Jaz sem imel najmanjše poškodbe (vsi trije smo imel nateg vratne hrbtenice, in odrgnine, pa od aibrgov podplutbe), in sem dolbil 1/3 EUR več kot onadva.

So pa zelo prjajzeni, in te redno obveščajo o vsem + brez tvoje privolitve ne pristanejo na ničesar. Sem še več prijateljev tja poslal, tudi za poškodbe pri delu, in so bli vsi zadovoljni.

Računajo pa stroške, ki jim jih plača zavarovalnica + določen procent (od zahtevnosti primera baje).

lp
matic
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost