Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe avg 01, 2008 5:03 pm

shilyeg je napisal/-a:lani dobo isto kazen pa nisem plačal pa mi letos policija,ko so preverjali dokumente,ni nič rekla da še mam kako kazen!
tako da hrvati še tega sistema nimajo da bi se redarstvo pa policija obveščalo!
LP

Aha zakon...pa po kazni si še kaj parkiral po Opatiji?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe avg 01, 2008 5:39 pm

SamoK je napisal/-a:misljeno je na hrvasko politiko do slovenskega ozemlja.. ne prebivalcev samih, ceprav tudi eni niso vredni tople vode.. na hrvaskem morju pretepli dva mladoletna fanta - slovenska drzavljana! (preberite si clanek na 24ur.com)

po tem kar se zadnje case dogaja "med sosedi", sem se letos odlocim, da prvic mojo dopustovanje preselim iz hrvaske obale, na lepse in cenovno sprejemljivejse!

Koliko sem jaz slovencev videl ki so se stepli med sabo - ne nabijaj in ne širi nestrpnosti na forumu ker se boš hitro poslovil od tukaj
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe avg 01, 2008 7:17 pm

INFINITI je napisal/-a:
SamoK je napisal/-a:misljeno je na hrvasko politiko do slovenskega ozemlja.. ne prebivalcev samih, ceprav tudi eni niso vredni tople vode.. na hrvaskem morju pretepli dva mladoletna fanta - slovenska drzavljana! (preberite si clanek na 24ur.com)

po tem kar se zadnje case dogaja "med sosedi", sem se letos odlocim, da prvic mojo dopustovanje preselim iz hrvaske obale, na lepse in cenovno sprejemljivejse!

Koliko sem jaz slovencev videl ki so se stepli med sabo - ne nabijaj in ne širi nestrpnosti na forumu ker se boš hitro poslovil od tukaj

No se lahko izogne tega...sam ne maram da se tako piše oz. nej si mislij kar hočejo o Hrvaški in nevem kaj o katerokoli državi, sam naj se zadržijo na forumi s takimi debatami, ker ni namenjen temu.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Pe avg 01, 2008 7:35 pm

INFINITI je napisal/-a:Koliko sem jaz slovencev videl ki so se stepli med sabo - ne nabijaj in ne širi nestrpnosti na forumu ker se boš hitro poslovil od tukaj

kaka nestrpnost, to so dejstva katera lahko dnevno spremljas necenzurirana v medijih, v gostilni..a 25.junij tudi širi nestrpnost? nabijas ti, ne jaz! ljudem na forumu nisem povedal cisto nic novega.. in se 1x ti ponavljam, hrvati so lahko zelo vredu ljudje (nekateri), ampak njihova politika je nastrojena drugače!

INFINITI je napisal/-a: ..ker se boš hitro poslovil od tukaj

kaj si kaki serif tu?

zdaj pa lahko premljevas in obračas kakor hočeš, ustava dovoljuje svobodo govora, jaz sem mojo svobodo izrazil!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 01, 2008 7:38 pm

SamoK je napisal/-a:

kaj si kaki serif tu?

zdaj pa lahko premljevas in obračas kakor hočeš, ustava dovoljuje svobodo govora, jaz sem mojo svobodo izrazil!

off:
no ...najprej si poglej da je narodna nestrpnost tu pod nedovoljenim (pravilnik)
opozoril te je zgolj zato ker bi s tem samo se ostali zacel potencirat in ce je en HR
tak oz. skupina so pa potem kar vsi... razumes sedaj?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Re: Parkirna kazen v Opatiji

Napisal/-a Senad Pe avg 01, 2008 7:40 pm

chevy je napisal/-a:Tako je bilo. S punco sva bila 25. v Opatiji. Parkiral sem ob cesti v parkir mestu in šla po Opatiji. Ko sva se odpravila nazaj do auta sem opazil, da folk na neke avtomate ob cesti plačuje in vzamlja listke. Ko sem šel pogledat sem videl, da na teh avtomatih vplačaš parkir mesto, pa neke fore z sms po mobitelu. Pol pridem do auta in vidim listino v vrečki zataknjeno za brisalc. Pogledam noter in kazen 100 kun. Seveda nisem šel plačat :P Ni razlog denar, ker nisam plačal. Sem rekel ''ma ko jih je** '' :twisted: Piše da moram plačati do 2.8.. Sedaj me zanima, pač ko pridem naslednjič, ali mi bodo ''nabili'' dodatno kazen ko/če vidijo reg. tablico? Ali naj grem plačat to kazen (Opatija mi je oddaljena 30 km)? ...ali naj pustim tako kot je?

LP

neda se mi brat cele teme, tak ti bom napisal, da raje plačaj, ker imam familijo iz švice in smo dosti krat v bosni (v tvojem primeru druga država), in niso plačali neke kazni 100 mark (50€), in par let je minilo, nakar enkrat ob vhodu v državo jim odvzamejo pasoše, kazen je bila 750€ in ob tem še lastnik avta (na njega je prišla kazen) 7 dni zapora... razmisli če se ti splača jebat za 12€. upam da porihtaš to.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Pe avg 01, 2008 7:43 pm

MacTron je napisal/-a:
SamoK je napisal/-a:

kaj si kaki serif tu?

off:
no ...najprej si poglej da je narodna nestrpnost tu pod nedovoljenim (pravilnik)
opozoril te je zgolj zato ker bi s tem samo se ostali zacel potencirat in ce je en HR
tak oz. skupina so pa potem kar vsi... razumes sedaj?

sicer sem poudaril, da ne mislim vseh, ampak ok, se moja debata tu zakljucuje!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Pe avg 01, 2008 7:43 pm

chevy je napisal/-a:
shilyeg je napisal/-a:lani dobo isto kazen pa nisem plačal pa mi letos policija,ko so preverjali dokumente,ni nič rekla da še mam kako kazen!
tako da hrvati še tega sistema nimajo da bi se redarstvo pa policija obveščalo!
LP

Aha zakon...pa po kazni si še kaj parkiral po Opatiji?

brez skrbi, če ima to bosna, potem hrvati 10000% imajo. pač ti niso rekli prvo leto, pa drugo nebojo, pa mogoče tretje. potem pa ko naraste na določeno cifro, pa brez skrbi da nebodo pozabili pokasirati.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Pe avg 01, 2008 8:33 pm

SamoK je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Koliko sem jaz slovencev videl ki so se stepli med sabo - ne nabijaj in ne širi nestrpnosti na forumu ker se boš hitro poslovil od tukaj

kaka nestrpnost, to so dejstva katera lahko dnevno spremljas necenzurirana v medijih, v gostilni..a 25.junij tudi širi nestrpnost? nabijas ti, ne jaz! ljudem na forumu nisem povedal cisto nic novega.. in se 1x ti ponavljam, hrvati so lahko zelo vredu ljudje (nekateri), ampak njihova politika je nastrojena drugače!

kaj si kaki serif tu?

Preberi si pravilnik foruma. Kot uporabnik se strinjaš s pravili pa ne mahaj mi z neko ustavo, ker med drugim je v njej zapisano nekaj o človeških pravicah in je tudi tam prepovedano vzpodbujanje nestrpnosti, žaljenje zaradi rase,vere, narodnosti ipd, tako da svoboda govora ni neomejena.

In nisem šerif ampak moderator - če boš kršil pravilnik te bom pospravil iz foruma dol. Za politikanstvo se odpravi na forum namenjen takim debatam - tukaj je AVTOMOBILIZEM
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

sviz2000
Novinec

Kraj: nova gorica

Napisal/-a sviz2000 Pe avg 01, 2008 9:14 pm

mah, še v EU ne deluje sistem izterjave med državami, kje šele med CROin SLO, edina možnost ki jo imajo je, da so dali targo v računalnik in te čofnejo drugič na meji.
odločit se moraš sam, jst zase vem da v italiji parkirnih kazni ne plačam , pa sem stalno tam, in do danes še ni blo sranja,

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Pe avg 01, 2008 10:28 pm

100HRK = 14€
Slika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So avg 02, 2008 12:48 am

kixs je napisal/-a:100HRK = 14€

Pa kaj misliš, da zaradi denarja ne plačam al kaj...pač, če/ko bom šel kaj dol bom plačal, drgači ne :!:
Aja pa še nekaj...nisem dobil kazen za napravilno parkiranje pač za parkiranje ''brez plačanja park. mesta''.

chevy je napisal/-a:Tako je bilo. S punco sva bila 25. v Opatiji. Parkiral sem ob cesti v parkir mestu in šla po Opatiji. Ko sva se odpravila nazaj do auta sem opazil, da folk na neke avtomate ob cesti plačuje in vzamlja listke. Ko sem šel pogledat sem videl, da na teh avtomatih vplačaš parkir mesto, pa neke fore z sms po mobitelu. Pol pridem do auta in vidim listino v vrečki zataknjeno za brisalc. Pogledam noter in kazen 100 kun. Seveda nisem šel plačat :P Ni razlog denar, ker nisam plačal. Sem rekel ''ma ko jih je** '' :twisted: Piše da moram plačati do 2.8.. Sedaj me zanima, pač ko pridem naslednjič, ali mi bodo ''nabili'' dodatno kazen ko/če vidijo reg. tablico? Ali naj grem plačat to kazen (Opatija mi je oddaljena 30 km)? ...ali naj pustim tako kot je?

LP

Kera debata je ratala zaradi simpl uprašanja...

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs So avg 02, 2008 12:55 am

chevy je napisal/-a:

Pa kaj misliš, da zaradi denarja ne plačam al kaj...pač, če/ko bom šel kaj dol bom plačal, drgači ne :!:
Aja pa še nekaj...nisem dobil kazen za napravilno parkiranje pač za parkiranje ''brez plačanja park. mesta''.

Dude chill... samo popravljam napacne navedbe. 8)
Slika

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So avg 02, 2008 1:06 am

kixs je napisal/-a:
chevy je napisal/-a:

Dude chill... samo popravljam napacne navedbe. 8)

Ei sorry res, sm na drugo pomislil (denar) :roll:

JureV
Novinec

Napisal/-a JureV So avg 02, 2008 2:50 pm

jaz hodim v biograd vsako leto in sem 2x dobo listek in bek vrgo, tretjič pa so mi kurci dali lisice gor (lisice 350+80kazen za parkiranje) pa sem mu dal 200 na roko pa cao pero:P drgač pa če bote meli avto cel dan parkiran se res splača dat tistih 20 kun pa ajde bok. Jaz sem pač avto pustil v luki cel dan ker smo šli s čolnom vun, pa je avto stal celi dan na plavi coni.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov