kaj nej nardim! nek sem zgubo prometno in vozniško! rabim jih čimprej nazai,ker brez tega se ne morem vozit delat ker imam dougo relacijo pa so lahka gospodje kjerkoli:S:D
DeNiŠ je napisal/-a:kaj nej nardim! nek sem zgubo prometno in vozniško! rabim jih čimprej nazai,ker brez tega se ne morem vozit delat ker imam dougo relacijo pa so lahka gospodje kjerkoli:S:D
Zdaj med prazniki lahko bolj malo nardiš,najprej preklicat na uradni list,samo ne vem če boš pred 5. januarjem kaj opraviil.
Žal
U to pa ni lepo, vem ker so meni lani ukradli denarnico z vsemi dokumenti.
Kot prvo boš moral dat preklic vozniške, potem pa boš dobil novo. Meni so sicer ukradli, pa sem se lahko vozil, pač v primeru, če bi me ustavili je bil narejen policijski zapisnik, zdaj v tvojem primeru pa neven. Mislim, da dobiš začasno eno potrdilno na upravni enoti, prometno pa tak dobiš takoj.
preklicat bančne kartice ipd.
pol prijavit izgubo/ krajo na pp
pol preklicat vse dokumente v uradnem listu
pol čez cca 3 tedne prispe potrdilo o preklicu v uradnem listu
pol na občino z zapisnikom in potrdilom
Lastne izkušnje pred slabim letom, ko sem izgubil denarnico. Šel sem na upravno enoto in ti dajo potrdilo namesto izpita v 5 min, za dobo enega meseca. Rabiš samo 2X sliko, eno za tvoj papir druga za njihov.
Reči moraš pa obvezno, da so ti ga ukradli, ker če boš rekel da si ga izgubil, bo prišlo kar nekaj dražje.
tudi meni se je enkrat zgodilo podobno.. Na upravni sm rekel da so mi ukradli dokumente in nisem potreboval nobenga zapisnika policije ali kaj podobnega oz. prijave le tega..
Modreci, ki težite z upravno enoto : 25-29.12.08 upravna enote ne delajo, torej na policijo in prijavit krajo. Dobiš potrdilo o prijavi - dovolj za policaje ob morebitni kontroli prometa.
Ostalo urediš naslednji delovnik na UE.