Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če sep 25, 2008 4:08 pm

A one za 50€, al one ko padejo na avto? Mislim da tretje možnosti zadnje čase več ni. :lol: hehe
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Pe sep 26, 2008 9:28 am

dencor je napisal/-a:mene neke zanima mam polni kasko pri adriatic pa so mi na parkplaci gumo prerezali to sn vido šele čez 2-3 minute vožne ko mi je senzor za pritist začel piskat gumo pa sn zamenjo za razervno pa so domu ker se je mudilo a to mi zavarovalnica krije ce ni blo zapisnika ?

lp

Ni treba klicat policije. Odpelji se na zavarovalnico, gumo seveda imej sabo in jo pokaži cenilcu. Če nimaš posebej zavarovanega parkirišča (delni kasko) in boš uveljavljal vandalizem, boš moral verjetno plačati odbitno franšizo, pa še za nekaj premijskih razredov boš poskočil - za to, glede franšize in bonusa nisem siguren kako ima Adriatic.
Če je treba plačat franšizo se seveda ne splača, ker te bo najbrž prišlo več kot guma. Če imaš pa delni kasko za parkirišče, ti bojo škodo pač pokril brez tvojega doplačila.
Seveda lahko tudi pokličeš tja in vprašaš, saj še nikogar niso pojedli.

Res ne razumem zakaj nekateri tako komplicirate glede teh škod. Greš tja in se zmeniš ne pa da mutite tule na forumu kako in kaj. A se pri sklenitvi zavarovanja nič ne pozanimate porkamadona!? 600+ evrov plačate in sploh ne veste za kaj :roll:

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe sep 26, 2008 9:51 am

mož sej pa te delaš v avtohiši, naj ti zrihtajo da cenliec nebo kompliciral ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe sep 26, 2008 11:30 am

Nimamo mi svojga moža, ki ceni škode na avtohiši.

Bom poklical jaz agenta, da mi točno pove, pa grem rubit zavarovalnico za nov senzor in kolotek pa basta. Če jemljejo, bodo morali tud dat nekaj.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov