Denko86 je napisal/-a:Z... Aja avto je bil kupljen pri Avtohiši Šargi v Celju tako da če kdo kaj ve prosim z besedo na dan ker mislim da bom prijavil to avtohišo!
Denko86 je napisal/-a:Zdravo vsem, kupil sem rabljen avto, v avtohiši, sicer Mitsubishi Carismo. Zdej me pa nekaj zanima, na homologacijskem ne piše nič za opravljene predelave? Na avtu so temnena stekla, modre žarnice,drugačne zadnje luči (ni ravno opazno ampak so)ALU 14, ne 15 kakor piše. Prodajalec je takrat rekel, da edina napaka je vzadaj avtomobila, sicer "emblem" 16V, da to ni original in da lahko odstranim. Ker sem avto kupil podnevi nisem videl barvo luči,za stekla se mi je pa zdelo normalno. No ja, zdaj pa avto danes ni šel čez tehničnega češ da moram vse našteto menjat in da naj se oglasim čez-do 3 dni nazaj in na presenečenje, DA NAJ UREDIM IN PRINESEM VSE PAPIRJE drugače bodo avto naslednjič zadržali??Mislim halo, vse sem odnesel kar sem dobil ko sem kupil avto in sedaj nič ni vredu. Aja avto je bil kupljen pri Avtohiši Šargi v Celju tako da če kdo kaj ve prosim z besedo na dan ker mislim da bom prijavil to avtohišo!
Denko86 je napisal/-a:Sem prebral ostale prispevke na to temo,to avtohišo je treba podret,jutri podam prijavo pa sej to ni res no da obstaja kaj takega v sloveniji
trust je napisal/-a:
Kot prvo se ti opr. za citat le tako lahko vsak stavek preberem in odgovorim.
Tvoja napaka je ta, da nisi preveril paprije, v tem primeru vso potrebno homologacijo, če nič na piše pomeni, da je ali potrebno delat homologacijo ali pa odstranit te dele in jih nadomestit z orginalnimi, kaj je bolje sam veš.
Sem imel tud sam podoben primer, ko prodajalec ni preveril, če ima avto servisno in navodila JIH NI IMEl in potem me kliče, če jih imam NIMAM, torej KRIVDA je kupčeva.
Bi pa pomoje lahko homologiral glede temnenje šip in zadnjih luč, dvomim pa plave luči, samo pri temnenju šip se lahko po novem zakonu temni samo zadnje dve in zadnja šipa, voznikova in sovoznikova ter sprednja se ne sme.
Naredi homologacijo..OBVEZNO, če ne boš naredil homologacije tud reg. ga ne boš mogu in, če te ustavijo policaji ti bodo odvzeli tablice brez tablic pa ne smeš avto vozt + kazen okol 500 evrov, če se ne motim .
Krivda je tvoja, tako, da PRITOŽEVAT se nimaš kaj, videl si, če nisi tvoja krivda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov