Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

TeamActivitY
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a TeamActivitY Sr dec 10, 2008 7:48 pm

prosim povej malo kaka je situacija.kdo je kriv kak je bilo kak je prislo do tega da ti znamo pomagat.lp.policija ne sme odstopit ker je ona zato da se doloci kdo je kriv in tako dalje.povej kak je bilo in dobis odgovor.
Vsi konji v avtu se izničijo če sedi za volanom osel.

TeamActivitY
Nov uporabnik

Napisal/-a TeamActivitY Sr dec 10, 2008 7:50 pm

in ne razumem u cem je problem ce si reko da je poskodovano u celi nesreci samo ogledalo.najdrazje ogledalo se bol splaca kot imeti probleme z zavarovalnico ki samo hoce zasluziti in policijo.kak je blo to da ste zaradi ogledala klicali policijo.to se nisem nikjer zasledil.ce si bil ti kriv,da sam pri sebi ves da si bil kriv mu placaj iz svojega zepa ogledalo in ne rini u tezave.lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 10, 2008 7:54 pm

Lahko ti je, mislim da ti piše v pogodbi, da si dolžan plačati odbitno franšizo in celo razliko zaradi večjega zavarovanja ( malus). Sicer je pa večinoma to stvar dogovora s šefom. Jaz sem pred kratkim naredil totalko na službenem vozilu in sem bil kriv in za zdaj šef ni nič zahteval. ( tok tok ).

Samo če praviš, da ni na tvojem kombiju nič škode, zakaj bi ti trgal karkoli, če se ne bo uveljavlal kasko. Edino kuponček moraš dati, oziroma mislim da se v bolj splača plačati za tisto ogledalo če boš kriv.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

TeamActivitY
Nov uporabnik

Napisal/-a TeamActivitY Sr dec 10, 2008 8:13 pm

tocno tako jaz tudi ne razumem zakaj bi dajal kartoncek in vse.je pa res da lahko zahteva da placas fransizo,samo zakaj ce ne bo uveljavljal kaska to je res.najverjetneje pa te hoce sef nafukat ker tu nekaj ni vredu.ce bos kriv placaj ogledalo iz svojega zepa.u nobenem primeru pa ne dajaj kartoncka ker bos zafukal vse skupaj.in ce je policija odstopila ti zavarovalnica in noben ne more dokazati da si ti kriv,tako da najverjetneje bosta krila vsak svojo skodo,u tem primeru ti nimas nic.lp.

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Sr dec 10, 2008 8:17 pm

Če si mladi voznik in je vozilo last pravne osebe potem je vozilo že zavarovano za mladega voznika.

http://www.varnostvprometu.org/index.ph ... pt&id=2215
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov