Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To sep 16, 2008 7:25 am

Jaz osebno ga ne obsojam je naredo napako. Obsojam pa to da je pes pobegnil in da bom sedaj jaz dobil izplacilo ki ni niti malo podobno vrednosti avta , delal sem prek študenta vsaki jebeni dan v pralnici pri ploju, da sem si lahko privoscil avto. Pa ne za to ker smo reveži doma recimo ampak so starši rekli to je luksuz za dijaka zato si ga pridelaj sam .... in s tem se popolnoma strinjam.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael To sep 16, 2008 7:38 am

gasperozimek je napisal/-a:ne bom nikol verjel da obstaja tuki gor kak tak angelček, ki ni še nikol pijan vozil...pod pijanost lahko šteješ tudi en špricar/pir...za napihat je dost

Preprosto: ne pijem alkohola, razen 1 kozarc šampanjca za novo leto, ker ne poznam alkoholne pijače ki bi bila res dobra. Ne boš verjel, nikol še nisem vozil vinjen, al z 0.1 promila al pa z 5 promili in verjemi da nisem edini.

@marko1: se pravi, da ne veš kiro tele je to blo.

recept
Novinec

Napisal/-a recept To sep 16, 2008 10:30 am

marko01 je napisal/-a:Jaz osebno ga ne obsojam je naredo napako. Obsojam pa to da je pes pobegnil in da bom sedaj jaz dobil izplacilo ki ni niti malo podobno vrednosti avta , delal sem prek študenta vsaki jebeni dan v pralnici pri ploju, da sem si lahko privoscil avto. Pa ne za to ker smo reveži doma recimo ampak so starši rekli to je luksuz za dijaka zato si ga pridelaj sam .... in s tem se popolnoma strinjam.

Čakaj. Če prav razumem je bil pija, še pobegnil, potem pa ste ga našli?

Že če je pijan, si ne zasluži milosti, zato ti predlagam, da ne odnehaš (ne pri zavarovalnici, ne pri njemu), pa čeprav bi malo dlje trajalo. Za pobeg in strah, ki si ga preživel ob tem, kaj bo, ker je on pobegnil, pa se pojdi malo "zdravit" k psihiatru, ko bo "zdravljenje" z vsemi papirji končano, pa naj pijančku ne ostanejo niti gate.

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To sep 16, 2008 11:33 am

Sami angelčki tukaj, ki se še nikoli niso dotaknili volana z kapljico popitega alkohola. Pa dejmo no, končajte si lagat sami sebi. Vsekakor pa vsa čast nekaterim, ki so se tukaj javili in pravijo, da še niso bili z kapljico alkohola za volanom. BRAVO!

Neki omenjate taxi, zakaj vzet taxi, če je ta povzročitelj nesreče lahko že desetletje na cesti pijan, pa ga policaji še niso dobili ali pa še nikoli do sedaj ni povzročil nesreče. Smešno, ampak ko storiš kakšno neumno, so časi za preobrazbo. Besede redko pomagajo. Tako pač je, greš pijan za volan, sprejmeš določen riziko za svoje početje (srečanje z oblastjo, pustmo zdej hude nesreče in ogrožanje drugih ob strani, ker je preveč za pisat), ampak procentualno je zelo mali. Tako pač je pri nas, vsaj kar jst poznam ljudi, pa jih vsaj 7 poznam, ki so jim tudi po večkrat pobrali izpit, nekateri pa še kar brez izpita že par let na cesti. Pa prosim ne se mi delat angelčkov preko interneta, če to niste. Lahko mi je tukaj napisat, da še nisem vozu pijan, mogoče vas celo prepričam, ampak sam vem da ni tako.

Lp, pa ne me kritizirat prosim, hvala

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael To sep 16, 2008 11:44 am

SlaYeR je napisal/-a:Sami angelčki tukaj, ki se še nikoli niso dotaknili volana z kapljico popitega alkohola. Pa dejmo no, končajte si lagat sami sebi. Vsekakor pa vsa čast nekaterim, ki so se tukaj javili in pravijo, da še niso bili z kapljico alkohola za volanom. BRAVO!

Vozil prehitro ja, kdaj koga izsilil vsekakor, komu potrotrobil tudi vsekakor in naredil še verjetno marsikatero drugo naumnost, ampak alkohol + volan, nikoli.

avtotrend
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a avtotrend To sep 16, 2008 11:48 am

AndrejD
Stalni uporabnik

Re: Prometna nesreča

Napisal/-a AndrejD Sr sep 17, 2008 8:53 am

marko01 je napisal/-a:Včerja ponoči se mi je v brezju zgodila prometna nesreča. Pijan voznik mi je odvzel prednost. Po pregledovanju avta sem ugotovil da je najverjetnje totalka ( hyundai coupe 99), sprožilo je air bage, itd.

Zanima me kako naj zdaj izterjam od zavarovalnice cimvecjo totalko, saj potrebujem cimprej drugi avto ?? Bom dobil tolko kot je avto vredn po evrotaxu,...

Vsa mnenja zaželjena !

Tole bo verjetno res totalka. Za avto boš dobil toliko kolikor je bila vrednost po Evrotaxu lahko tudi kaj več. S tem da bodo ocenili vrednost razbitine in ti izplačali razliko do vrednosti Evrotaxa. Do nadomestnega avta nisi upravičen, razen če imaš dodatno zavarovanje za takšne primere. Glede na to da praviš da je pijan, kako veš da je bil, če je pobegnil s kraja prometne ?

Vse kar bo tebi izplačala zavarovalnica bodo terjali od pobeglega voznika.

Lahko pa ga greš pol še tudi tožit.
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov