michelin je napisal/-a:Peki: v tvojem primeru bi ti pomagal samo kasko zavarovanje,z ostalimi stvarmi kot je (odvetnik) ne boš nič dosegel
izguba časa in denarja in na koncu verjetno razočaranje. Poskusiti pa ni greh, držim pesti!
Karletto je napisal/-a:drevesa padajo šele na 11, 12 stopnji po buforovi lestvici; prej padajo le veje; dvomim, da ste imeli 11, 12. stopnjo, saj bi odkrivalo tudi strehe objektov, kot npr. pred kratkim v Zasavju al kje že; tako da je bilo drevo staro/ deformirano (kaj pa vem nisem gozdar) -> kar bo strokovnjak/ gozdar ugotovil; in če je blo, pomeni, da kamp ni skrbel za drevje
simimedi je napisal/-a:Ne, imam več slikic. To na srečo ni moj avto, jaz sem imel prikolico 50 m naprej in sem ga odpeljal na livado ko sem videl da se veter krepi. Je pa podrlo vsaj 7 ali 8 dreves - mogoče tudi več.
LP
ANJCI je napisal/-a:Če samo pogledamo Kamnik.
Po zadnjem neurju oz. ujmi, kot si jo predstavljajo vremenoslovci je zavarovalnica izplačala samo za poškodovana vozila, katera so bila zavarovana KASKO.
Logično bi bilo, da bi izplačala tudi poškodovana vozila, katera niso bila kasko zavarovana in so bila poškodovana s strani objektov za katera se plačuje letno zavarovanja vrtoglavih številk.... vendar NOBENA zavarovalnica ne bo storila tega, ker to smatrajo pod VIŠJO SILO.
Mislim, da bo žal tako tudi v tvojem primeru, vsekakor pa se posvetuj z odvetnikom.
Lp, A
Drocky je napisal/-a:@simimedi: ja sireno sem misloops:
![]()
to je podrlo, čist na levi strani pri tamalih, tazadnjih wcjih? Smo meli 2 leti prikolico dol, tam pri toplotni postaji al kaj je že tam.
Je pa v sireni problem to, da so visoki borovci, tla pa komi da majo kej zemlje. Povrhu vsega pa so še parcele male in bi bil čudež, če bi padlo kam drugam kot na prikolico ali avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov