Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Pe dec 28, 2007 11:41 am

Še ena šola za naslednjič - službeni avtomobili imajo ponavadi precej zanič gume, še posebej če so takšni, ki so veliko na cesti in jih vozi več različnih ljudi.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Pe dec 28, 2007 12:00 pm

V včerejšnem Delu (27.12.) sem bral en članek v kroniki, ko so enga voznika oglobl zarad nesreče, ker jo je povzročil, ker ga je zaneslo na drugo stran ceste. Tud on se je zgovarjal da je bla cesta na tistem delu slabo splužena, neposipana... uglavnem, da on ni kriv za nesrečo ampak cestno podjetje. In je mislm da vrhovno (višje?) sodišče razglasilo da je samo on kriv, ker ni prilagodil vožnje stanju na cesti. Očitno se je šofer prtožu na prvo kazen, tako da je vsa zadeva romala še na sodišče, potem se je spet prtožu in zdej je višje sodišče odločilo da je (spet) kriv. Na koncu n dosegu popolnoma nič, samo en kup stroškov si je nakopal.

JocoM
Nov uporabnik

Napisal/-a JocoM Pe avg 01, 2008 1:23 pm

A ni tako da če je deljena krivda npr 50% 50 % da zavarovalnica vsakemu krije polovico škode, polovico si jo pa krije sam, oba pa zgubita en bonus....???Sem vedno mislil da je tako...no če zna kdo pojasnit...Hvala v naprej

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So avg 09, 2008 9:48 am

JocoM je napisal/-a:A ni tako da če je deljena krivda npr 50% 50 % da zavarovalnica vsakemu krije polovico škode, polovico si jo pa krije sam, oba pa zgubita en bonus....???Sem vedno mislil da je tako...no če zna kdo pojasnit...Hvala v naprej

Vsak svojo... kako je pa z zavarovalnico je pa odvsino od zavarovanja (je ni kasko?!)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost