miko je napisal/-a:Živim v neposredni bližini avtobusne postaje mestnega prometa (začetna oz. končna postaja).Imam problem z vozniki,ki ne ugašajo avtobusov ko stojijo na postaji.Traja vsakič od najmanj 5 pa tudi do 25 min.V stanovanju imamo ob "primernem" vetru neznosen smrad in tudi hrup.Jutranje bujenje (hrup motorja) in zasmrajanje se začne nekje od 5:35 do 5 :40, (prvi odhod imajo ob 5:55 ) in tako naprej cel dan.
Pritožil sem se na avtobusno podjetje pa mi v 14 dnevih še niso odgovorili.Ali mi zna kdo svetovati kam naj se obrnem v naslednem koraku?
EX-B je napisal/-a:Policijo zjutraj poklici.. Po zakonu moras itaq ugasnit avto, ce stojis vec kot 3 minute se mi zdi ali nekaj takega.. Pomagal bo verjetno kak video dokaz in podobno.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
adis je napisal/-a:avtobusne postaje so v lasti avtobusnega podjetja oz. občine tako, da lahko delajo tam ( na svojem zemljišču), kar hočejo tako kot to lahko ti počneš na svojem dvorišču...
C4V4L13R je napisal/-a:pač morš vedt, kje živiš ne, nimaš to kj, zarad tebe zihr ne bodo selil postaje al pa spreminjal navade voznikov, sploh pozim bodo zihr busi laufal, zto da se ogrejejo, tako pač je, pa ponavad majo zračne bremze pa če kje rezorvar zraka pušča, je treba to vsakič nafilat, kar spet pomen nekajminutno laufanje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost