Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr avg 13, 2008 8:48 pm

michelin je napisal/-a:Peki: v tvojem primeru bi ti pomagal samo kasko zavarovanje,z ostalimi stvarmi kot je (odvetnik) ne boš nič dosegel :idea:

izguba časa in denarja in na koncu verjetno razočaranje. Poskusiti pa ni greh, držim pesti!

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Sr avg 13, 2008 8:57 pm

Drocky je napisal/-a:
simimedi je napisal/-a:Še slikica, kako ga je zmečkalo:

lp

to je v laguni?

Sirena

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr avg 13, 2008 9:07 pm

Karletto je napisal/-a:drevesa padajo šele na 11, 12 stopnji po buforovi lestvici; prej padajo le veje; dvomim, da ste imeli 11, 12. stopnjo, saj bi odkrivalo tudi strehe objektov, kot npr. pred kratkim v Zasavju al kje že; tako da je bilo drevo staro/ deformirano (kaj pa vem nisem gozdar) -> kar bo strokovnjak/ gozdar ugotovil; in če je blo, pomeni, da kamp ni skrbel za drevje

Če je drevo staro, ni nič slabega, če le ni suho. Če je bilo pa počeno od kakšne strele je pa drugo. Problem v obmorskih kempih je, da so drevesa ponavadi iglavci, ti pa imajo korenine ravno pod površjem in se zato tako hitro izruvajo.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr avg 13, 2008 9:38 pm

simimedi je napisal/-a:Ne, imam več slikic. To na srečo ni moj avto, jaz sem imel prikolico 50 m naprej in sem ga odpeljal na livado ko sem videl da se veter krepi. Je pa podrlo vsaj 7 ali 8 dreves - mogoče tudi več.

LP

4 drevasa če smo natančni. Sm točno ob 00.30 držal baldahin da mi ga ni odneslo.
Tudi sestri od moje punce je poškodovalo avto in je blo rečeno da kamp ne krije škode. Sm se pa pogovarjal tudi z lastnikom kangoja in je reku da kamp razn oseb ne krije ničesar. Torej če nima kasko, se lahko samo pod nosem obriše za abtom...

Žalostno..

p.s: mam še jaz nekaj slik. Naložim ob priliki ;)

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr avg 13, 2008 9:56 pm

ANJCI je napisal/-a:Če samo pogledamo Kamnik.
Po zadnjem neurju oz. ujmi, kot si jo predstavljajo vremenoslovci je zavarovalnica izplačala samo za poškodovana vozila, katera so bila zavarovana KASKO ;).

Logično bi bilo, da bi izplačala tudi poškodovana vozila, katera niso bila kasko zavarovana in so bila poškodovana s strani objektov za katera se plačuje letno zavarovanja vrtoglavih številk ;) .... vendar NOBENA zavarovalnica ne bo storila tega, ker to smatrajo pod VIŠJO SILO.
Mislim, da bo žal tako tudi v tvojem primeru, vsekakor pa se posvetuj z odvetnikom.

Lp, A

Zavarovanje pred naravnimi nesrečami me je letos prišlo cca 40€.
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr avg 13, 2008 10:14 pm

No, ker sm glih me mal cajta, bom prlimal par slikic...

torej... tramontana v Novemgradu, kamp Sirena... Petek zvečer, slikano okrog 4.00 zjutraj...

Slika

Slika

Slika

Slika

To je potavečjem to...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr avg 13, 2008 11:29 pm

@simimedi: ja sireno sem mislo :oops: :lol:

to je podrlo, čist na levi strani pri tamalih, tazadnjih wcjih? Smo meli 2 leti prikolico dol, tam pri toplotni postaji al kaj je že tam.
Je pa v sireni problem to, da so visoki borovci, tla pa komi da majo kej zemlje. Povrhu vsega pa so še parcele male in bi bil čudež, če bi padlo kam drugam kot na prikolico ali avto.
LP Rok

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr avg 13, 2008 11:52 pm

Visja sila??? Navaden izgovor zame ...ne vem no :?
There is no time...

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Če avg 14, 2008 2:04 pm

Drocky je napisal/-a:@simimedi: ja sireno sem mislo :oops: :lol:

to je podrlo, čist na levi strani pri tamalih, tazadnjih wcjih? Smo meli 2 leti prikolico dol, tam pri toplotni postaji al kaj je že tam.
Je pa v sireni problem to, da so visoki borovci, tla pa komi da majo kej zemlje. Povrhu vsega pa so še parcele male in bi bil čudež, če bi padlo kam drugam kot na prikolico ali avto.

Ne, to je podiralo med prvim ter srednjim WC-jem, od vrha do obale.

Še nekaj slikic.

@ManIAK

pol sva bla pa skupaj na dopustu. Že dolgo hodiš v ta kamp?

LP
Priponke
sl1.jpg
sl3.jpg
razdejanje.jpg
pada.jpg
Tega bo tudi potrebno podreti.
na baldahin.jpg

Uporabniški avatar
NoFX
Novinec

Napisal/-a NoFX Če avg 14, 2008 2:19 pm

Zakaj pa je potem kamp zavarovan, če ne za takšne primere? Tukaj bi še smrtne žrtve lahko bile...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če avg 14, 2008 3:02 pm

Mislim da mamo v tem kampu prikolco že cca. 5let....

Drugač pa... Če bi se poškodovale osebe, bi naj za zavarovalnino poskrbel kamp, za pleh pa ne odgovarja... Tak je blo men rečeno...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov