Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Sr okt 01, 2008 5:31 pm

snoopek je napisal/-a:ja, 80€ se men zdi da pride, no vsaj meni je tko rekel agent! Se pa meni tudi dozdeva da za vandalizem pri navadnem zavarovanju ne moreš dat zavarovat, mogoče kdo to 100% ve, kako in kaj je na tem :)

in si mogoče že našel storilca ki ti je butnu avto?

Našu sm 2 avta, ki sta butnjena ravno na pravem mestu pač prava višina itd. Sam kaj mi to pomga, ne morem kr nekoga obtožit :?
Prelude To Disaster

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 01, 2008 7:56 pm

bzzero je napisal/-a:
snoopek je napisal/-a:ja, 80€ se men zdi da pride, no vsaj meni je tko rekel agent! Se pa meni tudi dozdeva da za vandalizem pri navadnem zavarovanju ne moreš dat zavarovat, mogoče kdo to 100% ve, kako in kaj je na tem :)

in si mogoče že našel storilca ki ti je butnu avto?

Kolikor je meni znano, se vandalizem krije le iz polnega kaska in ni delne kombinacije. Je pa res, da cenilci take škode najbrž ne bi priznali kot vandalizem v kolikor so dobro vidne sledi drugega avtomobila. Vandalizem priznajo kadar ti kak mimoidoči kaj polomi, potegne s ključem po plehu, razbije luč, steklo itd, torej takrat ko ni "povzročitelj" škode drugo vozilo. Tako je pri Triglavu in drugje je najbrž podobno.

ja, saj pravim, da pri navadnem zavarovanju ne moreš zraven dodat vandalizma, tudi meni je znano, da se to da samo pri full kasku. Ne bom sicer trdil 100% ampak mislim da je :)

@Tricikl: ja, obtožit ne, lahko pa malo povprašaš okoli ovinkov, al pa koga dobit, da vpraša tega modela kje je to butnu pa ka je delu. ;) hehe, sj vem da je to težko pol najdit sam probaš :)
Citroen C5 2.0 hdi Break :P
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov