drsokodj je napisal/-a:jaz nebi prek banke to delal, boljše da ti kdo posodi in mu v obrokih vračaš....samo moraš biti ziher, da boš ta denar vrnil, če pa nimaš dovolj denarja si pa kupi avto za 500-1000€ pa si ga boš potem kupil, ko boš imel denar... moje mnenje je tako, potem se pa sam odloči
trust je napisal/-a:Dej mi povej zakaj bi se zapugfal za avto, ki bo tako ali tako kmal star
Zakaj nebi raje vzel en manj vredni avto za 400-500 evrov ali 1000 evrov pa ga vozi do takrat, ko boš našparal vsaj teh 4000 evrov.
trust je napisal/-a:Dej mi povej zakaj bi se zapugfal za avto, ki bo tako ali tako kmal star 10 let in imel za seboj lahko že veliko veliko kilometrov in stroški bodo absolutno.
Zakaj nebi raje vzel en manj vredni avto za 400-500 evrov ali 1000 evrov pa ga vozi do takrat, ko boš našparal vsaj teh 4000 evrov.
Ljudje delajo treparije, ko se zapufajo za avto se mi pa zdi da delajo čisto prav, če se zapufajo za stanoanje, hrano, dopust je bedarija se zapufat.
Dobr premisl, sem tud sam hotel pred leti vzeti, kot dijak kredit, pa sem raje odnehal, ker moraš bit redno zapolsen, študentski servis ner velja, če sem dobr seznanjen.
Addicted je napisal/-a:trust je napisal/-a:Dej mi povej zakaj bi se zapugfal za avto, ki bo tako ali tako kmal star 10 let in imel za seboj lahko že veliko veliko kilometrov in stroški bodo absolutno.
Ljudje delajo treparije, ko se zapufajo za avto se mi pa zdi da delajo čisto prav, če se zapufajo za stanoanje, hrano, dopust je bedarija se zapufat.
Dobr premisl, sem tud sam hotel pred leti vzeti, kot dijak kredit, pa sem raje odnehal, ker moraš bit redno zapolsen, študentski servis ner velja, če sem dobr seznanjen.
Mislim zakaj mu morte neki solit pamet? Sej bo kupu kar bo njemu pasalo, al ne? Js mam študentsko delo, pa sm kupu avto za 10k€ + nove gume, sound itd.. boš men tut sikal kako in kaj moram nardit?
Mislim js tega sploh ne razumem
Hočem povedat, da mu svetuj glede posojil in teh zadev, kar je spraševal. lp
Kukec je napisal/-a:trust je napisal/-a:Dej mi povej zakaj bi se zapugfal za avto, ki bo tako ali tako kmal star
sej v bistvu, namesto da šparaš, plačuješ obroke kredita.. pa še novejši avto voziš...
ker pri tem kreditu so obresti minimalne, in avta ne preplačaš skoraj nič...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov