juhica je napisal/-a:se nisem slisal za feltne ki bi se zvile same od sebe po nekaj 10 km voznje, nato bi ti jih scentriral in bi bilo za naslednji mesec spet okej... kr neki tole...
sašo5 je napisal/-a:skoraj se grem stavit, da je "stvar" v Toyi
P.S demontirat gumo dol in samo feltno na centrirko, pa boš vedel na čem si....
guma je enostavno "jajčasta" in ko so oni ponovno centrirali, so je po večkratnem obračanju gume na platišču(na montirki) le ta "ujela" s feltno in je bilo za en čas dobro.......to se dostikrat zna dogajat, sploh pri večjih merah; Dunlop je eno tako sranje, kar se tega tiče.......Michelin in Continental (za njih vem) in mogoče še kdo, gume "drejajo" tako, da je 99% okrogla in na če si pogledaš, na take gume gre tudi zelo malo uteži(cca 20-30 gr) - na nekaterih jih je pa za "kilo".....
scottie je napisal/-a:juhica je napisal/-a:se nisem slisal za feltne ki bi se zvile same od sebe po nekaj 10 km voznje, nato bi ti jih scentriral in bi bilo za naslednji mesec spet okej... kr neki tole...
Zdej ne vem al se norca delaš al še nikoli nisi slišal, da se lahko platišče ob padcu zvije. In če je platišče malenkost zvito, se ga da scentrirati, ampak slej ko prej potrese. Verjemi, sem delal v tej branži in vem kako se stvari delajo.
Lp
Cash je napisal/-a:Kolko colske maš, kake dimenzije gum maš, pa na koliko barov jih pumpaš?
scottie je napisal/-a:[quote=kakor je nekdo zgoraj rekel so verjetno krive gume, mocno dvomim da so platisca lahko tako mehka ali da se obnasajo na tak nacin... je pa zanimivo da na to ni pomislil nihce od obeh vulkanizerjev. cudno, a ne?!
je pa vse skupaj samo moje mnenje... v vsakem primeru je prodajalec odgovoren...
lp
volvo 2.5tdi je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Kolko colske maš, kake dimenzije gum maš, pa na koliko barov jih pumpaš?
205/50/16
2,5 bara
Mislim da je kaka 2razredna roba lahko slab aluminij ali pa kaj podobnega na hondi civic sem imel momo in mi je ženska zapeljala čez robnik 15-20 kmh in jih ni zvilo te sa pa kar same zvijajo saj če bi bile alesio al pa kaj podobnega bi razumel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov