Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
graal
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a graal Ne dec 21, 2008 7:45 pm

TriCikl je napisal/-a:Slika

Tako izgleda naprava za sledenje, ki je dobavljiva marsikje pri nas za dobrih 200€. In tudi sledit ti ne more več če imaš gsm jammer :)

Tricikl, naprava, katere link si dal, deluje na istem principu kot tista, ki sem jo dal jaz. Vendar zaradi lažje izvedbe (brez sos in call... tipk in integriranih anten) je 1. naprava mnogo cenejša.

Kar se tiče policije imam tudi jaz podobne izkušnje (več slabega, kot dobrega AMPAK so tudi svetli primeri), Lahko pa se k kateremu drugemu tipu "vštuliš" dokler te ta stari ne pozabi. Kandidati se zagotovo najdejo :P (sam, da se še kakšen lumpy oglasi :D )

Kar pa se tiče da ga pre**a, pa je blo verjetno mišljeno, da koga "podkupi", da to stori zanjo (no ja čeprav kakšen patrik verjetno niti ne rabi podkupnine, samo omeniš mu, da ti je vzel prednost pri pravilu zadrge :P)

lp, Aleš.
Slika

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne dec 21, 2008 7:47 pm

Tema zrela za zaklep.

Svoje zasebno življenje naj rešuje nekje druge, ne na avtomobilskem forumu. Kar so ji uporabniki imeli za povedat, so to že storili. Tipa pa naj nekdo fajn prek kepe vseka, če to ne zaleže pa par rebr polomt. Če beseda ne pomaga, ga bo pest spametovala.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov